xatzhs1992 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα έχω ένα vw golf του 2010. Η κονσόλα του λέγεται rns 310.Στο αυτοκίνητο υπάρχει συσκευή bluetooth εργοστάσια εκεί που συνδέονται όλα τα Android κινητά. Τα iPhone δεν συνδέονται με τίποτα. Γράφει not combatible device. Μετά από ψάξιμο πολύ σε διάφορα Φόρουμ είδα πως τα τηλέφωνα τα Android συνδέονται με ένα πρωτόκολλο που λέγεται RSAP(remote sim access protocol). Στη συνέχεια βλέπω πως τα iPhone δεν είναι συμβατά με αυτό το πρωτόκολλο.. λέει πως είναι συμβατά με HFP (hands free protocol).... Υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδέσω το κινητό μου με το αυτοκίνητο ; Είναι μεγάλη βλακεία να πληρώνεις 1200 € για κάποιο κινητό και ένα κινητό με 50 € να σου κάνει την δουλειά που αυτό δεν μπορεί να την κάνει... μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
tsakfot Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα έχω ένα vw golf του 2010. Η κονσόλα του λέγεται rns 310.Στο αυτοκίνητο υπάρχει συσκευή bluetooth εργοστάσια εκεί που συνδέονται όλα τα Android κινητά. Τα iPhone δεν συνδέονται με τίποτα. Γράφει not combatible device. Μετά από ψάξιμο πολύ σε διάφορα Φόρουμ είδα πως τα τηλέφωνα τα Android συνδέονται με ένα πρωτόκολλο που λέγεται RSAP(remote sim access protocol). Στη συνέχεια βλέπω πως τα iPhone δεν είναι συμβατά με αυτό το πρωτόκολλο.. λέει πως είναι συμβατά με HFP (hands free protocol).... Υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδέσω το κινητό μου με το αυτοκίνητο ; Είναι μεγάλη βλακεία να πληρώνεις 1200 € για κάποιο κινητό και ένα κινητό με 50 € να σου κάνει την δουλειά που αυτό δεν μπορεί να την κάνει... μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; εγώ με ένα Kenwood 4ετίας Bluetooth,τότε αξίας 160Εύρω παίζω απροβλημάτιστα Android & iOS (κλήσεις - handsfree - μουσική..) στην περίπτωση σου, δεν είναι απίθανο να υπάρχει ασυμβατότητα, λόγω του ότι την εποχή εκείνη το intracompatibility ήταν για τον πέο. εγώ θα πήγαινα για νέο R/CD με bluetooth, δεν νομίζω να ξεφύγεις πάνω απο 100 ευρώ.
xatzhs1992 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντησή σου αλλά όχι ρε φίλε να αλλάξω το μαμά ράδιο... χειριστήρια στο τιμόνι, ρυθμισεις κλιματρονικ, θερμαινόμενα καθισματα, αισθητήρες παρκαρίσματος και όλα όλα τα έξτρα τα βλέπω στην οθόνη!!! Αν ήταν κανένα σαξοραλο κανένα πουντο και τα λοιπά θα το άλλαζα! αλλά όχι να αλλάξω κονσόλα στο γκολφ.....
tsakfot Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντησή σου αλλά όχι ρε φίλε να αλλάξω το μαμά ράδιο... χειριστήρια στο τιμόνι, ρυθμισεις κλιματρονικ, θερμαινόμενα καθισματα, αισθητήρες παρκαρίσματος και όλα όλα τα έξτρα τα βλέπω στην οθόνη!!! Αν ήταν κανένα σαξοραλο κανένα πουντο και τα λοιπά θα το άλλαζα! αλλά όχι να αλλάξω κονσόλα στο γκολφ..... το ξέρω αλλά δυστυχώς η αυτοκινητοβιομηχανία της εποχής που είναι το αυτοκίνητο σου, ειδικά στα infotainment ήταν για τον πέο. τώρα τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα. εγώ στο Α3 μου παρόμοιας εποχής με το δικό σου, που είχα το ίδιο θέμα , απλά το άλλαξα με μια αξιόλογη Kenwood και φρόντισα να δένει και με την υπόλοιπη κονσόλα (χρώμα γραμμάτων ετψ.) ρώτα και στην αντιπροσωπεία, μήπως η VW έχει βγάλει κανένα update στο R/CD και γίνεται compatible. Τέλος από Κίνα, μπορείς να πάρεις R/CD με οθόνη κτλπ. που είναι replica του εργοστασιακού και κάνει παπάδες (βέβαια βγαίνει 300+ euro αλλά σε Tuareg φίλου, που το βάλαμε η ποιότητα και τα features είναι ίδια ή και ανώτερη από το εργοστάσιο - προφανώς όλα έπαιζαν κανονικά - χειριστήρια volume etc.)
basilis5 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 ακριβως, οσο ηξερε το 2010 η apple απο αυοκινητα, αλλο τοσο ηξερε και η vw απο bluetooth.
orgixmh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δυστυχώς σου έχω κακά νέα, το iOS δεν υποστήριζε ποτέ το πρωτόκολλο RSAPΑν τελικά βγει κάποιο Jailbreak κάνε install το RSAP Bluetooth 0.91-3 από το Cydia και θα παίξει με το αμάξι σου αλλά χωρίς jailbreak είσαι δύσκολα.
xatzhs1992 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 AΡα με jailbreak θα μπορούσα να το φτιάξω. Σε SE με 10.2.1 ξέρεις αν έχει jailbreak??
soteras Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Γιατι δεν βαζεις εσυ προσθετο bluettoth τυπου Parrot ωστε να μην χασεις τιποτα απλα ενα μπλιμπλικι παραπανο στο αμαξι ουσιαστικα αυτο το πραματακι κουμπωνει στην μαμα καλωδιωση χωρις να αλλαξει τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα