skkonstantinos83 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Θα σου την αλλαξουν και ας μην ειχε προβλημα, σε οτι και να πας το προβλημα παιζει παντου σε αυτα τα λεφτα απο οτι καταλαβα.... τουλαχιστον ζητα να την ανοιξεις και να την βαλεις να παιξει εκει μπροστα στους τεχνικους
giantzeron Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Μήπως έχετε τη καλοσύνη να μ προτείνετε εταιρείες κ μοντέλα που στο μεγαλύτερο ποσοστό δε το παρουσιάζουν κ τόσο το εν λόγω πρόβλημα ? Για να δω τι θα πάρω τελικά δλ !
giantzeron Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Οκ, έγινε επιστροφή χρημάτων χωρίς καν να την ελέγξουν. Σας ευχαριστώ όλους 2
giantzeron Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Ειχα κανει κρατηση παραληλα κ την γνωστη LG 49sj810v στα 699 ....αλλα πραγματικα με τοση ταλαιπωρια που τραβηξα δε ξερω αν θα το επιδιωξω
doctorScien Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 ΤΟΣΟ bleeding δεν είχαν ούτε τα μοντέλλα του 2013-2015 Πιστεύω ότι η σειρα Μ δεν έχει καμμία σχέση σε ποιότητα σε σχέση με τις προηγουμενες σειρες(KS KU J F...) Εγώ έχω μία F και μία ES τέτοιο bleeding δεν έχει καμμία
vairass Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Ειχα κανει κρατηση παραληλα κ την γνωστη LG 49sj810v στα 699 ....αλλα πραγματικα με τοση ταλαιπωρια που τραβηξα δε ξερω αν θα το επιδιωξω Κράτα ρε φίλε τα λεφτά... Δεν βλέπεις τι γίνεται; όλα σκατα είναι.
xapakias Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Ειχα κανει κρατηση παραληλα κ την γνωστη LG 49sj810v στα 699 ....αλλα πραγματικα με τοση ταλαιπωρια που τραβηξα δε ξερω αν θα το επιδιωξω ειναι σειρα 8, λογικα δε θα εχει προβλημα
giantzeron Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Ερωτηση: Σε γενικές γραμμές οι edge led έχουν πιο πολλές πιθανότητες να εμφανίσουν light bleeding σε σχέση με τις direct led?
m32s Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Σε Sony καινούρια τέτοιο bleeding δεν το έχω (και είναι και edge led).
giantzeron Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Πηρα εν τελη την lg 43uj701v // Οκ δε μπορω να πω εξαιρετικη κ σε εικονα κ σε καποια αλλα καλουδια που προσφερει αλλα οκ κατασκευαστικα χανει λιγο anyway Εκανα το light bleeding test χτες βραδυ και ιδου: https://imgur.com/a/b1G2B https://imgur.com/a/pErLN Πως σας φαινεται γτ ειναι αληθεια πως η φωτογραφια το κανει να φεναιται πολυυ χειροτερο ενω δεν ειναι Δυο ερωτησεις που εχω τωρα: 1) Να την παω κ αυτη πισω ? Χτες την πηρα ! Εχει ακομα τις ζελατινες περιμετρικα 2)Μηπως τελικα ολες οι Tv τυπου LED εχουν λιγο πολυ το ιδιο θεμα ? Θα ηθελα για αλλη μια φορα τη γνωμη σας... Αν και για μενα δεν νοειται να πληρωνει καποιος για να παιρνει ελλατωματικο προιον Σας ευχαριστω
skkonstantinos83 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 ΡΕ μαγκες απο οτι εχω καταλαβει το μονο κοινο που εχουμε ολοι εμεις που διαμαρτηρομαστε για ligth bleeding δεν ειναι ουτε η μαρκα της τηλεορασης ουτε οι ιντζες. Αλλα οτι ολοι την εχουμε παρει απο Κοτσοβολο. Οποτε ανετα θα μπορουσε καποιος να σκεφτει οτι το συγκεκριμενο καταστημα φερνει Β διαλογης προιοντα κ τα πουλαει κανονικα.
syban Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Όχι, απλά έτσι είναι οι led, άλλες πολύ άλλες λίγο.
giantzeron Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Λοιπον τη πήγα κ αυτη πισω κ παλι ηταν πολυ εξηπηρετικοι στο συγκεκριμένο καταστημα κ μου έδωσαν αλλη. Βίος κ πολιτεία έγινε το θεμα! Αλλα οκ ξαναπηρα samsung αλλη σειρά κ ομολογώ είναι η καλύτερη ολων στο θεμα bleeding clouding κλπ. Αξιζει να σημειωθεί οτι πήγα κ σ αλλο καταστημα κ επέμεναν να την πάω να την αφησω να την στείλουν να τη δει τεχνικος κ μετα αν κ εφόσον να μου την αλλάξουν. Φεξε μου κ γλυστρησα δλ.. Τεσπα ολα καλα
StormGr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Λοιπον τη πήγα κ αυτη πισω κ παλι ηταν πολυ εξηπηρετικοι στο συγκεκριμένο καταστημα κ μου έδωσαν αλλη. Βίος κ πολιτεία έγινε το θεμα! Αλλα οκ ξαναπηρα samsung αλλη σειρά κ ομολογώ είναι η καλύτερη ολων στο θεμα bleeding clouding κλπ. Ποια πηρες τελικα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα