Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi Note 4X 3GB 16GB 106€ @ banggood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή την τιμή δεν νομίζω να βγήκε...γιατί είχα πάρει το 32αρι με την προσφορά τελική τιμή 149 δολάρια...είδα πριν λίγο το ιστορικό μου..

Κάνεις λάθος και μπερδεύεσαι με κάτι άλλο. Η χαμηλότερη τιμή που έχει παίξει το Note 4 Global 3/32 με priority είναι 125€. Υπάρχει και νήμα προ 2 μηνών περίπου. 

Τώρα αν κάποιος θεωρεί τα επιπλέον 9 ευρώ που παίζει τώρα δυσβάσταχτο ποσό για το Global 3/32 τότε πάω πάσο.

Προσωπικά δεν θα έδινα 106 ευρώ και να μην έχω την μπάντα b20 και μόνο 16Gb rom. ;)

Eπίσης, αν δεν κάνω λάθος, και σε ποιότητα κατασκευής διαφέρει το Νote 4 με το 4X, στο πρώτο τα καπάκια που είναι η κεραία πάνω & κάτω είναι αλουμινένια ενώ στο 4X από πλαστικό.

επειδη δεν το πετυχατε εσεις δεν σημαινει οτι δεν βγηκε σε αυτη την τιμη...
οσοι το αγορασαν σε αυτη την τιμη ξερουν (μαζι και εγω).

επισης το redmi note 4 global (αυτο που εχει φερει και η infoquest και λανθασμενα το πουλαει σαν 4x) εχει ακριβως το ιδιο σασι με το κινεζικο 4x.

αντε ανεβαζω και εικονα για τους δύσπιστους.

τα 107,5 ευρω ειναι επειδη δεν ειχε αρκετα χρηματα η revolut και πληρωσα με ελληνικη καρτα και μου εφαγε η paypal τα κερατιατικα για την μετατροπη.
κανονικα εβγαινε καπου ~103κατι

post-230745-0-43323900-1511781817_thumb.png

Δημοσ.

Κάνεις λάθος και μπερδεύεσαι με κάτι άλλο. Η χαμηλότερη τιμή που έχει παίξει το Note 4 Global 3/32 με priority είναι 125€. Υπάρχει και νήμα προ 2 μηνών περίπου. 

Τώρα αν κάποιος θεωρεί τα επιπλέον 9 ευρώ που παίζει τώρα δυσβάσταχτο ποσό για το Global 3/32 τότε πάω πάσο.

Προσωπικά δεν θα έδινα 106 ευρώ και να μην έχω την μπάντα b20 και μόνο 16Gb rom. ;)

Eπίσης, αν δεν κάνω λάθος, και σε ποιότητα κατασκευής διαφέρει το Νote 4 με το 4X, στο πρώτο τα καπάκια που είναι η κεραία πάνω & κάτω είναι αλουμινένια ενώ στο 4X από πλαστικό.

Παίζει κάπου στα 106+9=115 ?? 

Λες για τα 125 που έδωσες εσύ +9 =134?? 

Δημοσ.

Παίζει κάπου στα 106+9=115 ?? 

Λες για τα 125 που έδωσες εσύ +9 =134?? 

Μιλάω για την διαφορά 9 ευρώ απο τα 125 που είχε κάποια στιγμή με το 134 που κάνει τώρα. 

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/661998-xiaomi-redmi-note-4x-3gb-16gb-106€-banggood/?p=56119259

για τους απιστους (επειδη χαθηκε στην επεξεργασια το μηνυμα και στανταρ δεν θα το δειτε).

Πολύ καλή τιμή με το κουπονάκι -30$ ;)

Σου έκατσε καλά! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...