Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια δεν μπορώ να βρω συμβατή καρτα γραφικών με athlon

iagouaros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν θεωρώ το RAM ικανό να κάνει αξιόπιστο test για ΤΙΠΟΤΑ πιο περίπλοκο από εκτυπωτές.

Ή θες μήπως να σου σχολιάσω το 10 που βάζει στις περισσότερες μητρικές στην κατηγορία overclocking;

Και όχι δεν έχω τίποτα εναντίον της συγκεκριμένης Gigabyte.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

oxi allo karbouno' date=' eeee gigabyte.....blepe ram febrouariou, sel 193,

taxythta 9,89

ejoplismos 10

ouuuuu ftou kaka![/quote']

Πετάχτε τα περιοδικά και διαβάστε εδώ μέσα για να μάθετε τι είναι καλό και τι όχι. Ποιος είναι πιο πιθανό να λέει την αλήθεια; Το περιοδικό που πέρνει λεφτά για τις διαφημίσεις των προϊόντων που εξετάζει ή οι χρήστες που πληρώνουν για να 'δοκιμάσουν' τα προϊόντα και να μπορούν να σχηματίζουν γνώμη;

oxi allo karbouno' date=' eeee gigabyte.....blepe ram febrouariou, sel 193,

taxythta 9,89

ejoplismos 10

ouuuuu ftou kaka![/quote']

Μεγάλε,επειδή έχεις εσύ gigabyte και πιστεύεις ότι είναι καλή,δε μπορείς να κάνεις beta tester και τους υπόλοιπους,είχα το 7VRX με το KT333 πέρισυ τον Απρίλιο,χειρότερο board δεν είχα στη ζωή μου,κολλήματα ασυμβατότητες,reboots,στο τέλος κάηκε και το τροφοδοτικό και ευτυχώς που έγινε αυτό και τη πέταξα μυαλό όμως δεν έβαλα και πήγα και πήρα την 8PE667 με το 845PE όλα ωραία και κάλά,πίστεψα ότι ο Athlon έφταιγε για τις ασυμβατότητες και όλα αυτά τα προβλήματα του 7VRX,πάω να πάρω δευτερο dimm να βάλω στη μητρική,πάπαλα reboot,μπλέ οθόνες,παγώματα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός gigabyte,μπαίνω στο ocworkbench και βλέπω ένα σωρό αγανακτισμένους κατόχους της ίδιας μητρικής με το ίδιο πρόβλημα,τελικά έφταιγε η rev.1.0 που είχα,την επέστρεψα πίσω και ησύχασε το κεφάλι μου.Στους δείκτες που αναφέρεις δε βλέπω πουθενά σταθερότητα,overclockability κτλ. ο λόγος είναι γνωστός μιας και ο πάτος για τη συγκεκρειμένη εταιρεία είναι αναπόφευκτος.

Την άλλη φορά όταν δοκιμάσεις κάποια μητρική να διαμορφώσεις τη δική σου άποψη,και όχι να επικαλείσαι αμφιβόλου αξιοπιστίας τέστ για αυτή.

Όχι τιποτα άλλο δηλαδή αλλά μη τη πατήσει και ο κόσμος.

Τελικά θρυλική η 7VRX :D .

Τον Gabriel τον έκανε Ιντελά , εμένα παραλίγο , θεϊκή.

Έχω σταματήσει να παίρνω το RAM εδώ και χρόνια , αλλά κατεβάζω τα excel με τα συγκριτικά από το site του (http://www.in.gr/ram) για να ξέρω τι να περιμένω.

Το συγκριτικό που αναφέρει ο mpentenis είναι στο τεύχος 9/2003.

Gabriel , έχει στήλη υπερχρονισμός , αλλά βάζει σχεδόν σε όλες της μητρικές 10 (ναι ακόμα και στα KT400).......

Να'ταν τόσο απλά τα πράγματα......

Να ξαναπώ οτι , για τις σημερινές Gigabyte , δεν έχω κάτι κακό να πω και υπάρχουν και απαιτητικοί χρήστες που δεν έχουν πρόβλημα ,

αλλά θα τις απέφευγα εκτός αν σου χρειάζεται κάτι που να έχουν μόνο αυτές (πχ IDE RAID).

Αλλιώς μόνο ABIT και EPOX (έχω δοκιμάσει και τις 2, μ'άρεσαν και οι 2 , βράχοι) , άντε και καμιά ASUS.

MICROSTAR MSI K7N2D-L RETAIL

Τοποθέτηση: ATX με διαστάσεις 305x230mm

Υποδοχή CPU:Socket A.

Υποστηριζόμενοι επεξεργαστές: AMD Athlon / Athlon XP.

Ταχύτητα FSB: 133/166/200 (266/333/400) MHz.

Chipset:nVIDIA nForce2 SPP, nVIDIA nForce2 MCP2.

BIOS: AMI Bios με υποστήριξη Plug n Play, DMI, ACPI και APM.

Θύρες επικοινωνίας: 5 PCI slots, 1 AGP 8x/4x slot (μόνο κάρτες γραφικών 1,5V), 1 ACR slot, 2 USB 2.0 ports (με υποδοχή για άλλες τέσσερις), 1 PS2 πληκτρολογίου, 1 PS2 ποντικιού, 1 Σειριακή (COM), 1 Παράλληλη, 1 RJ-45, 1 audio/game port, θύρες Audio (Line In/Out/Mic), 1 D-Bracket Pin Header.

Υποστήριξη δίσκων: Υποστηρίζονται 4 συσκευές ATA66/100/133.

Υποδοχές μνήμης: 3 των 184pin DDR-DIMM sockets. Υποστηρίζει μέχρι 3GB PC1600/PC2100/PC2700/PC3200 DDR SDRAM μνήμες. Σε περίπτωση που τοποθετηθούν ζεύγος όμοιων μνημών, αυτές λειτουργούν σαν Dual Channel, διπλασιάζοντας το memory bandwidth.

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά: Ενσωματωμένη κάρτα ήχου Realtek ALC650 6-channel AC'97 συμβατή. Ενσωματωμένη κάρτα δικτύου LAN 10/100 Fast Ethernet. Ενσωματώνει τις τεχνολογίες Live Update 2, D-Bracket 2 (optional), PC-Alert 4.

Εγγύηση: 3 χρόνια.

Συσκευασία: Retail.

Κατασκευαστής: MICROSTAR

Κατηγορία: ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Υποκατηγορία: SOCKET A

Τιμή: 72.22 € + 13 € 18% ΦΠΑ = 85.22 € (29039 δρχ)

Ποσότητα:

Η τιμή χωρίς τον Φ.Π.Α αναφέρεται για να μπορείτε να κάνετε συγκρίσεις ευκολότερα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 9:00-17:00 ΣΤΑ 210 6124622 - 210 6147017

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ME FAX ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΣΤΟ 210 8050297

Στείλτε τα σχόλιά σας για το συγκεκριμένο προϊόν στον αντίστοιχο υπεύθυνο του e-shop.gr!

Μην ξεχάσετε να μας δώσετε ένα e-mail ή σταθερό τηλέφωνο αν θέλετε να σας απαντήσουμε!

Κατηγορία ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ Επιτραπέζιοι Υπολογιστές Φορητοί Υπολογιστές Handhelds - Pocket PCs Οθόνες Εκτυπωτές Σαρωτές (Scanners) Πολυμηχανήματα Ψηφιακές Φωτογραφικές Ηχεία Πληκτρολόγιο Ποντίκι Game Controller Web Camera Σκληροί Δίσκοι (HDD) CDROM CD-R, CDRW DVD-ROM Κεντρικός Επεξεργαστής (CPU) Μητρική Κάρτα (Motherboard) Μνήμη RAM Κάρτα Γραφικών Κάρτα Ήχου Modem

Τίτλος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...