Προς το περιεχόμενο

Bitdefender Total Security 2018 - 5 Devices - 1 Year 15.5 Ευρω!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια, πηρα την ιδια προσφορα περιπου περσυ, σε οποια συσκευη το εβαλα (Pc, laptop, netbook, tablet ) το αποτελεσμα ηταν απογοητευτικο, δεν ξερω τι προσφερει απο θεμα προστασιας αλλα κρασαρει κ σερνεται το συμπαν ακομα κ στο pc με SSD, 2500Κ Κ 8GB RAM στα αλλα που ειναι πιο αδυναμα μηχανηματα ηταν παραπανω απο αισθητη η διαφορα. Εφυγε μετα απο τρεις μερες υπομονη.

Δημοσ.

Ρε παιδια, πηρα την ιδια προσφορα περιπου περσυ, σε οποια συσκευη το εβαλα (Pc, laptop, netbook, tablet ) το αποτελεσμα ηταν απογοητευτικο, δεν ξερω τι προσφερει απο θεμα προστασιας αλλα κρασαρει κ σερνεται το συμπαν ακομα κ στο pc με SSD, 2500Κ Κ 8GB RAM στα αλλα που ειναι πιο αδυναμα μηχανηματα ηταν παραπανω απο αισθητη η διαφορα. Εφυγε μετα απο τρεις μερες υπομονη.

Κάτι δεν έγινε σωστά γιατί σε pc 7ετίας που το έχω δεν έχει κανένα πρόβλημα πάει σφαίρα !

Δεν είναι καθόλου βαρύ σαν antivirus και είχα πρίν το norton!!

Δημοσ.

Εγώ που δεν το απενεργοποίησα κατά την αγορά, που βρίσκω την επιλογή να το απενεργοποιήσω?

Done

Δημοσ.

Κατα την αγορα απενεργοποιηστε το auto renewal...

εγω το αγορασα αλλα δεν εκανα κατι αλλο.τι ειναι αυτο το auto renewal?

Δημοσ.

Κάντε το ίδιο και στις ρυθμίσεις του PayPal (αν το χρησιμοποιήσατε ως τρόπο πληρωμής) αλλιώς σε κανένα χρόνο θα σας έρθει η κεραμίδα με ένα ποσό 80-150 ευρώ...

Για ανανέωση και καλά συνδρομής...

Έχετε δεχτεί από τη στιγμή που το αγοράσατε να γίνει αυτόματα μόλις συμπληρωθεί ο χρόνος...

Δημοσ.

Κάντε το ίδιο και στις ρυθμίσεις του PayPal (αν το χρησιμοποιήσατε ως τρόπο πληρωμής) αλλιώς σε κανένα χρόνο θα σας έρθει η κεραμίδα με ένα ποσό 80-150 ευρώ...

Για ανανέωση και καλά συνδρομής...

Έχετε δεχτεί από τη στιγμή που το αγοράσατε να γίνει αυτόματα μόλις συμπληρωθεί ο χρόνος...

Μήπως μπορείς να μας πείς και τον τρόπο?Εκανα log in στην σελιδα του PayPal αλλα δεν βρήκα κατι για ανανεωση... οκ, μόλις το βρήκα!Νασαι καλά...

Δημοσ.

Μήπως μπορείς να μας πείς και τον τρόπο?Εκανα log in στην σελιδα του PayPal αλλα δεν βρήκα κατι για ανανεωση... οκ, μόλις το βρήκα!Νασαι καλά...

Πες μου και εμενα αν δε σου κανει κοπο..

Δημοσ.

Πες μου και εμενα αν δε σου κανει κοπο..

Κανέναν κόπο...

Λοιπόν μπαίνεις στον λογαριασμό paypal,

- κάνεις κλίκ στην "ρόδα" αριστερά δίπλα απο το log out

- μπαίνεις στο payments

- και κάνεις κλίκ στο manage pre-approved payments

- εκει θα δεις avangate κάνεις κλίκ και εκεί μετά αλλάζεις το status (κάπου εχει cancel)

Μόλις γίνει η ακύρωση σου έρχεται και mail απο paypal που σε ενημερώνει.

Δημοσ.

Κανέναν κόπο...

Λοιπόν μπαίνεις στον λογαριασμό paypal,

- κάνεις κλίκ στην "ρόδα" αριστερά δίπλα απο το log out

- μπαίνεις στο payments

- και κάνεις κλίκ στο manage pre-approved payments

- εκει θα δεις avangate κάνεις κλίκ και εκεί μετά αλλάζεις το status (κάπου εχει cancel)

Μόλις γίνει η ακύρωση σου έρχεται και mail απο paypal που σε ενημερώνει.

Σε ευχαριστω πολυ για τις οδηγιες.

Ειχα 'θεμα' με το paypal εκεινη τη μερα,και τωρα θυμηθηκα οτι το αγορασα μεσω prepaid(την οποια εχω βεβαια συνδεδεμενη με το pp)..

Δε μου βγαζει κατι στο pre-approved payments,οποτε δε θα εχω θεμα ετσι?

Η αγορα εγινε χωρις paypal τελικα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...