Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On Fri Feb 02 2018 at 1:42 PM, coyote2 said:

σίγουρα δεν έχει να κάνει με το τελωνείο μας. Κάτι άλλο συμβαίνει

Σιγουρα εχει να κανει με το τελωνειο μας.

Κατι μικροφακελακια unregistered απο κινα σαν αυτα ειναι ευκολο να βγουν τελευταια απο τον πατο του σακου.

• Απαντ. 290
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έτσι πληροφοριακά το αναφέρω ένα otg του θέματος που πήρα στις 27 Νοεμβρίου το γράφω στην πρώτη σελίδα ακόμα τίποτα 

Δημοσ.

Kι εμένα μου ήρθαν άλλα 2 σήμερα από τέλη Νοεμβρίου, την πρώτη μου παραγγελία όμως από 8/11, δυστυχώς μάλλον την ξεχνάω μιας και δεν έχει έρθει έως τώρα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα ηρθε σημερα αποτις 28/11 ο φορτιστης 

Universal USB Charger Power Adapter 5V 2A   και πραγματικα νομιζω πως δεν εχει τιποτα μεσα, ειναι παναλαφρος και εννοειται δεν φορτιζει το κιν.

Το εχει παρει και κανας αλλος?

Επεξ/σία από sokonik_
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, sokonik_ είπε

Universal USB Charger Power Adapter 5V 2A   και πραγματικα νομιζω πως δεν εχει τιποτα μεσα, ειναι παναλαφρος και εννοειται δεν φορτιζει το κιν.

και εγω την ιδια μερα και ακομα περιμενω. Προσεξε οτι εγω δε τον θελω για να φορτιζω κινητο δε θα τολμουσα να τον εμπιστευτω αν δεν τον ανοιξω να δω αν εχουν τηρηθει τα βασικα για την προστασια μας. Αν δεν εχουν τηρηθει θα γινει δοτης εξαρτηματων. Εχω επισης περιεργεια αν ξεπερναει τα 0.7Α μαξιμουμ που συνηθως δινουν οι κινεζιες που ειναι 2Α rated.

Επεξ/σία από SpirtouLisS
Δημοσ.
2 ώρες πριν, sokonik_ είπε

ηρθε σε εμενα εδω κ λιγες μερες..μια χαρα δουλευει στο αμαξι!τον δοκιμασα για 10-15 λεπτα καλα παει για την τιμη..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...