Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτήσω κατι. μπορώ να βάλω σε μια παραγγελία 4-5 πράγματα ? γιατι βάζω τα κουπόνια και δεν παιρνω την έκπτωση

προφανώς όχι, ένα τεμάχιο ανά παραγγελία

• Απαντ. 290
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

προφανώς όχι, ένα τεμάχιο ανά παραγγελία

το ελεγα για να μη κανω μια μια τις παραγγελιες. να μου εβαζε το συνολο τον μεταφορικων για ολα δλδ 1-2ε. 

Δημοσ.

και το πιστευεις? αληθεια τωρα?

παρε φιλε μου παρε και δεν θα σου πω καλη τυχη, θα σου πω τα θελες και τα παθες...

Βρε φίλε ξέρω τι λες. Να το λέγαμε αυτό πριν 5 και 6 χρόνια να το καταλάβω. Δεν είναι πυρηνική φυσική το να φτιάξεις έναν φορτιστή με 5 βολτ και 2 Αμπερ στην Κίνα του 2017. Με την ίδια λογική τα κινεζικά τηλέφωνα γιατί τα αγοράζετε?! Ας μην επεκταθούμε περισσότερο. Οποίος θέλει το αγοράζει.

• Like 2
Δημοσ.

το ελεγα για να μη κανω μια μια τις παραγγελιες. να μου εβαζε το συνολο τον μεταφορικων για ολα δλδ 1-2ε. 

Οντως ταλαιπωρια,αλλα τι να κανουμε.

Δημοσ.

Οντως ταλαιπωρια,αλλα τι να κανουμε.

Το θέμα δεν είναι η ταλαιπωρία τώρα, αλλά αν θα έρθουν όλες οι παραγγελίες ή οι μισές.

Δημοσ.

Βρε φίλε ξέρω τι λες. Να το λέγαμε αυτό πριν 5 και 6 χρόνια να το καταλάβω. Δεν είναι πυρηνική φυσική το να φτιάξεις έναν φορτιστή με 5 βολτ και 2 Αμπερ στην Κίνα του 2017. Με την ίδια λογική τα κινεζικά τηλέφωνα γιατί τα αγοράζετε?! Ας μην επεκταθούμε περισσότερο. Οποίος θέλει το αγοράζει.

2αμπερ δεν πρόκειται να βγάλει αυτός ο φορτιστής που να χτυπιέται κάτω.

Έχω πάρει και εγώ στο παρελθόν για πλάκα 1$, άχρηστος είναι ελάχιστα αμπερ και ζεσταίνεται υπερβολικά όταν τον έχεις στο ρεύμα

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ ΤS, πήρα 10 πράγματα,χααχαχχαχαχα! Σύνολο βγήκαν 3,50$, δηλαδή 3,07€ με την ισοτιμία. Ένα καφεδάκι αλλά άξιζε το τζέρτζελο!

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι η ταλαιπωρία τώρα, αλλά αν θα έρθουν όλες οι παραγγελίες ή οι μισές.

Οσες και να ερθουν,κανεις ενα dispute για τις αλλες και τελος.

Δε νομιζω πως κανενας παραγγελνει κατι αναγκης απο εκει.

Εγω 2 πραγματα παραγγειλα,οποτε δεηθουν και φτασουν,εχει καλως.

Στο 3μηνο ,οταν μου θυμηθει ,βλεπω τι εφτασε και τι οχι.

Αν και πιο πολυ τα ελτα φοβαμαι,παρα το ζαπαλς.

Δημοσ.

εκανα 5-6 παραγγελιες, το θεμα ειναι μη μας χρεωσει τα ελτα 3 ευρω το καθενα , το πολυ πολυ να μη παραλαβω ,ευχαριστουμε ts 

• Like 1
Δημοσ.

σωστα, οποιος θελει αγοραζει κι αν του το καψει του το καψε. over and out.

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες να ρωτήσω κάτι τα bluetooth ακουστικά που είχαμε παραγγείλει στο παρακάτω νήμα τα έχει παραλάβει κανείς? Είναι κλειδωμένο και δεν μπορώ να ρωτήσω εκεί...

http://www.insomnia.gr/topic/657863-%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-bluetooth-299-editwith-extra-discount-zapals-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%83/page-3

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...