Προς το περιεχόμενο

[Μouse] Logitech MX Master 55€ & Mx Anywhere 2 42.5€ @Amazon UK [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα mx master 1 και 2 σε συγκριση με το logitech g502 τι διαφορες εχουν στο μεγεθος? Θα με βολευε ενα μεγαλυτερο ποντικι απο το 502 που εχω τωρα.

Mx Master : 12.6 x 8.57 x 4.84 cm

G502 : 4 x 7.5 x1.32 cm

Eγω οταν ειχα πιασει το G502 ηταν στα ορια προς μικρο για το δικο μου χερι.

Βεβαια το g502 ειναι "gaming" και το Μaster ειναι για τελειως διαφορετικη χρηση.

Ειναι καθαρα για τι δουλεια το θες, το Μx Master γενικα εχω δει στο youtube απο reviews οτι ειναι μεγαλο ποντικι.

Δημοσ.

Τα mx master 1 και 2 σε συγκριση με το logitech g502 τι διαφορες εχουν στο μεγεθος? Θα με βολευε ενα μεγαλυτερο ποντικι απο το 502 που εχω τωρα.

Ελάχιστα μεγαλύτερο και δεν κρατά η μπαταρία όπως το 502 γνώμη μου μείνε όπως είσαι.

Δημοσ.

Στο θεμα μπαταριας ισχυει οτι λενε? 30 - 40 μερες? 

Ποτε δεν εχω δει 30 μερες. Αλλα και ποτε δε βαζω τον διακοπτη στο off.

Δεν γνωριζω αν οι 30 μερες ειναι με τον διακοπτη στο on συνεχεια. 3 εβδομαδες τις εχει μεσα στο νερο παντως.

Και ισχυει οτι ειναι μεγαλο ποντικι αλλα αρκετα εργονομικο.

Δημοσ.

Μετά από 5 έτη συμβίωση με το mx anywhere πήγα στο Hp x7500 και είδα το φως το αληθινό!

Σκυλί δε λέω, αλλά άβολα μικρό, εκτός και αν έχεις μικροσκοπικό χέρι, ενώ το X7500 είναι απίστευτα εργονομικό

, είναι Bt και μου στοίχισε σε προσφορά 25 ευρώ.

Απορώ πως κάνετε έτσι για να ένα τόσο άβολα μικρό ποντίκι...

Για το MX master να το καταλάβω αλλά για το mx anywhere 43 ευρώ; no way...!

Παιζει και το hp σε οποιαδηποτε επιφανεια οπως το logitech ?

Δημοσ.

Παιζει και το hp σε οποιαδηποτε επιφανεια οπως το logitech ?

Το μόνο, και καλά, ατού που έχει το mx anywhere αν και δεν έχω δοκιμάσει το "οποιαδήποτε" επιφάνεια, μιας και είναι πολύ γενικό, εκεί που το δούλευα το mx (γραφείο - καναπε - πάγκο - τραπέζι κλπ) παίζει και το Hp το ίδιο.

Τώρα γραφείο γυάλινο δεν έχω και ούτε σκοπεύω να αποκτήσω. Πουλάνε μια παπάτζα "παντού" και το κοστολογούν 50+ ευρώ. Το ότι κάνει μόνο σε παιδιά και χόμπιτ αυτό δεν το λένε όμως... :P

Δημοσ.

Επειδη εχω και τα 2 και μαλλιστα τα πρωτα μοντελα, παιζουν οντως παντου -ακομα και στη τζαμαρια- με την ιδια ευαισθησια που παιζουν και στο mousepad. Βασικο ποντικι βεβαια εχω το 502 κυριως παιχνιδιων :P

Απο την αλλη η εργονομια ειναι υποκειμενικο θεμα, πχ για το χερι μου το 502 ειναι οτι πρεπει, για της γυναικας μου οτι πρεπει ειναι το anywhere ενω για το φιλο μου που εχει πιο μεγαλο χερι αλλα fingertip grip προτιμει το castor...

PS πρεπει να δοκιμασω το HP στο χερι μου σε κανα public γιατι στο ματι φαινεται πολυ καλο.

Δημοσ.

Επειδη εχω και τα 2 και μαλλιστα τα πρωτα μοντελα, παιζουν οντως παντου -ακομα και στη τζαμαρια- με την ιδια ευαισθησια που παιζουν και στο mousepad. Βασικο ποντικι βεβαια εχω το 502 κυριως παιχνιδιων :P

Απο την αλλη η εργονομια ειναι υποκειμενικο θεμα, πχ για το χερι μου το 502 ειναι οτι πρεπει, για της γυναικας μου οτι πρεπει ειναι το anywhere ενω για το φιλο μου που εχει πιο μεγαλο χερι αλλα fingertip grip προτιμει το castor...

PS πρεπει να δοκιμασω το HP στο χερι μου σε κανα public γιατι στο ματι φαινεται πολυ καλο.

Είναι πολύ καλό το HP Πάνο πραγματικά. Είχα mx anywhere 5 χρόνια στο laptop (το έχω ακόμα απλά το βαρέθηκα και το έβαλα στην άκρη) και G500 στο desktop. Το X7500 είναι το πιο βολικό αν και το G500 το έχω λατρέψει. 

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή είμαι κάτοχος του Master ένα χρόνο να πω τα εξης

1ον αν και στην αρχή μου φάνηκε άβολο πλέον δε το αλλάζω με κανένα!

2ον Η μπαταρία επειδή είχα καλομάθει με άλλα που κρατούσαν ένα χρόνο, δεν είχα ποτέ πρόβλημα βγάζει το μήνα για πλάκα με 2-3 ώρες χρήσης την ημέρα και ακόμα και όταν βγάλει ειδοποίηση θα βγάλει τη μέρα!

3ον με τη ροδέλα δεν ξέρω τι λέτε αλλά εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα και πιστέψτε με έχει φάει αρκετό ξύλο και τούμπες!

Και το χρώμα μη σας περιορίζει από μακριά μαύρο φένετε είναι αρκετά σκούρο..

Δημοσ.

Ποντικαρος ειναι το master.Η οριζοντια κυλιση και η ροδελα του δεν παιζονται. Στα 55 δεν εχει αντιπαλο εκτος αν μιλαμε μονο για gaming.

Δημοσ.

Συγγενής ήταν σε ταξίδι στο Λονδίνο και μου πήρε ένα mx anywhere.  Ευχαριστώ τον TS.

Θα αντικαταστήσει ένα ίδιο που κυριολεκτικά το έχουν λιώσει τα κορίτσια στο σπίτι.  Είναι το μόνο που δουλεύει σε τελείως λευκό τραπέζι χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.  Έχει φάει τέτοια χρήση που του έχω αλλάξει τα διακοπτάκια 2 φορές, αλλά πιά έχει ξεχαρβαλιάσει.  Τις μπαταρίες τις κρατάω με τσιρότο ...

Δημοσ.

Παρέλαβα σημερα από Σκωτία είμαι εκεί διακοπές... η συσκευασία είναι μικρή και γράφει επάνω Logitech for Amazon είναι ειδική έκδοση λογικά το amz αλλά φαίνεται να μην έχει διάφορες

Δημοσ.

Εμενα ακομα δυστυχως δεν το έχουν στειλει. Δεν ξέρω τι παιζει , τα λεφτα απο την updated καρτα έχουν τραβηχτεί χωρις να λάβω 2ο mail επιβεβαίωσης μετα το update.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...