Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi Note 4X 3GB 16GB 106€ @ banggood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-4X-Fingerprint-5_5-inch-3GB-RAM-16GB-Snapdragon-625-Octa-core-4G-Smartphone-p-1153887.html?rmmds=home-mid-recommendations&ID=224&cur_warehouse=HK

Με priority έχει επιβάρυνση 2,05€. Απορία επειδή είμαι ψιλοάσχετος (ή ψιλοσχετικός για τους αισιόδοξους!): Το priority του banggood είναι ίδιο με του gearbest? Μου κάνει εντύπωση ότι είναι τόσο μικρή η επιβάρυνση.

• Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Είναι ακριβώς το ίδιο. Δεν περνάει τελωνείο.

Ναι, το ιδιο ειναι. Και εμενα μου κανει εντυπωση που δεν το εχουν βαλει ολοι οι κινεζοι...

Με όσα γράφουν και στο forum, δεν είναι καθόλου το ίδιο! Του Bangood είναι που δεν περνάει τελωνείο, όχι του Gearbest

Δημοσ.

Δεν ειναι ίδια μέθοδος, για αυτο και η διαφορετική τιμή, αλλα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Δεν έχεις θέμα με το τελωνείο σε κανένα απο τα 2.

Του Banggood είναι πιο φτηνό και πιο γρήγορο στις περισσότερες περιπτώσεις.

Του Gearbest εκτελωνιζεται Αγγλία, και έρχεται μετά (οδικώς; μέσω τρένου;) με DPD ακολουθόντας διαδρομή Ολλανδία-Βουδαπέστη-Σοφια-Θεσσαλονίκη, και απο εκει το παίρνει η ACS και στο φέρνει σπίτι.

Του Banggood, εκτελωνίζεται Ολλανδία, και έρχεται Αεροπορικώς Ελλάδα, μέσω FlytExpress. Παραλαμβάνουν και σου παραδίδουν το πακέτο τα ΕΛΤΑ

• Like 4
Δημοσ.

Παραγγειλα αλλο ένα redmi note 4 110ε τελική τιμη

Τι εννοείς?? Αυτό της προσφοράς 4Χ ή βρήκες κάπου το note 4 σε αυτή την τιμή ???

Δημοσ.

Το 4x της προσφοράς με τα 16gb...εδώ Ελλάδα το έχουν 140ε με τα μεταφορικα

Bill αυτό που λες είναι το λινκ με την μπάντα κανονικά global το 4x.Το note είναι αν δεις τα χαραχτηριστικα...πολύ καλή τιμή μην το σκέφτεστε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...