Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Δικαιούμαι μια εξαργύρωση για κινητό γύρω στα €450 και έλεγα να βάλω και κάτι παραπάνω, να πάρω κάποιο καλό. Ήμουν μεταξύ του S7 και του P10... ομως διαπίστωσα κάτι πολύ σοβαρό για μένα... Δεν είχαν ενσωματωμένο ραδιόφωνο, κάτι που θεωρω απαράδεκτο, όταν μέχρι πριν 1 χρόνο είχε ακόμα και το μοντέλο της πλακας δέκτη FM.

Προσωπικά ακούω πάρα πολύ ράδιο και δεν θέλω να κατεβασω κάποιο app και να πληρώνω mb για κάτι το οποίο εδώ και 100+ χρόνια είναι ΤΖΑΜΠΑ.

Έχει κανένας σας υπόψην κανά smartphone στο εύρος τιμής που ψάχνω με FM Radio?

ΥΓ Αντι να πάμε μπροστά με την τεχνολογία γυρίζουμε σε καταστάσεις που είχαμε λύσει εδώ και μια 10ετια σχεδόν, με το να μπαίνει το τηλέφωνο, η φωτογραφική, το media player και το ράδιο σε μια και μόνο συσκευή. Ήμαρτον με το να κανει ο κάθε κατασκευαστής τα χατήρια του κάθε παρόχου για να μας πουλάει πακέτα mb.

Δημοσ.

LG G6

Galaxy A7 (2017)

LG V10 (με μεγαλη χρήση η μπαταρία δύσκολα βγάζει μέρα)

Galaxy A9 Pro 

Αν έδινες περισσότερα στοιχεία για το μέγεθος της συσκευής θα μπορούσα να είμαι πιο συγκεκριμένος.

Οι παραπάνω προτάσεις είναι σχετικά μεγάλες συσκευές αν και αυτό είναι υποκειμενικό πλέον.

• Like 1
Δημοσ.

Κανενα ραδιοφωνο απο κινητο δεν εχω δει να εχει καλη ληψη. Εγω εχω εξωτερικο αυτονομο με ακουστικα. Κινητο θα επιλεξω με βαση τα υπολοιπα χαρακτηριστικα και οχι με αυτο.

Δημοσ.

Καλημέρα φίλε. Είχα και εγώ το ίδιο θέμα με σένα το καλοκαίρι, όταν έψαχνα - αποκλειστικά - συσκευή με fm radio. Ακούω πολύ ραδιόφωνο και στο σπίτι και στη δουλειά, ακόμα στην επαρχία που πηγαίνω συχνά για δουλειές της εταιρείας μου.

Τελικά πήρα το galaxy S8+ που δεν έχει fm radio, επειδή μου άρεσε και με κάλυπτε σε όλα τα άλλα. Θέλω να σου πω ότι δεν μου έλειψε καθόλου το fm radio, επειδή παντού βρίσκεις ένα wifi και εξυπηρετείσαι άριστα ιντερνετικά.

Βέβαια αν βρίσκεσαι σε χώρο που δεν έχεις wifi ή ακούς ραδιόφωνο στο περπάτημα ή το τρέξιμο, αλλάζει το θέμα. Εκεί το ιντερνετικό ραδιόφωνο δεν βολεύει και θα σου καταναλώνει περίπου 50mb/h.

Οπότε αν επιμένεις σε fm radio θα σου πρότεινα το LG G6 σαν πολύ καλή all over συσκευή.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα φίλε. Είχα και εγώ το ίδιο θέμα με σένα το καλοκαίρι, όταν έψαχνα - αποκλειστικά - συσκευή με fm radio. Ακούω πολύ ραδιόφωνο και στο σπίτι και στη δουλειά, ακόμα στην επαρχία που πηγαίνω συχνά για δουλειές της εταιρείας μου.

Τελικά πήρα το galaxy S8+ που δεν έχει fm radio, επειδή μου άρεσε και με κάλυπτε σε όλα τα άλλα. Θέλω να σου πω ότι δεν μου έλειψε καθόλου το fm radio, επειδή παντού βρίσκεις ένα wifi και εξυπηρετείσαι άριστα ιντερνετικά.

Βέβαια αν βρίσκεσαι σε χώρο που δεν έχεις wifi ή ακούς ραδιόφωνο στο περπάτημα ή το τρέξιμο, αλλάζει το θέμα. Εκεί το ιντερνετικό ραδιόφωνο δεν βολεύει και θα σου καταναλώνει περίπου 50mb/h.

Οπότε αν επιμένεις σε fm radio θα σου πρότεινα το LG G6 σαν πολύ καλή all over συσκευή.

Βασικά ακούω πολύ σε περπάτημα, τρέξιμο, ΜΜΜ κλπ, οπότε γι' αυτο το θέλω συμβατικό γιατι θα μου καταναλώσει όλα τα mb

Γενικά το G6 το έχετε χρησιμοποιήσει; Κάμερα κλπ είναι καλό; Το Galaxy A7 ή Α9 Pro πως είναι;

Δημοσ.

Βασικά ακούω πολύ σε περπάτημα, τρέξιμο, ΜΜΜ κλπ, οπότε γι' αυτο το θέλω συμβατικό γιατι θα μου καταναλώσει όλα τα mb

Γενικά το G6 το έχετε χρησιμοποιήσει; Κάμερα κλπ είναι καλό; Το Galaxy A7 ή Α9 Pro πως είναι;

Με κατ' εξαίρεση την μπαταρία σε όλα τα άλλα το G6 είναι καλύτερο γενικά από τα άλλα δυο.

Γενικά είναι το ποιο ισορροπημένο κινητό σε αυτά τα λεφτά.

• Like 1
Δημοσ.

Με κατ' εξαίρεση την μπαταρία σε όλα τα άλλα το G6 είναι καλύτερο γενικά από τα άλλα δυο.

Γενικά είναι το ποιο ισορροπημένο κινητό σε αυτά τα λεφτά.

Τσεκαρα και χαρακτηριστικά. Τεράστια οθόνη και πολύ καλή ανάλυση! μονο λιγο η μπροστινή καμερα μου φάνηκε ψιλομουφα

Δημοσ.

Τσεκαρα και χαρακτηριστικά. Τεράστια οθόνη και πολύ καλή ανάλυση! μονο λιγο η μπροστινή καμερα μου φάνηκε ψιλομουφα

Εντάξει για selfing και γω κάτι έχω άκουσει αλλά αν θες και για μπροστά νομίζω πας για S8 που έχει όλο το πακέτο.

Ξέρω δεν έχει ραδιόφωνο ;)

Αλλά είπαμε με σχέση τα άλλα δυο είναι τέρας.

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι ο πρώτος αντίLGακιας εδώ στο φόρουμ αλλά κάμερα έστω και μπροστινή σε LG ναυαρχίδα και ψιλόμούφα τι άλλο θα διαβάσουμε...? Ότι θες πες μου για την LG για αξιοπιστία, για gtpk service, μπαταρίες του κ@λ@? αλλά όχι για τις κάμερες τις προσέχει πάντα .. Δηλαδή οι άλλοι με κάτι xiaomi, huawei, zte κτλ τι θα πουν που έχουν κάτι selfoκάμερες που δεν τις ξέρει ούτε η μάνα τους

Δημοσ.

Είμαι ο πρώτος αντίLGακιας εδώ στο φόρουμ αλλά κάμερα έστω και μπροστινή σε LG ναυαρχίδα και ψιλόμούφα τι άλλο θα διαβάσουμε...? Ότι θες πες μου για την LG αλλά τις κάμερες τις προσέχει.. Δηλαδή οι άλλοι με κάτι xiaomi, huawei, zte κτλ τι θα πουν που έχουν κάτι selfoκάμερες που δεν τις ξέρει ούτε η μάνα τους

Με βάση αυτό που γράφουν τα παιδιά στο διπλανό forum,όντως δεν έχει καλή μπροστινή κάμερα,επίσης και στην πίσω χάνει από g4/g5. Μόνο τον ευρυγώνιο έχει αναβαθμίσει σε σχέση με το περσινό μοντέλο.

• Like 2
Δημοσ.

Με βάση αυτό που γράφουν τα παιδιά στο διπλανό forum,όντως δεν έχει καλή μπροστινή κάμερα,επίσης και στην πίσω χάνει από g4/g5. Μόνο τον ευρυγώνιο έχει αναβαθμίσει σε σχέση με το περσινό μοντέλο.

Όντως τώρα που το έψαξα παίρνω αυτά που εγραψα πίσω...πόσο χαμηλά θα πέσει αυτή η εταιρία πια...? Πραγματικά κάθε χρόνο και χειρότερα απλά δεν υπάρχει

• Like 2
Δημοσ.

Όντως τώρα που το έψαξα παίρνω αυτά που εγραψα πίσω...πόσο χαμηλά θα πέσει αυτή η εταιρία πια...? Πραγματικά κάθε χρόνο και χειρότερα απλά δεν υπάρχει

Μα και γω τα ίδια διάβασα σε διάφορες κριτικές.

Ασχετο, αλλά βλέπω το LG έχει επεξεργαστη 2,35 GHz με 2+2 πυρήνες. Απο την άλλη τα Samsung έχουν 1,9 GHz με 8 πυρήνες.

Απο τις 2 πιο ειναι πιο δυνατό; Μετράνε οι πυρήνες ή η ισχύς του επεξεργαστή. Σόρυ για την ερώτηση, αλλά ειμαι ψιλοάσχετος σε κατι τέτοια

Δημοσ.

Ασχετο, αλλά βλέπω το LG έχει επεξεργαστη 2,35 GHz με 2+2 πυρήνες. Απο την άλλη τα Samsung έχουν 1,9 GHz με 8 πυρήνες.

Απο τις 2 πιο ειναι πιο δυνατό; Μετράνε οι πυρήνες ή η ισχύς του επεξεργαστή. Σόρυ για την ερώτηση, αλλά ειμαι ψιλοάσχετος σε κατι τέτοια

ο αριθμός των πύρινων δεν παίζει ρολό το lg έχει ισχυρότερο επεξεργαστή - γραφικά (το κάνει σκόνη το Α7) - μνήμες

• Like 2
Δημοσ.

Ασχετο, αλλά βλέπω το LG έχει επεξεργαστη 2,35 GHz με 2+2 πυρήνες. Απο την άλλη τα Samsung έχουν 1,9 GHz με 8 πυρήνες.

Ότι σου είπε ο ziaba

Θα σου έλεγα και το HTC 10 που έχει OIS και μπροστά αλλά και αυτό δεν έχει ράδιο.... :devil:

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...