Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ηρθε αυτη η παπαρια σημερα. Αν εξαιρεσεις οτι μερικα κουμπια ειναι αναποδα (πχ start ειναι το Pause στην δικη μου) και το οτι ειναι ροζ, οτι καλυτερο για 60 λεπτα. Μπαταριες προφανως δεν συμπεριλαμβανονται, αλλα λειτουργει κανονικα, και τα κουμπακια αποκρυνονται εξαιρετικα για την τιμη του.

• Απαντ. 290
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, atonioz είπε

προσοχή προσοχή 

όποιος πήρε φορτιστή και καλά "samsung" από τα freebies, μόλις είχαμε έκρηξη στην εταιρεία. 

καλύτερα πετάξτε το σκουπίδια απευθείας μην έχετε κάνα ατύχημα. Συνάδελφος την πάτησε, έχω πάρει και εγώ (για κάνα χαζό φόρτισμα) αλλά μετά το γεγονός θα το κάνω δώρο σε κάνα εχθρό.... 

σε πρωην γκομενα ισως?

Δημοσ.
4 hours ago, atonioz said:

προσοχή προσοχή 

όποιος πήρε φορτιστή και καλά "samsung" από τα freebies, μόλις είχαμε έκρηξη στην εταιρεία. 

καλύτερα πετάξτε το σκουπίδια απευθείας μην έχετε κάνα ατύχημα. Συνάδελφος την πάτησε, έχω πάρει και εγώ (για κάνα χαζό φόρτισμα) αλλά μετά το γεγονός θα το κάνω δώρο σε κάνα εχθρό.... 

πηρε φωτια ο συγκεκριμενος απο τα zapals?Η αλλος μουφα samsung?

Δημοσ.

ήρθαν και τα τελευταία από αρχές Νοέμβρη

44 λεπτά πριν, teotsi21 είπε

ηρθε αυτη η παπαρια σημερα. Αν εξαιρεσεις οτι μερικα κουμπια ειναι αναποδα (πχ start ειναι το Pause στην δικη μου) και το οτι ειναι ροζ, οτι καλυτερο για 60 λεπτα. Μπαταριες προφανως δεν συμπεριλαμβανονται, αλλα λειτουργει κανονικα, και τα κουμπακια αποκρυνονται εξαιρετικα για την τιμη του.

πήρες παιχνιδομηχανή και γκρινιάζεις πάλι

Αχάριστε  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, atonioz είπε

προσοχή προσοχή 

Βρε παίδες, φορτιστή με 60 λεπτά και τον βάζετε να φορτίσει τα κινητά σας ??

Για κανένα καλώδιο - μπρελόκ καλά είναι τα freebies αλλά μέχρι εκεί!!

Οπότε ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! 

Επεξ/σία από bill987
  • Like 2
Δημοσ.

τα ελεγα εγω στην πρωτη σελιδα... συνεχιστε εσεις να εμπιστευεστε τα αρκετα ακριβοτερα κινητα σας αλλα και την ζωη σας σε αυτες τις απομιμήσεις σκουπιδα.

τα θελει ο κωλος σας για τα καλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, atonioz είπε

προσοχή προσοχή 

Μια απ'τα ιδια.

Ευχαριστω για το heads up.

Επεξ/σία από momotis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, azuli είπε

πηρε φωτια ο συγκεκριμενος απο τα zapals?Η αλλος μουφα samsung?

ήμουν λίγο υπερβολικός, δύο εκρήξεις ελεγχόμενου μεγέθους που έριξαν την ασφάλεια :) ... φωτιά δεν παρατήρησα αλλά το usb καλώδιο μαύρισε (εξακολουθεί και δουλεύει το καλώδιο) 

αυτός από τα zappals έρχεται με την επιγραφή samsung 

1 ώρα πριν, Dynamics είπε

σε πρωην γκομενα ισως?

να τον στείλω λες με αντικαταβολή και τα έξοδα δικά της.... χαχαχα 

image.png.ad122c38df5b7ea61e7102fba43c7328.png

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, atonioz είπε

ήμουν λίγο υπερβολικός, δύο εκρήξεις ελεγχόμενου μεγέθους που έριξαν την ασφάλεια :) ... φωτιά δεν παρατήρησα αλλά το usb καλώδιο μαύρισε (εξακολουθεί και δουλεύει το καλώδιο) 

αυτός από τα zappals έρχεται με την επιγραφή samsung 

να τον στείλω λες με αντικαταβολή και τα έξοδα δικά της.... χαχαχα 

image.png.ad122c38df5b7ea61e7102fba43c7328.png

χαχαχα ετσι ακριβως :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με 600 mah δεν θα φορτισεις ουτε μεχρι αυριο...

ξαναλεω εγω... τα θελει το κωλαρακι σας να καψετε τα κινητα σας ;) (και οχι μονο).
αυτοι οι φτηνοι (καρα μουφα βασικα) φορτιστες δεν εχουν καμια ασφαλεια σε σχεση με γνωστους και ποιοτικούς...

Επεξ/σία από iakoboss7
  • Like 1
Δημοσ.

Μου ήρθαν σήμερα ένα καλώδιο type-c και ένας φλις λαιμός. Το καλώδιο έχει σκαλισμένο letv και στην άκρη και κατά μήκος του καλωδίου, είναι αρκετά χοντρό και φαίνεται πολύ ποιοτικό. Το κινητό μου το φορτίζω με qc3.0 φορτιστή, οπότε δεν μπορώ να μετρήσω max Amperes, αλλάθα ψάξω να βρω κανέναν φορτιστή να δίνει πάνω από 2.5Α να δω αν θα τα πιάσει.

Ο λαιμός ήταν random color και δυστυχώς ήρθε πορτοκαλί. Πολύ ωραίος για το σκι, πολύ κακός για όλα τα άλλα!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, andreasece είπε

Ο λαιμός ήταν random color και δυστυχώς ήρθε πορτοκαλί. Πολύ ωραίος για το σκι, πολύ κακός για όλα τα άλλα!

Και σε εμένα πορτοκαλί. Δυστυχώς δεν φοριέται για καθημερινή χρήση.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, andreasece είπε

Μου ήρθαν σήμερα ένα καλώδιο type-c και ένας φλις λαιμός. Το καλώδιο έχει σκαλισμένο letv και στην άκρη και κατά μήκος του καλωδίου, είναι αρκετά χοντρό και φαίνεται πολύ ποιοτικό. Το κινητό μου το φορτίζω με qc3.0 φορτιστή, οπότε δεν μπορώ να μετρήσω max Amperes, αλλάθα ψάξω να βρω κανέναν φορτιστή να δίνει πάνω από 2.5Α να δω αν θα τα πιάσει.

και εγω μονο αυτο περιμενω!οντως πορτοκαλι?και το πηρα για το μηχανακι....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...