hpdra Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δε νομιζω πως φταίνε τα ΕΛΤΑ. Φταίει κυριως ο τρόπος αποστολής του zapals (από το κατάστημα μέχρι τα κινεζικά σύνορα), αφού όλα τα άλλα κινέζικα άλλων πωλητών έρχονται σε εύλογο χρόνο. Επίσης, τα refunds που εχω δει εδω να αναφέρονται, είναι λόγω ποιότητας κυρίως, που είναι απλά για πέταμα τα προιόντα. Και πολύ καλά κάνει ο κόσμος και ζητάει refund. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από hpdra
salonika91 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Είχα παραγγείλει από zapals ένα θερμόμετρο (0.5$) στις 6/2 και το έστειλαν σήμερα 3/3 δηλ καλό καλοκαίρι...
thodoris_9 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Καταρχάς, αν και άργησαν, μου ήρθαν όλα τα πραγματάκια. Ήταν δέκα νομίζω. Τα διάφορα καλωδιακια πιστεύω θα δουλεύουν αν και δεν τα δοκίμασα. Το παιχνιδάκι με τον κύβο φτηνιάρικο, ενδιαφέρον μεν αλλά δύσκολο για μικρά παιδιά, το βαρέθηκαν. Η λάμπα νυχτός ήταν πολύ καλή και λειτουργικοτατη, μόνιμα στην πρίζα και ανάβει με το σκοτάδι. Η μάσκα για το μηχανάκι πολύ καλή και χρήσιμη, μπαίνει - βγαίνει εύκολα. Ένας φορτιστής όμως, και εδώ φταίω εγώ που τον παρήγγειλα, έσκασε ρίχνοντας την ασφάλεια φυσικά. Συμβουλή γενική, μην παίρνετε απ έξω φορτιστές. Κάποιος θα πει για γνωστές και δοκιμασμένες μάρκες. Επιμένω στην άποψη μου όμως, better safe than sorry...
isay Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, hpdra είπε Πόσο πιο απατεώνες πια...!! Το έχουνε τερματίσει 11 ώρες πριν, louben είπε Καποια ....στια εχει γινει μεταξυ paypal και zapals. εμενα μου επιδικαστηκε επιστροφη απο το zapals αλλα μου εβγαλε μηνυμα το paypal οτι ο λογαρισμος τους δεν εχει διαθεσιμα funds και οτι θα ψαξουν να τα βρουν και να τα επιστρεψουν. Μεχρις στιγμης παντως δεν εχουν επιστρεψει κατι. 11 ώρες πριν, natural_sgf είπε Ναι, το έκανε και σε μένα... 12 ώρες πριν, lorentzos323 είπε Ρε παιδια, παω να αγοράσω κατι, με πετάει στο paypal και μετα το paypal μου λεει να προσθεσω την καρτα μου. Παρότι έχω ήδη κάρτα στο πευπαλ. Με 2 διαφορετικά πέυπαλ αυτό έγινε. το κάνει και σε εσας; Κάποιο λάθος εχει κάνει το zapals στον κώδικα που περνα την παραγγελια στο paypal για πληρωμη ή κάτι αλλαξε το paypal στο api και κάνει ναζια. ΛΥΣΗ : Ετοιμάστε την παραγγελία και πριν πατήσετε το κουμπι για την πληρωμη, απενεργοποιήστε τη javascript. Πατηστε το κουμπι. Θα πατε paypal, το οποιο θα γκρινιάζει για τη javascript (γειώστε τη γκρίνια), κανετε κανονικα login, πληρωμη με την καρτα που θελετε/εχετε στο λογαριασμο στο paypal και μολις τελειωσει επιστρεφετε στο zapals και ενεργοποιείτε πάλι τη javascript. Το γράφω γιατί μολις το δοκίμασα (το διαβασα αλλου, δεν ήταν δική μου φώτιση) και εγινε κανονικα παραγγελία, κανονικα χρεωση και ολα κομπλε. Ουτε μπλοκαρισμενοι λογαριασμοι, ουτε απατεώνες (τουλαχιστον για αυτο το θεμα), ουτε καταστροφη του κοσμου. Ειμαι σιγουρος οτι θα το φτιάξουν σύντομα. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από isay 1
akollias Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 8 ώρες πριν, salonika91 είπε Είχα παραγγείλει από zapals ένα θερμόμετρο (0.5$) στις 6/2 και το έστειλαν σήμερα 3/3 δηλ καλό καλοκαίρι... To ιδιο θερμομετρο παραγγελία 8/2 και αποστολή 3/3. 1
GimiDaTa Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Στέλνουν παραγγελίες μαζικά και πιθανών με το φτηνότερο διαθέσιμο τρόπο κάποια λένε Σιγκαπούρη και άλλα κινά ....
Sister of Mercy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Στις 4/3/2018 στις 2:38 ΠΜ, isay είπε ΛΥΣΗ : Ετοιμάστε την παραγγελία και πριν πατήσετε το κουμπι για την πληρωμη, απενεργοποιήστε τη javascript. Πατηστε το κουμπι. Θα πατε paypal, το οποιο θα γκρινιάζει για τη javascript (γειώστε τη γκρίνια), κανετε κανονικα login, πληρωμη με την καρτα που θελετε/εχετε στο λογαριασμο στο paypal και μολις τελειωσει επιστρεφετε στο zapals και ενεργοποιείτε πάλι τη javascript. Καλημέρα επειδή είμαι λίγο άμπαλη, πώς απενεργοποιώ το javascript? Ευχαριστώ πολύ
pjdbo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ηρθε παλι ο ΕΛΤΑΣ και μου εφερε το μπρελοκ starwar bb-2.Απο αρχες 12ου.Παντως ερχονται. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2018 από pjdbo 1
coyote2 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 54 λεπτά πριν, pjdbo είπε Ηρθε παλι ο ΕΛΤΑΣ και μου εφερε το μπρελοκ starwar bb-2.Απο αρχες 12ου.Παντως ερχονται. το περιμένω πως και πως (είναι μεγάλο, μικρό πως είναι?)
pjdbo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Το 56 λεπτά πριν, coyote2 είπε το περιμένω πως και πως (είναι μεγάλο, μικρό πως είναι?) Ειναι περιπου 4 ποντους 2 ποντους διαμετρο,δεν προλαβα να το περιεργαστω το απαλοτριωσε η κορη μου. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2018 από pjdbo 1
Kostasallinone Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Στις 3/4/2018 στις 2:38 ΠΜ, isay είπε Κάποιο λάθος εχει κάνει το zapals στον κώδικα που περνα την παραγγελια στο paypal για πληρωμη ή κάτι αλλαξε το paypal στο api και κάνει ναζια. ΛΥΣΗ : Ετοιμάστε την παραγγελία και πριν πατήσετε το κουμπι για την πληρωμη, απενεργοποιήστε τη javascript. Πατηστε το κουμπι. Θα πατε paypal, το οποιο θα γκρινιάζει για τη javascript (γειώστε τη γκρίνια), κανετε κανονικα login, πληρωμη με την καρτα που θελετε/εχετε στο λογαριασμο στο paypal και μολις τελειωσει επιστρεφετε στο zapals και ενεργοποιείτε πάλι τη javascript. Το γράφω γιατί μολις το δοκίμασα (το διαβασα αλλου, δεν ήταν δική μου φώτιση) και εγινε κανονικα παραγγελία, κανονικα χρεωση και ολα κομπλε. Ουτε μπλοκαρισμενοι λογαριασμοι, ουτε απατεώνες (τουλαχιστον για αυτο το θεμα), ουτε καταστροφη του κοσμου. Ειμαι σιγουρος οτι θα το φτιάξουν σύντομα. Μετά από τόσες ημέρες έχεις δει εάν κάποια από τις παραγγελίες σου με αυτόν τον τρόπο έχει αποσταλεί? Συνήθως 2 με 3 ημέρες τις έστελναν. Τώρα με τον κανονικό τρόπο έχουν να μου στείλουν από 9 Φεβρουαρίου, παραγγελία που είναι ακόμα σε processing και όσες έκανα με το java script δεν έστειλαν καμία.
isay Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Η συγκεκριμένη που εβαλα με το κολπο, δεν εχει σταλεί ακομα. Την εβαλα 4 Μαρτίου και περιμενω Απο εκει και πέρα κοιταξα λιγο το ιστορικό και δεν εφευγαν ολες αμεσως. Ενδεικτικά κοιταξα τις παραγγελίες απο το Γενάρη μεχρι την τελετυαία και βλεπω αποστολή μετα απο Χ ημερες (βλ Χ παρακατω) 1 2 7 4 1 4 5 5 Βεβαια οι κινεζοι μπορει να λενε shipped αλλα να σημαινει το βαλαμε σε ενα φακελο και περιμένουμε να μαζευτουν πολλα να ερθει η μεταφορική να τα πάρει. Το αν εχουν κάποιο προβλημα ή αν υπάρχει θεμα, δε με πολυκαιει γιατι ψωνιζω 99% friebies, ξερω οτι παιρνει μηνες να ερθει.
Onelove Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Στις 3/5/2018 στις 11:07 ΠΜ, Sister of Mercy είπε Καλημέρα επειδή είμαι λίγο άμπαλη, πώς απενεργοποιώ το javascript? Ευχαριστώ πολύ Spoiler https://productforums.google.com/forum/#!msg/chrome/BYOQskiuGU0/5PRO2P-1WWwJ 1
isay Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μια μι 5 ώρες πριν, Kostasallinone είπε Μετά από τόσες ημέρες έχεις δει εάν κάποια από τις παραγγελίες σου με αυτόν τον τρόπο έχει αποσταλεί? Συνήθως 2 με 3 ημέρες τις έστελναν. Τώρα με τον κανονικό τρόπο έχουν να μου στείλουν από 9 Φεβρουαρίου, παραγγελία που είναι ακόμα σε processing και όσες έκανα με το java script δεν έστειλαν καμία. Μια μικρή προσθήκη. Μολις εβαλα αλλες 2 παραγγελίες για friebes. Και στις 2 χρειάστηκε να κάνω το κολπο με τη javascript γιατί με το σταυρό στο χέρι υπήρχε προβλημα. Οι παραγγελίες μπήκαν κανονικά και εμφανιστηκαν πλήρη στοιχεία και στο paypal activity και στο zapals orders. Τώρα θα παρακολουθώ ποτε θα φύγουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις