Gkostas2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Πάντως πραγματικά πόσο δύσκολο τους είναι να βάλουμε μια εφαρμογή για ράδιο, όταν μου τρώνε την μισή μνήμη με κωλοεφαρμογές για ζωγραφική, themes, movie makers κλπ κλπ...
ikaruga24 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Αν το ράδιο είναι απαραίτητο από εμένα LG G6 και Nokia 8, το καθένα για τους δικούς του λόγους και προτείνονται και τα δυο άνετα. 1
ziaba Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Πάντως πραγματικά πόσο δύσκολο τους είναι να βάλουμε μια εφαρμογή για ράδιο, όταν μου τρώνε την μισή μνήμη με κωλοεφαρμογές για ζωγραφική, themes, movie makers κλπ κλπ... Τους το ζητάνε οι εταιρίες κινητής μαζί με την Google για να καταναλώνουμε τα MB ακούγοντας μουσική βλέποντας βίντεο στο yt μέσω mobile ίντερνετ και παράλληλα να ακούμε και βλέπουμε τις διαφημίσεις τους κτλ... απ τους πρωτοπόρους σε τέτοιες μ@κιες ήταν η apple για να πουλάει τα κομμάτια στο iTunes δεν έχει βάλει σε καμία συσκευή της ούτε ράδιο ούτε τηλεόραση ενώ θα μπορούσε άνετα πιστεύω ... όλοι είναι συνεννόημενοι για να μας τα τρώνε... Πραγματικά και γω θα γούσταρα και ραδιόφωνο μαζί με την τηλεόραση στο κινητό μου ... Αλλά δυστυχώς μας κάνουν ότι θέλουν και θα μας κάνουν όσο οι περισσότεροι είναι πρόβ@τ@ καλά να πάθουμε 2
Gkostas2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Τους το ζητάνε οι εταιρίες κινητής μαζί με την Google για να καταναλώνουμε τα MB ακούγοντας μουσική βλέποντας βίντεο στο yt μέσω mobile ίντερνετ και παράλληλα να ακούμε και βλέπουμε τις διαφημίσεις τους κτλ... απ τους πρωτοπόρους σε τέτοιες μ@κιες ήταν η apple για να πουλάει τα κομμάτια στο iTunes δεν έχει βάλει σε καμία συσκευή της ούτε ράδιο ούτε τηλεόραση ενώ θα μπορούσε άνετα πιστεύω ... όλοι είναι συνεννόημενοι για να μας τα τρώνε... Πραγματικά και γω θα γούσταρα και ραδιόφωνο μαζί με την τηλεόραση στο κινητό μου ... Αλλά δυστυχώς μας κάνουν ότι θέλουν και θα μας κάνουν όσο οι περισσότεροι είναι πρόβ@τ@ καλά να πάθουμε Μα ρε φίλε μου, πραγματικά όπως ειπα και στην αρχή, μας ζητάνε να πληρώσουμε για ένα μέσο που είναι δωρεάν τα τελευταία 100+ χρόνια... btw, ο σεβασμός που δείχνει η apple στους πελάτες της, φαινεται απο το ότι τους αναγκάζει να αγοράζουν 100 ευρώ ακουστικά και όπως σωστά λες, τα πρόβατα τα αγοράζουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα