JustGud Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Ήρθε και σε μένα το φλις για τον λαιμό, σε μπλε χρώμα. Το έκανα δώρο.
talos_2002 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Την περασμένη εβδομάδα έφτασε και η δική μου μικρή παραγγελία.
coyote2 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ήρθα ν ολα τα 4 τελευταία μαζί Ωραίο το hands free (για την μπαταρία δεν είμαι σίγουρος) Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από coyote2
Dynamics Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 ηρθε και εμενα το φλις σε καφε χρωμα..μια χαρα ειναι τον εκανα δωρο στον πατερα μου 1
Nidonas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Παρέλαβα και εγώ τις τελευταίες παραγγελίες που είχα κάνει από το Νοέμβρη. Ήρθαν μαζεμένα τα περισσότερα αυτή τη βδομάδα.Δεν τα έλεγξα όλα, αλλά ό,τι δοκίμασα δουλεύει από τα ανταπτοράκια.
SpirtouLisS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 δεν εχω παραλαβει πλεον μόνο το μινι πανελακι-βολτομετρο καπου εκει 10/12 παραγγελια. Το εχει παραλαβει κανεις?
pjdbo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Το παρελαβα την προιγουμενη εβδομαδα,μια χαρα ειναι, κοκινο παρελαβα.
lorentzos323 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Ρε παιδια, παω να αγοράσω κατι, με πετάει στο paypal και μετα το paypal μου λεει να προσθεσω την καρτα μου. Παρότι έχω ήδη κάρτα στο πευπαλ. Με 2 διαφορετικά πέυπαλ αυτό έγινε. το κάνει και σε εσας;
louben Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Καποια ....στια εχει γινει μεταξυ paypal και zapals. εμενα μου επιδικαστηκε επιστροφη απο το zapals αλλα μου εβγαλε μηνυμα το paypal οτι ο λογαρισμος τους δεν εχει διαθεσιμα funds και οτι θα ψαξουν να τα βρουν και να τα επιστρεψουν. Μεχρις στιγμης παντως δεν εχουν επιστρεψει κατι. 1
kanari Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Αυτή τη στιγμή πάντως δεν μπορείς να αγοράσεις από εκεί με paypal . Δοκίμασα κι εγώ.
Hapatingo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 3 hours ago, hpdra said: Πόσο πιο απατεώνες πια...!! Το έχουνε τερματίσει Είναι αυτό που λες ή πολλοί έκαναν refund για τα ψιλοπράγματα?
hpdra Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Hapatingo είπε Είναι αυτό που λες ή πολλοί έκαναν refund για τα ψιλοπράγματα? Πιθανώς, αλλά αυτό σημαίνει ότι το μαγαζί τσέπωσε τα λεφτά που πλήρωσαν οι πελάτες για να αγοράσουν, άφησε άδειο το λογαριασμό, και τώρα δε μπορει να γινει το refund! Ο ορισμός του απατεώνα... Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από hpdra 1
Hapatingo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 9 minutes ago, hpdra said: Πιθανώς, αλλά αυτό σημαίνει ότι το μαγαζί τσέπωσε τα λεφτά που πλήρωσαν οι πελάτες για να αγοράσουν, άφησε άδειο το λογαριασμό, και τώρα δε μπορει να γινει το refund! Ο ορισμός του απατεώνα... Δηλαδή τα ΕΛΤΑ δεν φταίνε? Ο άλλος βλέπει ότι αργεί το πακέτο του θεωρεί ότι το zapals δεν το έστειλε καν και ζητάει refund. Καλά τα δόντια, αλλά ο γάιδαρος έχει μεγαλύτερη αξία και χωρίς αυτά. Απατεώνες θα ήταν εάν δεν έστελναν σε κανέναν, αλλά πλέον το zapals μετράει αρκετά χρόνια ζωής. Οι παλαιότεροι θα θυμούνται όταν πρωτοάνοιξε που κάθε μέρα έδινε και κάτι εντελώς δωρεάν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις