Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηρθε σημερα ενας φορτιστης που ειχα τσιμπησει. Μια χαρα φαινεται φορτιζει τωρα αν κανει κανα μπαμ δεν ξερω.Στις 100 παραγγελιες απο zapals μονο ενα ποντικι δεν εχει ερθει στα 2 χρονια.

• Απαντ. 290
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ηρθαν και σε μενα 3 ζαπαλακια(εχω παραγγειλει καμια δεκαρια)

ο φορτιστης σπασμενος εσωτερικα οπως ηταν στα σκουπιδια,τα αλλα φαινονται οκ

Δημοσ.

Υπόψιν πως έχω ακούσει για αυτά πως μετά από λίγο χάνουν την κολλητική ιδιότητά τους και τα έχεις κολλήσει στο αμάξι και προσπαθήσεις να τα ξεκολλήσεις μπορεί και να χαλάσεις το πλαστικό του αυτοκινήτου ή να αφήσεις κόλλες πίσω. Δεν έχω πάρει (για αυτούς τους λόγους) για να το πω με σιγουριά αλλά το έχω ακούσει από αρκετούς αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, leros2004 είπε

Σήμερα παρέλαβα και εγώ κάποια:

https://www.zapals.com/mini-led-keychain-flashlight-torch.html

Το αυτό. Αν και τους είχα στείλει μήνυμα να μου στείλουν το μαύρο, το μπλε ηλεκτρί που ήρθε είναι φοβερό.

Βέβαια, καλά θα ήταν να άναβε κιόλας...:D

Επεξ/σία από Πιτούλιας
Δημοσ.
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Πιτούλιας είπε

Το αυτό. Αν και τους είχα στείλει μήνυμα να μου στείλουν το μαύρο, το μπλε ηλεκτρί που ήρθε είναι φοβερό.

Εμενα ηρθε σε μωβ...

Εβγαλες απο μεσα το πλαστικο που εχει πανω απο την μπαταρια?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, leros2004 είπε

αυτο ειναι αυτο που φορτιζει το κινητο και  συνδεεται στο Pc για μεταφορα αρχειων?δηλ (απο mini usb σε αρσενικο usb αν το λεω σωστα?)

2 ώρες πριν, Πιτούλιας είπε

ενοεις δν ειχε μπαταριες ή ειναι χαλασμενο?

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Genatos είπε

Εμενα ηρθε σε μωβ...

5 λεπτά πριν, salonika91 είπε

ενοεις δν ειχε μπαταριες ή ειναι χαλασμενο?

Μπαταρίες είχε, ελέχθηκε και η θέση τους, όσον αφορά το κύκλωμα, έβγαλα και το πλαστικό που έλεγε η φωτό-οδηγία στη σελίδα του προϊόντος, αλλά τζίφος.

Οπότε, από το να αγοράζω 3 ευρώ μπαταρίες για να ελέγξω εάν λειτουργεί κάτι που πήρα δωρεάν, προτιμώ να κρατήσω τον ωραίο κρίκο και να πετάξω το υπόλοιπο...

• Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Genatos είπε

Εμενα ηρθε σε μωβ...

και μενα Μωβ ηρθε :( σημερα ηρθαν αλλα 2 και νομιζω περιμένω άλλα 2 δε θυμάμαι καν τι ειχα παραγγείλει  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηρθε και σε μενα επιτελους το πρωτο απο Zapals

https://www.zapals.com/6-in-1-utili-key-key-ring-chain-pocket-cutter-screwdriver-multi-tools-camping-survival-kit.html

Αλλες δυο παραγγελιες πριν απο αυτο ειναι απο Νοεμβρη αγνοουμενες. 

Το συγκεκριμενο παντως μοιαζει οντως να ειναι απο ατσαλι, καλη ποιοτητα, το στραβοκατσαβιδο δεν μασησε οταν το χρησιμοποιησα (στην πρωτη βιδα που βρηκα μπροστα μου βεβαια). Η λεπιδα επισης κοβει αρκετα καλα. ο "κρικος" του ανοιγει μαζι με το μαχαιρι/κατσαβιδι οποτε δεν ειναι και πολυ αξιοπιστο, αλλα για την ωρα μια χαρα στεκεται. Αξιζει φουλ τα 70 λεπτα περιπου που κανει αυτη τη στιγμη.

EDIT: με λιγο προχειρο ψαξιμο το συγκεκριμενο ειναι "κλωνος" επωνυμου multitool, αν ψαξετε swiss tech 6 in 1 θα το βρειτε, υπαρχουν και αρκετα review. 

Επεξ/σία από teotsi21
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Πιτούλιας είπε

Μπαταρίες είχε, ελέχθηκε και η θέση τους, όσον αφορά το κύκλωμα, έβγαλα και το πλαστικό που έλεγε η φωτό-οδηγία στη σελίδα του προϊόντος, αλλά τζίφος.

Οπότε, από το να αγοράζω 3 ευρώ μπαταρίες για να ελέγξω εάν λειτουργεί κάτι που πήρα δωρεάν, προτιμώ να κρατήσω τον ωραίο κρίκο και να πετάξω το υπόλοιπο...

ελεγξες μηπως ο κινεζος κολλησε τη λεντ διοδο αναποδα? Σε μενα συμβαινει μια δυο φορές στα φακουδακια που παιρνω 1 ευρω απο τη λαικη και για οσο αναβουν τα ατιμα ''σκοτώνουν'' μεχρι να χαλασει ο διακοπτης ή να αρχισει να τρεμοπαιζει το φως  μετα απο λιγο καιρο και τα πεταω και κραταω και εγω τον κρικο!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...