Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 290
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθα ν ολα τα 4 τελευταία μαζί

Ωραίο το hands free (για την μπαταρία δεν είμαι σίγουρος)

Επεξ/σία από coyote2
Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ τις τελευταίες παραγγελίες που είχα κάνει από το Νοέμβρη. Ήρθαν μαζεμένα τα περισσότερα αυτή τη βδομάδα.Δεν τα έλεγξα όλα, αλλά ό,τι δοκίμασα δουλεύει από τα ανταπτοράκια.

Δημοσ.

Ρε παιδια, παω να αγοράσω κατι, με πετάει στο paypal και μετα το paypal μου λεει να προσθεσω την καρτα μου. Παρότι έχω ήδη κάρτα στο πευπαλ. Με 2 διαφορετικά πέυπαλ αυτό έγινε. το κάνει και σε εσας;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι, το έκανε και σε μένα...

Δημοσ.

Καποια ....στια εχει γινει μεταξυ paypal και zapals. εμενα μου επιδικαστηκε επιστροφη απο το zapals αλλα μου εβγαλε μηνυμα το paypal οτι ο λογαρισμος τους δεν εχει διαθεσιμα funds και οτι θα ψαξουν να τα βρουν και να τα επιστρεψουν. Μεχρις στιγμης παντως δεν εχουν επιστρεψει κατι.

• Confused 1
Δημοσ.
3 hours ago, hpdra said:

Πόσο πιο απατεώνες πια...!! Το έχουνε τερματίσει :lol:

Είναι αυτό που λες ή πολλοί έκαναν refund για τα ψιλοπράγματα? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Hapatingo είπε

Είναι αυτό που λες ή πολλοί έκαναν refund για τα ψιλοπράγματα? 

Πιθανώς, αλλά αυτό σημαίνει ότι το μαγαζί τσέπωσε τα λεφτά που πλήρωσαν οι πελάτες για να αγοράσουν, άφησε άδειο το λογαριασμό, και τώρα δε μπορει να γινει το refund! Ο ορισμός του απατεώνα...

Επεξ/σία από hpdra
  • Like 1
Δημοσ.
9 minutes ago, hpdra said:

Πιθανώς, αλλά αυτό σημαίνει ότι το μαγαζί τσέπωσε τα λεφτά που πλήρωσαν οι πελάτες για να αγοράσουν, άφησε άδειο το λογαριασμό, και τώρα δε μπορει να γινει το refund! Ο ορισμός του απατεώνα...

Δηλαδή τα ΕΛΤΑ δεν φταίνε? Ο άλλος βλέπει ότι αργεί το πακέτο του θεωρεί ότι το zapals δεν το έστειλε καν και ζητάει refund. Καλά τα δόντια, αλλά ο γάιδαρος έχει μεγαλύτερη αξία και χωρίς αυτά. Απατεώνες θα ήταν εάν δεν έστελναν σε κανέναν, αλλά πλέον το zapals μετράει αρκετά χρόνια ζωής. Οι παλαιότεροι θα θυμούνται όταν πρωτοάνοιξε που κάθε μέρα έδινε και κάτι εντελώς δωρεάν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...