laxanoulis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Disclaimer: Πριν πέσετε να με φάτε(χαχα, ξέρω ότι πάω σαν πρόβατο σε σφαγή, αλλά είναι η καλύτερή μου επιλογή. Έχει εδώ και 6 μήνες ασχολούμαι με YouTube και το pc/laptop που έχω, ναι μεν κάνει τη δουλειά του με το render αλλά είναι αργό. Αρκετά αργό. (15-18 ώρες για render 20λεπτου βίντεο) Μετά από έρευνα βρήκα ένα pc στο Κωτσοβολο με Ryzen 5 1400, 8GB RAM 2400, 120 SSD, 1TB HDD, RX 560 2GB OC στα 900 ευρώ. Ξέρω ότι είναι πολλά και ότι αυτό το μηχάνημα το κάνεις με 750 ευρώ περίπου μόνος σου κομμάτι κομμάτι, αλλά επειδή δεν έχω τα λεφτά να τα δώσω ντούκου αυτή τη στιγμή, και επειδή δεν μπορώ να περιμένω άλλο για να μαζέψω όλο το ποσό σκέφτομαι να δώσω ένα κομμάτι του ποσού μπροστά και τα υπόλοιπα σε Χ χρόνο δόσεις. Αξίζει όμως να δώσω τόσα για ένα τέτοιο σύστημα? Το θέμα είναι ότι δεν το θέλω για την φάση μου, το θέλω για να γίνει περισσότερο παραγωγικό το κανάλι μου.
Valous Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Βάλε link από το κανάλι σου! Ελπίζω τα παιδιά να ξέρουν κάποιο μιρκομαγαζο που δέχεται δόσεις!
laxanoulis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Βάλε link από το κανάλι σου! Ελπίζω τα παιδιά να ξέρουν κάποιο μιρκομαγαζο που δέχεται δόσεις! Το link του καναλιού μου είναι αυτό: https://www.youtube.com/channel/UC3jBd1ur_GW7CbITLaqBHLQ μικρό μεν, αλλά προσπαθώ. Το κακό είναι ότι δεν μένω Αθήνα ή Θεσσαλονίκη για να έχω περισσότερες επιλογές. Σ ευχαριστώ για την απάντηση σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα