Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link.png Site: Link

Πρόκειται για μοντέλο του 2017. Στην Ελλάδα το συγκεκριμένο δεν το βρίσκω στο skoutz, υπάρχει όμως το προηγούμενο μοντέλο (275gb) στα 88ε (Link.png Site: Link )

Σε σχέση με κάποιους άλλους SSD που είδα στο front page στις ίδιες τιμές και χωρητικότητα, αυτός έχει πολύ καλύτερες κριτικές, ιδιαίτερα όταν στο skroutz ssd ίδιας χωρητικότητας (και μάρκας ό,τι να 'ναι) ξεκινάνε από 79ε και πάνω.

Το μόνο cybermonday deal που έχω πετύχει σήμερα (μέχρι τώρα) και πιστεύω πως αξίζει (αρκετά προς οριακά). 

p.s. Υπάρχει και στα υπόλοιπα amazon της Ευρώπης, απλά στο συγκεκριμένο φαίνεται να έρχεται πιο φθηνά από όλα.

edit. Έκανα λάθος, έρχεται στα 75ε αντί για 72. Και πάλι καλή τιμή.

• Like 2
Δημοσ.

Στο uk βγαίνει στα 77 ευρώ (μαζί με τα μεταφορικά)

Τα σκάτωσα λίγο στις πράξεις. 75ε έρχεται από αμαζον Γαλλίας (3ε παραπάνω). Και πάλι καλή τιμή για Ελληνικά δεδομένα

• Like 1
Δημοσ.

Είναι καλύτερος από το Samsung Evo 250gb ;

Δεν νομίζω να φτάνει τον Evo, αλλά τον πλησιάζει αρκετά και για 15ε κάτω. Προσωπικά θα τσιμπήσω 2 με έναν φίλο να μοιραστούμε τα μεταφορικά (έτσι μου βγήκε το αρχικό 72ε :P)

• Like 1
Δημοσ.

Είναι καλύτερος από το Samsung Evo 250gb ;

Όχι αλλά δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Επίσης ο crucial έχει και καλύτερες μνήμες (MLC) και 80TBW έναντι 75 του evo. Στα αρνητικά ότι έχει 3 χρόνια εγγύηση έναντι του evo που έχει 5. Αν νομίζεις ότι τα 15 ευρώ της διαφοράς δεν αξίζουν έναντι των 2 παραπάνω χρόνων της εγγύησης πας στον evo.

Δεν νομίζω να φτάνει τον Evo, αλλά τον πλησιάζει αρκετά και για 15ε κάτω. Προσωπικά θα τσιμπήσω 2 με έναν φίλο να μοιραστούμε τα μεταφορικά (έτσι μου βγήκε το αρχικό 72ε :P)

Ένα 20αρικο κάτω σε σχέση με τον evo (από Ελλάδα) και MLC μνήμες είναι πολύ καλή τιμή.

Γενικά όποιοι γνωρίζεστε κάντε μαζί μία παραγγελία να σας βγουν τζάμπα τα μεταφορικά.

• Like 2
Δημοσ.

Όχι αλλά δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Επίσης ο crucial έχει και καλύτερες μνήμες (MLC) και 80TBW έναντι 75 του evo. Στα αρνητικά ότι έχει 3 χρόνια εγγύηση έναντι του evo που έχει 5. Αν νομίζεις ότι τα 15 ευρώ της διαφοράς δεν αξίζουν έναντι των 2 παραπάνω χρόνων της εγγύησης πας στον evo.

Να πω πως η εγγύηση το samsung (παίζει όμως να λειτουργούν όλοι οι ssd έτσι) είναι whatever comes first, δηλαδή αν σου χαλάσει στα 3 χρόνια αλλά έχεις ξεπεράσει τα 75tbw δεν σε καλύπτουν (δεν νομίζω να είναι ιδιαίτερα εύκολο να γίνει με απλή χρήση, απλά το τονίζω).

Δημοσ.

Καλά άλλο αυτό. Για έναν τυπικό χρήστη είναι δύσκολο να ξεπεράσει τα 75. Χώρια που ο evo έχει αποδείξει ότι αντέχει πολύ περισσότερα.

Δημοσ.

Βασικά είναι διαφορετικές σειρές η bx με την mx. Οπότε ανάλογα τις προτιμήσεις του καθενός σε mlc vs tlc και το ποσό που θέλει να διαθέσει, αποφασίζει ανάλογα.

Δημοσ.

Σε ΒΧ vs MS για gaming pc και ~20€ φθηνότερος ο ΒΧ ποια θα ήταν καλύτερη πρόταση; Επειδή είμαι στο ψάξιμο για SSD και σχετικά άμεση αγορά. 

Δημοσ.

Σε ΒΧ vs MS για gaming pc και ~20€ φθηνότερος ο ΒΧ ποια θα ήταν καλύτερη πρόταση; Επειδή είμαι στο ψάξιμο για SSD και σχετικά άμεση αγορά. 

Δεν νομίζω ότι μπορεί να σου κάποιος ξεκάθαρη απάντηση. Βάλτα κάτω να δεις τι σε συμφέρει. Θες χωρητικότητα πάρε ΜΧ. Σε ενδιαφέρουν τα χρήματα πας στον BX της προσφοράς. Σε ενδιαφέρει η εγγύηση δεν πας σε κανέναν και πας στον samsung evo. Σε ενδιαφέρουν τα TBW γιατί κάνεις πολλές εγραφές δεν πας σε κανέναν από αυτούς αλλά σε ακριβότερο με περισσοτερα ΤΒW.

Δημοσ.

Για να αντικαταστήσει το μηχανικό ενός (σχετικά) σύγχρονου λάπτοπ είναι καλή περίπτωση? 

Ρωτάω γιατί μπερδεύτηκα με αυτά που διαβάζω TLC, MLC κτλ κτλ :P

Δημοσ.

Για να αντικαταστήσει το μηχανικό ενός (σχετικά) σύγχρονου λάπτοπ είναι καλή περίπτωση? 

Ρωτάω γιατί μπερδεύτηκα με αυτά που διαβάζω TLC, MLC κτλ κτλ :P

Για λαπτοπ νομίζω πρέπει να πάρεις m2 ssd γιατί αυτόν που θα τον βάλεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...