Προς το περιεχόμενο

western union fraud...

themis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

telika kanonizo mia sinallagi meso ebay...ke pao sto taxydromeio pou einei pleon apokleistikos antiprosopos tis western union stin ellada...mpeno mesa,(eixa paei stro kentriko taxidromeio stin aiolou)ke piga sto gisse tis western union xaroumenos afou evlepa pos den eixe ke kosmo..simplirosa ti forma ke ftanei i ora na pliroso...afou kaname ti metatropi apo euro se dollaria mou leei oti i xreosi tis western union eine 9,5 euro(giA tis sinallages kato ton 50 euro)...ego tis ipa oti eixa mpei sto site tin proigoumeni mera ke ta tsekara ola afta ke ida pos i xreosi den ksepernouse ta 5 dollaria....ke pragmati mou edeikse enan timokatalogo ston opio anagrafontan oi times pou eprepe na xreonoun...telika ta edosa ta xrimata,omos afto pou anarotieme eine to ti ginete...dld mas exoun piasei mlkes?den katalaveno?mipos ta fortono kiego lathso se kapion?as mou eksigisei kapios...

Δημοσ.

Ναι και web-banking Πάλι κάνεις κατάθεση απλώς την κάνεις μέσω Web στην τράπεζα Alpha Bank σε έναν λογαριασμό στην εσσαλονίκη που έχουν..

Δημοσ.

Εγω ειχα πληρωσει 15 ευρω για μια μεταφορα χρηματων me western union Και συν τοις αλλοις εστειλα 130 ευρω σε απατεωνα...:(

Δημοσ.

file finn o apateonas itan ap to ebay?

pedia ego ekana mia transaction meso ebay...o tipos den exei parei akoma ta lefta pantos sto feedback tou exei 100% thetikous ke exei sinergastei me pollous xristes pou exoun pano apo 100 sinallages..

na tou doso afova to mtcn???

Δημοσ.

gia na min anoigw allo topic tha thesw edw to erwtima mou mias kai einai paremferes...

loipon,thelw na kanw mia agora apo america i opoia kostizei $80.

thelw na mou peite ena tropo gia na steilw ta lefta kateftheian sti diefthinsi pou thelw kai ohi na paei o allos se kapoia trapeza na ta parei.

ginetai afto me ti western union ? kai an nai , mesa se poso hrono metaferodai ta lefta ?

2o erwtima

thelw na vgalw mia karta gia agores mesw internet pou na ypostirizetai apo ola ta sites.. ehw idi ena logariasmo se trapeza. ginetai na vgalw karta internet se afto to logariasmo ? an nai, poso hrono tha parei?

eimai prwtareis stis online agores ;)

Δημοσ.

kai gia na po kai go to pono mou. eixa plirosei kateftheian meso paypal enan typo pou eixe 60 thetikes aksiologiseis os tote sto ebay kai petaksa 50 europoula se kati pou den elava pote sta xeria mou. E re kai na ton eixa mprosta mou ti wraia pou tha pernaga ...

Δημοσ.

to fraud einai oti o magkas pire prokatavolika ta lefta tou meso paypal kai go pira mi sou po:) den esteile to proion kai emeina me to pouli sto xeri:D etsi egine i apati. meta pou esteila email se paypal kai ebay den vrika akri.

Δημοσ.
gia na min anoigw allo topic tha thesw edw to erwtima mou mias kai einai paremferes...

loipon' date='thelw na kanw mia agora apo america i opoia kostizei $80.

thelw na mou peite ena tropo gia na steilw ta lefta kateftheian sti diefthinsi pou thelw kai ohi na paei o allos se kapoia trapeza na ta parei.

ginetai afto me ti western union ? kai an nai , mesa se poso hrono metaferodai ta lefta ?

2o erwtima

thelw na vgalw mia karta gia agores mesw internet pou na ypostirizetai apo ola ta sites.. ehw idi ena logariasmo se trapeza. ginetai na vgalw karta internet se afto to logariasmo ? an nai, poso hrono tha parei?

eimai prwtareis stis online agores ;)[/quote']

1)Μπορείς να στείλεις με fedex,με western union,με moneygram

2)βγάλε πιστωτική

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...