giantzeron Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Εκ των υστέρων εχω χασει τον ύπνο με τα όσα βλεπω και διαβάζω με το εν λόγω πρόβλημα. Πολυ κακώς που δεν μπορούμε να δουμε τις TV σε έκθεση να παίζουν σε απόλυτο σκοτάδι..... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!! Τεσπα την αγορασα το σαββατο και έχει το ίδιο θεμα. Σε απόλυτο σκοτάδι είναι εξαιρετικά ενοχλητικό καθώς αντί να μου τραβάει τη προσοχή η ταινία μου τη τραβανε τα φώτα του light bleeding! Θα την επιστρέψω αυριο και θα τη δει τεχνικός μου είπαμε. Λέτε να μου αραδιασουν καμμια παπατζα τυπου: ειναι φυσικό να υπάρχει κλπ?? Πως να το χειριστω? Καταστημα: Κωτσοβολος *** Εχω DOA εχω εγγυηση ολα... Αλλα τι να λεει?? Δώστε τα φώτα σας παρακαλώ! Ευχαριστώ
vrwmiaris Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Γράψε την τηλεόραση.έτσι είναι οι πιο πολλές, μη σκας
karaLRS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Τελικά η τεχνολογία αντί να μας ηρεμεί μας αναγκάζει να χάσουμε τον ύπνο μας.. Είχα και εγώ παρομοιο πρόβλημα παρόλα αυτά θεώρησα χάσιμο χρόνου για κάτι που μόνο εγώ βλέπω και σε συγκεκριμένες συνθήκες. Μετά από 2 χρόνια ούτε που το παρατηρώ πια.
chriszla Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Αυτό που δείχνει η φωτογραφία είναι πολύ έντονο. Ζήτα αντικατάσταση. 1
Triple_HR21 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δε παρατηρεις κατι τετοιο δλ?? σοβαρα τωρα?πηγαινε την πισω τωρα και απαιτησε αλλη να σε δωσουν ουτε επισκευη να δεχθεις τιποτα,θα μεινεις χωρις τβ δηλαδη ποσες μερες?αλλιως παρε τα χρηματα σου πισω..μη το αφησεις ετσι φιλος ουτε καν 1
karaLRS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δε παρατηρεις κατι τετοιο δλ?? Όντως αυτό είναι πολύ έντονο. Θα βγάλω μια και εγω κάποια στιγμή. Μιλά με το κατάστημα
giantzeron Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Η φωτο ειναι απο το δίκτυο απλα κ η δικη μου τηλεοραση κάπως έτσι είναι... ναι θα την πάω αυριο... Τι να πω?? Τι να πάρω?????? Υπάρχει καμμια σωστη συνταγή για να μη ξανά αντιμετωπισω το ίδιο??
Rebel21 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Μην ανησυχείς. Μίλα με samsung και στείλε και την φωτογραφία με email άμεσα.αν η περίπτωση σου είναι αντίστοιχη τότε είναι ακραία και θα στην αλλάξουν χωρίς πρόβλημα.
vrwmiaris Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Πάρε τηλέφωνο να έρθει τεχνικός, έχει στο μενού επιλογή
giantzeron Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Αύριο θα πάω από εκει. Θα απαιτήσω να την αλλάξουν έτσι κ αλλιώς. Εφόσον μ είπαν ότι είναι εφικτό δλ εφόσον την δει τεχνικός του καταστήματος καθώς μεσω Samsung θα υπάρξει αργοπορία και άκρη δε θα βρω. Εντωμεταξυ μόλις είδα μια 43 ' ιντσών της σειράς 5...κανένα bleed η τουλάχιστον τπ ενοχλητικό σε καμμία περίπτωση!
DarkPrince Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Ελαττωματικό, αφού έχεις και DOA πας για αλλαγή.. Πάντως γενικά η 6000 σειρά μια χαρά είναι, επιδίωξε να πάρεις ξανά το ίδιο μοντέλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα