Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα μου εστειλαν 2 φακους σαν και αυτους που λετε(μαλλον καταλαθος?).Εναν μωβ και εναν μαυρο.Δουλευουν και οι 2 παντως μια χαρα!Και ειχα παρει και εναν αλλο φακο που εδινε τον στον οποιο ρυθμιζεις τη διαμετρο της δεσμης ο οποιος ειναι αρκετα πιο δυνατος και με την προσαρμογη της δεσμης ειναι τελειος!

Υ.Γ. μου ηρθαν οι 17 μαλακιουλες ηδη(μερικα ειναι χρησιμα οντως) και περιμενω αλλα 9 πραγματακια ακομα..

Επεξ/σία από dio7
  • Απαντ. 290
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηρθε σήμερα ο φορτιστής. 0.7Α αντι 2Α. Καμια σχέση με αυτο που διαφημίζει. Δεν εχω το κουράγιο να τον ανοίξω γιατι φοβάμαι για το τι θα αντικρύσω. Παντως εχουν βαλει περιορισμό ρεύματος πιθανότατα αλλα φοβήθηκα να τον βραχυκυκλώσω για να το επιβεβαιώσω μην μου καπνίσει στο δωμάτιο και δε φευγει με τιποτα η μυρωδιά μετα

Επεξ/σία από SpirtouLisS
Δημοσ.
Στις 4/2/2018 στις 11:45 ΜΜ, ziaba είπε

Έτσι πληροφοριακά το αναφέρω ένα otg του θέματος που πήρα στις 27 Νοεμβρίου το γράφω στην πρώτη σελίδα ακόμα τίποτα 

τλκ παρέλαβα σήμερα το otg type c λειτουργεί άψογα και είναι αρκετά καλής ποιότητάς
TS ευχαριστώ και πάλι

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, alfasss είπε

παίδες παρέλαβα και γω σήμερα! ξέρετε αν μπορούν να μπουν όλα σε μια παραγγελία ή πρέπει 1-1 ξεχωριστά? 

1-1 ξεχωριστα, το κουπονι πιανει μονο σε ενα αντικειμενο (αν βαλεις 2 δηλαδη θα πληρωσεις τα 30 λεπτα + την κανονικη τιμη του αλλου).

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 7/2/2018 στις 2:17 ΜΜ, leros2004 είπε

Μου έρχονται από 20 Δεκεμβρίου και δε μου έρχονται άπο Αρχές Νοεμβρίου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, coyote2 είπε

Μου έρχονται από 20 Δεκεμβρίου και δε μου έρχονται άπο Αρχές Νοεμβρίου

Και εγώ δεν έχω λάβει κάποια που είχαν στείλει μέσα Νοεμβρίου και παραλαμβάνω μεταγενέστερα.

Επεξ/σία από runner69
Δημοσ.

Μου ηρθε ενα ρολοι που ειχα παραγγειλει απο τελη νοεμβρη.Περιμενω αλλη μια παραγγελια.Πολυ εξυπνο παντως να τα στελνουν χωριστα.Εξτρα εξοδα για αυτους.

Αυτο το ρολοι δε μενει μονιμα ανοιχτο?Πρεπει να το πατας καθε φορα?Ηθελα να το στησω σε ενα σημειο στο δωματιο για να φαινεται μονιμα η ωρα.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Chrisfm94 είπε

Κι εμενα σημερα ηρθε και το τελευταιο απο τελη Νοεμβρη.

Και εμένα το ίδιο (Θεσσαλονίκη), τα 3 τελευταία μαζεμένα σήμερα!

Δημοσ.
1 hour ago, coyote2 said:

Πρέπει να είμαι ο χειρότερος, ή μας κλέβουν

μπα κι εγώ στα ίδια είμαι, απο καμιά 10ρια που έχω παραγγείλει από τέλος Νοέμβρη δεν έχω παραλάβει ακόμη τίποτα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, coyote2 είπε

Πρέπει να είμαι ο χειρότερος, ή μας κλέβουν

Το μόνο σίγουρο ότι μας πσεκάζουν

Δημοσ.

προσοχή προσοχή 

όποιος πήρε φορτιστή και καλά "samsung" από τα freebies, μόλις είχαμε έκρηξη στην εταιρεία. 

καλύτερα πετάξτε το σκουπίδια απευθείας μην έχετε κάνα ατύχημα. Συνάδελφος την πάτησε, έχω πάρει και εγώ (για κάνα χαζό φόρτισμα) αλλά μετά το γεγονός θα το κάνω δώρο σε κάνα εχθρό.... 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...