deligkos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Με την έκδοση του Firefox Quantum, ο browser της Mozilla έχει αναβαθμισθεί σημαντικά σε ταχύτητα και ντιζάιν. Τώρα ετοιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό που θα αρέσει σε όσους δίνουν ιδιαίτερο βάρος στην ασφάλεια: θα ειδοποιεί τους χρήστες αν τα site που επισκέπτονται έχουν παραβιασθεί. Η λειτουργία αναπτύσσεται από το Firefox σε συνεργασία με το "Have I Been Pwned", το δημοφιλές site που ενημερώνει τους χρήστες αν έχουν κλαπεί από χάκερ οι κωδικοί των λογαριασμών email τους. Το σχετικό add-on βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο, ωστόσο μπορεί κανείς να το κατεβάσει από το GitHub και να το προσθέσει στον Firefox, αν θέλει να το δοκιμάσει. Από την άλλη μεριά, λειτουργεί μόνο στην έκδοση του browser για προγραμματιστές. Επίσης, η λειτουργία είναι ακόμη υποτυπώδης, αφού στην επίσκεψη ενός παραβιασμένου site, απλώς θα βγάλει μία σχετική ειδοποίηση, χωρίς να αποτρέψει την είσοδο. Και πάλι, όμως, θα δώσε στον χρήστη μία ιδέα πως η ιστοσελίδα δεν προσφέρει πλήρη ασφάλεια. Site: Εngadget
Dongle Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Φοβερό χαρακτηριστικό. Ο καινούριος Firefox είναι πραγματικά απίστευτος. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κανένας λόγος για τον απλό χρήστη να πάει σε άλλο browser. 2
crashnburn Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 υπαρχει η ταχυτητα του δεν ειναι σε ολα τα sites καλη κ εχουν αναφερθει τρελα μεγαλες καταναλωσεις μνημης στα 10αρια 3
paul_v1 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 υπαρχει η ταχυτητα του δεν ειναι σε ολα τα sites καλη κ εχουν αναφερθει τρελα μεγαλες καταναλωσεις μνημης στα 10αρια Όχι, δεν υπάρχει.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Τα εχουμε πει δεκαδες φορες. Οποιος θελει να μοιραζεται τα παντα με την Google, ο Chrome τον περιμενει. Οσοι θελουν Open source και ιδιωτηκοτητα, και πλεον και εξαιρετικη ταχυτητα, Firefox. Οσο τα περι μνημης κλπ κλπ, δεν εχω δει κατι, αλλα και τι με ενδιαφερει αλλωστε με 16 g ram.
amius Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 1. Το πόση μνήμη χρειάζεται ένα πρόγραμμα για να λειτουργήσει σωστά σχετίζεται και με τον καλό προγραμματιστικό του σχεδιασμό, -κάτι που για τους απαιτητικούς χρήστες πρέπει να μετράει. 2. Παρά τη μέριμνα από τον FF για προστασία από κακόβουλο λογισμικό κ.λπ., με το που έκανα την αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση, αυξήθηκαν αστραπιαία τα μηνύματα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας!!! Και αυτό έχει συμβεί με τον FF πολλές φορές. Λογικό βέβαια ακούγεται, αφού αυτό θα συμβαίνει πάντα με τους πλοηγούς μεγάλης κυκλοφορίας, (έχω άρτιο σύστημα προστασίας). 3. Δεν βρίσκω, (με μετρήσεις), ουσιαστική διαφορά π.χ. με τον Maxthon, ο οποίος καταλώνει λιγότερη μνήμη και είναι πολύ γρήγορος, ενώ ο Opera είναι και ταχύτερος. (Win10 64 Pro, RAM64Gb).
Gtr34 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Σιγά μην βάλω τον κωδικό και το email για έλεγχο στην παραπάνω σελίδα.
amius Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Σιγά μην βάλω τον κωδικό και το email για έλεγχο στην παραπάνω σελίδα. Αν ίσως αυτό που έγραψες είναι απάντηση σε ό,τι έγραψα, κατάλαβες λάθος. Spam δημιουργούνται απλά λόγω περιήγησης με κάποιον πλοηγό και όχι λόγω κωδικών και e-mails!
grayden Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Spam δημιουργούνται απλά λόγω περιήγησης με κάποιον πλοηγό και όχι λόγω κωδικών και e-mails! Πως το εννοείς αυτό;
amius Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Πως το εννοείς αυτό; Οι πληροφορίες ΙΡ, Η/Υ κ.λπ. υπάρχουν τρόποι να διαμεταδίδονται στο διαδίκτυο. Ψαρεύονται αυτές και μέσω των πλοηγών και απολήγουν π.χ. σε spam.
grayden Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Οι πληροφορίες ΙΡ, Η/Υ κ.λπ. υπάρχουν τρόποι να διαμεταδίδονται στο διαδίκτυο. Ψαρεύονται αυτές και μέσω των πλοηγών και απολήγουν π.χ. σε spam. Καλά προφανώς, αυτό είναι έτσι σχεδιασμένο εξ αρχής. Εννοώ πως κάνεις την σύνδεση μεταξύ browsing και spam e-mails.
possiz Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Φοβερό χαρακτηριστικό. Ο καινούριος Firefox είναι πραγματικά απίστευτος. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κανένας λόγος για τον απλό χρήστη να πάει σε άλλο browser. Ενώ για τον power χρήστη προφανώς υπάρχει... Δεν είναι καλύτερος από τον Chrome, δυστυχώς ακόμα 2ος και καταιδρωμένος.
amius Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Η πλοήγηση διαχέει πληροφορίες π.χ. του ΙΡ. Υπάρχουν τρόποι, με κατάλληλο πρόγραμμα, να εντοπιστούν πρόσθετα πληροφοριακά στοιχεία του Η/Υ του συγκεκριμένου ΙΡ, μέσα στα οποία υπάρχει και μια ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει χρησιμοποιηθεί από τον χρήστη αυτού του Η/Υ. Τα υπόλοιπα είναι εύκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα