bill987 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Από 24 Νοεμβρίου ακόμα τίποτα στον ορίζοντα! Ομοίως πολλές παραγγελίες εκείνο το διάστημα από ebay......
coyote2 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 κι εγω τα τέλη Νοεμβρίου δε τα έχω δει εκτός από ένα
pjdbo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σημερα ο ταχυδρομος ξεφορτωσε 7 παραγγελιες απο 21\11 εως 4\12 ,αργουν αλλα ερχονται,ααργαα. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από pjdbo 1
bromiaris Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, pjdbo είπε Σημερα ο ταχυδρομος ξεφορτωσε 7 παραγγελιες απο 21\11 εως 4\12 ,αργουν αλλα ερχονται,ααργαα. Σήμερα παρέλαβα Handsfree, φορτιστή αυτοκινήτου, δυο Gel Pads Anti-slip και ένα καλώδιο φόρτισης usb… Παραγγελίες από 9/11 και 23/11 Μόνο μια παραγγελία έμεινε από τον Νοέμβριο… Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από bromiaris 1
coyote2 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Αντε γιατί έχω υποσχεθεί τα πάντα σε όλους...!!!!!
isay Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Σήμερα εφτασε και η τελευταία εκκρεμότητα απο τις αρχές Νοεμβρίου.
vaggos88 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) απο τις 27/11 μόνο ενα έχει έρθει ως τώρα. Βλέπω δεν είμαι ο μόνος οπότε αναμένουμε Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από vaggos88
coyote2 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 εμένα μου ήρθαν τα gearbest σήμερα από τα χριστουγεννα, αρα το zapals ειναι το χειρότερο μαρκάν 1
coyote2 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Στις 1/18/2018 στις 4:35 ΠΜ, isay είπε Για το διάστημα 9 Νοεμ - 15 Δεκ εχω βάλει 11 παραγγελίες, απο τις προσφορες freebies συν μια με προσφορα δωρεαν ταχυδρομικα. Εχουν φτασει 6 χωρίς καμια χρονολογική σειρα (με βαση παραγγελία - αποστολή) Είχα βάλει και εγώ μια απο περιεργεια τι θα ειναι. Εφτασε σήμερα και μολις το άνοιξα αρχισα να γελώ. Μολις βρω χρόνο θα το σκαλίσω και θα το δοκιμάσω αλλά αν κρίνω απο το μέγεθος και το βάρος, εχω την υποψια οτι αν θέλω να μιλώ για πάνω απο τέταρτο θα πρεπει να πάρω και powerbank αυτιου για να το εχω συνδεμένο με το bt. Οταν το δοκιμάσω θα σχολιασω. τελικά το δοκίμασες? τι έγινε
Dantε Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, vaggos88 είπε απο τις 27/11 μόνο ενα έχει έρθει ως τώρα. Βλέπω δεν είμαι ο μόνος οπότε αναμένουμε Και εγω περιμενω 2 απο τελη νοεμβρη.
isay Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, coyote2 είπε τελικά το δοκίμασες? τι έγινε Οχι όσο θα επρεπε για να γραψω αξιοπιστο review. Βασικά δεν το χρησιμοποιήσα καθόλου για τηλεφωνικές κλήσεις (χρησιμοποιώ ακομα το παλιό μου) αλλά το χρησιμοποιησα αρκετά για να ακουω ασυρματα ήχο απο τον υπολογιστή αντι για ακουστικά. Ομοίως και για κινητό, δηλαδη να ακουω ραδιοφωνο, online και offline. Οι μεχρι τωρα εντυπωσεις μου ειναι Ο ήχος (ακοής) ειναι πολύ καλός και σαν ενταση και σαν ποιότητα. Ακουγα πολύ καθαρα ακομα και σε εξωτερικους χώρους με αρκετους θορύβους Η μπαταρία διαρκεί λίγο (το περιμενα). Δεν ειναι χώμα (οπως φοβόμουν) αλλά σιγουρα ο φορτιστης και το powerbank ειναι αναγκαια Υποστηρίζει να λαμβάνει ήχο απο 2 συσκευες ταυτοχρονα. Το ειχα ξεχασει και το διαπιστωσα τυχαία. Βεβαια εκειακουγα και διακοπές (σαν η μια συσκευη να προσπαθούσε να κερδίσει την αλλη) αλλά δεν με ένοιζε γιατί δεν ειναι βασικός τρόπος χρήσης και επισης δεν το δοκίμασα εκτενως Το pairing ειναι πανευκολο και γρήγορο Γέλασα με την προφορα της κινεζας που δίνει οδηγίες. Αγγλικά με κινεζικη προφορα. Cute anyway. Για τα λεφτά που το πήρα και τη μεχρι τώρα χρήση ... ειναι vfm. Είμαι απολυτος σε αυτό. Αμα το δουλεψω εκτενώς σε τηλεφωνικές κλήσεις, για να δοκιμάσω πως με ακουνε, θα ενημερώσω.
Vassilis_24 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Moυ ήρθαν κι εμένα 3 από μέσα Νοεμβρίου, ακόμα περιμένω κάποια και το περίεργο είναι ότι δεν έχει έρθει ούτε η πρώτη μου παραγγελία από 8 Νοεμβρίου. Πάντως, επειδή έκανα παραγγελία μέσα Δεκεμβρίου από gearbest και μου ήρθε στον 1 μήνα, ενώ απ'το zappals κάνουν πάνω από 2 μήνες, ίσως δεν έχει να κάνει μόνο με το τελωνείο μας...
coyote2 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 σίγουρα δεν έχει να κάνει με το τελωνείο μας. Κάτι άλλο συμβαίνει
vaggos88 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 σήμερα ηρθε και 2ο. σε κανα μηνα το επόμενο
leros2004 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ πάλι τίποτα ακόμα, έχω παραλάβει μόνο τα Bluetooth ακουστικά που ήταν σε προσφορά πριν τις μαζικές προσφορές του θέματος
Προτεινόμενες αναρτήσεις