Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

βρήκα αυτή την κεραία ξεχασμένη σε μια κούτα και σκέφτηκα να προσπαθήσω να την αξιοποιήσω κάπως, βέβαια δεν ξέρω να τη χρησιμοποιώ :P , (σκέφτομαι να την βάλω στο γκαράζ και να παίρνω internet από το σπίτι μου, τεσπα.)

Το Lan το συνδέω με το pc και το PDE με την κεραία, αναβοσβήνει μόνο το μεσαίο λαμπάκι (μπλε)

έπειτα πάω στις ρυθμίσεις {ιδιοτητες:Πρωτόκολλο Internet Έκδοση 4(TCP/IPv4)} και βάζω με το χέρι τις τιμές 

Χ :192.168.1.1

:255.255.255.0

Υ  :192.168.1.1

βασικά έχω δοκιμάσει πολλούς συνδυασμούς στο Χ και Υ στο τελευταίο ψηφίο (και διαφορετικούς)  και δεν δούλεψαν (μάλλον επειδή δεν είμαι και πολύ έμπυρος)

(μη με πάρετε από τα μούτρα δεν έχω καθόλου εμπειρία με αυτά)

Ευχαριστώ.

post-297550-0-64344500-1511743487_thumb.jpg

post-297550-0-81162900-1511743525_thumb.jpg

post-297550-0-82311100-1511743549_thumb.jpg

Δημοσ.

Γεια σας,

βρήκα αυτή την κεραία ξεχασμένη σε μια κούτα και σκέφτηκα να προσπαθήσω να την αξιοποιήσω κάπως, βέβαια δεν ξέρω να τη χρησιμοποιώ :P , (σκέφτομαι να την βάλω στο γκαράζ και να παίρνω internet από το σπίτι μου, τεσπα.)

Το Lan το συνδέω με το pc και το PDE με την κεραία, αναβοσβήνει μόνο το μεσαίο λαμπάκι (μπλε)

έπειτα πάω στις ρυθμίσεις {ιδιοτητες:Πρωτόκολλο Internet Έκδοση 4(TCP/IPv4)} και βάζω με το χέρι τις τιμές 

Χ :192.168.1.1

:255.255.255.0

Υ  :192.168.1.1

βασικά έχω δοκιμάσει πολλούς συνδυασμούς στο Χ και Υ στο τελευταίο ψηφίο (και διαφορετικούς)  και δεν δούλεψαν (μάλλον επειδή δεν είμαι και πολύ έμπυρος)

(μη με πάρετε από τα μούτρα δεν έχω καθόλου εμπειρία με αυτά)

Ευχαριστώ.

καλημέρα 

για αρχή κάνε ένα reset από το poe μαύρο έχει ένα; κουμπάκι με μια οδοντογλυφίδα πάτα να κάνει reset επίσης είσαι σίγουρος ότι τα σύνδεσες σωστά σε αντίθετη περίπτωση θα προκληθεί ζημία.... εκεί που γραφεί poe πάει στην κεραία και το lan στην θύρα που είναι στον υπολογιστή ....    

manual 

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα,

βρήκα το reset,

(ήταν κρυμμένο καλά, πάνω στην κεραία και έπρεπε να βγάλω πρώτα μια βίδα και ένα καπάκι για να το δω) επειδή δεν το έβλεπα νόμιζα ότι δεν υπάρχει κιόλας. :P 

Έπειτα, μετά από το πάτημα, με μερικές προσπάθειες μπήκα στη σελίδα της κεραίας και όλα καλά,

(σιγουρεύτηκα ότι είναι λειτουργήσιμη).

Προσπάθησα να συνδεθώ στο δίκτυο μου αλλά δεν ξέρω που βάζω το κλειδί.....αν ξέρει κανένας, κανένα βιντεάκι για τέτοια ας στείλει αλλιώς θα παιδευτώ λίγο αλλά πιστεύω θα τα καταφέρω (χρόνος χρειάζεται που θα τον έχω τα Χριστούγεννα), μια που έγινε η αρχή...

ευχαριστώ για το γρήγορο respond, αν έχω άλλες απορίες θα στείλω (μάλλον τα Χριστούγεννα :P ).

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...