Προς το περιεχόμενο

Αγορά Tablet

stergios1055

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Θέλω 1 ταβλετ  για να βλέπω ταινίες και youtube video facebook και να το συνδέω με τον external hd moy!

Είδα 8inc και μου φάνηκε μικρό. Νομίζω κατι σε 9-10 θα ήταν το ιδανικό! 

Θα προτιμόυσα τισ apple αλλα θα μπορούσα να κατεβάζω ταινίες απο τορεντ?? Ενα android ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΑΕΙ,  θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρα.

Απο χρήματα καπου στα 500 max αν ειναι apple αλλιοσ android 350-400 max

( αν κρίνετε οτι και με λιγότερα θα γίνει η δουλειά μου προτίνετε και φτηνότερα !!)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 

Επεξ/σία από stergios1055
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κανένα Ipad δες.

Σε Android θες ένα με 3-4GB RAM και με καλή ανάλυση και καλή μπαταρία.

Αυτό νομίζω είναι ότι πρέπει https://www.placemall.gr/lenovo-yoga-tab-3-plus-lte-339047

• Like 1

Αν δεν μπορεις να ανεβεις σε αυτο https://www.skroutz.gr/s/12133627/Apple-iPad-Pro-2017-10-5-WiFi-64GB.html που ειναι οτι καλυτερο υπαρχει, δες καποιο πιο φθηνο ipad οπως ειπε και ο saruman123

ipad και κατεβασμα χλωμο ,εχει προσφορα στο αμαζον windows της samsung και κανεις οτι θελεις,https://www.amazon.de/Samsung-W620-Convertible-Tablet-Windows/dp/B072BPGY4R/ref=gbph_img_m-3_4f6d_005e9ce2?smid=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_p=40d863dd-69b3-4715-80ce-2025cfde4f6d&pf_rd_s=merchandised-search-3&pf_rd_t=101&pf_rd_i=12419295031&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_r=HFWMGPWRNXCMS9E96GKJ,

το πρωι ειχε και το 

Samsung Galaxy Tab S3  σε προσφορα στα 380 ε αλλα ανεβηκε παλι πριν μια ωρα στα 550 ε

Αν δεν μπορεις να ανεβεις σε αυτο https://www.skroutz.gr/s/12133627/Apple-iPad-Pro-2017-10-5-WiFi-64GB.html που ειναι οτι καλυτερο υπαρχει, δες καποιο πιο φθηνο ipad οπως ειπε και ο saruman123

Νομίζω είναι αρκετά ακριβό γι'αυτα που θέλει.

Δεν ξέρω από ipad αλλά νομίζω την δουλειά του μπορεί να την κάνει και με ένα ποιο φτηνό.

ipad και κατεβασμα χλωμο ,εχει προσφορα στο αμαζον windows της samsung και κανεις οτι θελεις,https://www.amazon.de/Samsung-W620-Convertible-Tablet-Windows/dp/B072BPGY4R/ref=gbph_img_m-3_4f6d_005e9ce2?smid=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_p=40d863dd-69b3-4715-80ce-2025cfde4f6d&pf_rd_s=merchandised-search-3&pf_rd_t=101&pf_rd_i=12419295031&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_r=HFWMGPWRNXCMS9E96GKJ,

το πρωι ειχε και το Samsung Galaxy Tab S3 σε προσφορα στα 380 ε αλλα ανεβηκε παλι πριν μια ωρα στα 550 ε

Εγώ πλέον δεν κατεβάζω τις βλέπω μέσο Online από κάποια site ή από την εφαρμογή Terrarium TV
  • Like 2

Δεν ξέρω από ipad αλλά νομίζω την δουλειά του μπορεί να την κάνει και με ένα ποιο φτηνό.

Εγώ πλέον δεν κατεβάζω τις βλέπω μέσο Online από κάποια site ή από την εφαρμογή Terrarium TV

Ειναι οντως ακριβο αλλα ειναι κατι που θα σου κρατησει πολλα χρονια. Το ipad δεν κατεβαζει τορεντ.

Βασικα οπως λες και συ, online μπορει να τις βλεπει ακομα πιο ευκολα

Ειναι οντως ακριβο αλλα ειναι κατι που θα σου κρατησει πολλα χρονια. Το ipad δεν κατεβαζει τορεντ.

Βασικα οπως λες και συ, online μπορει να τις βλεπει ακομα πιο ευκολα

Υπόψη εγώ έχω android(5.5") και κάνω και streaming στην τηλεόραση με chromecast.

Το Android όταν έχεις π.χ 3gb ram τα μισά τα "τρώει" το λειτουργικό.

Γι'αυτό του είπα με 3-4 για να μπορεί να σηκώσει τις ταινίες και ότι άλλο θέλει να κάνει.

Στα ipad και με 2gb νομίζω ότι θα είναι εντάξει.

Δεν ξέρω αν είναι σαν το Android...

Ξανά λέω ότι δεν γνωρίζω από αυτά μόνο με Android.

( αν κρίνετε οτι και με λιγότερα θα γίνει η δουλειά μου προτίνετε και φτηνότερα !!)

Το λέει κιόλας.

Παντως με ipad δεν θα μπορεσει να κατεβασει ταινειες απο πουθενα ,ουτε τορρεντ,ουτε youtube ουτε πουθενα,επισης δεν παιζει ουτε  το  Terrarium TV ,ισως προβολη απο κανενα site οπως οι πειρατες και να το βλεπει στο ipad αλλα για να την δει στην τιβι θα χρειαστει apple tv  η να νοικιασει απο το apple store οπου η ποιοτητα ειναι πολυ καλη,εγω εδωσα το ipad γιατι ηθελα να εχω καποιες ταινειες στα ταξιδια μου και πηρα το samsung s3 κατα τα αλλα το ipad ειναι καλο μηχανημα με καλυτερη μπαταρια (το air2 ειχα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως με ipad δεν θα μπορεσει να κατεβασει ταινειες απο πουθενα ,ουτε τορρεντ,ουτε youtube ουτε πουθενα,επισης δεν παιζει ουτε το Terrarium TV ,ισως προβολη απο κανενα site οπως οι πειρατες και να το βλεπει στο ipad αλλα για να την δει στην τιβι θα χρειαστει apple tv η να νοικιασει απο το apple store οπου η ποιοτητα ειναι πολυ καλη,εγω εδωσα το ipad γιατι ηθελα να εχω καποιες ταινειες στα ταξιδια μου και πηρα το samsung s3 κατα τα αλλα το ipad ειναι καλο μηχανημα με καλυτερη μπαταρια (το air2 ειχα)

Το Terrarium TV είναι για Android.

Πάντως το Lenovo έχει δύο ηχεία, Dolby Atmos ήχο,9300mAh μπαταρία(τέρας) , ανάλυση 2560 x 1600, επεξεργαστή Snapdragon ,3gb ram, Android 6.0,Type C και σε τιμή αρκετά καλή πιστεύω με αυτά που δίνει.

Επεξ/σία από saruman123

Το Terrarium TV είναι για Android.

Πάντως το Lenovo έχει δύο ηχεία, Dolby Atmos ήχο,9300mAh μπαταρία(τέρας) , ανάλυση 2560 x 1600, επεξεργαστή Snapdragon ,3gb ram, Android 6.0,Type C και σε τιμή αρκετά καλή πιστεύω με αυτά που δίνει.

ναι ειναι παρα πολυ καλο  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απ ότι είδα κανένας δεν πρότινε κατι φτινότερο :)

Λοιπόν για το Lenovo - μου φένετε πολύ ωραίο στα specs για τα χρήματα που κοστίζει !

To ipad pro 2017 επίσεις πολύ τουβανο και στο ιντερνετ εχει καλα reviews 

Διωρθόστε με αν κάνω λαθος ομως τα android σε σχέση με τα mac κολάνε.. ενώ το apple ξες οτι θα δουλεύει με όλο τον καρκίνο που θα βγάλεις για να περάσεις πραματα μεσα κλπ.. 

Το σκέφτομαι για το pro 2017 και ας εχει σχεδον 700euro yolo, αλλιός αν δεν παρω αυτο αλλά ούτε και το ipad 9.7 που χει 355EURO στο skroutz θα άξιζε να παω σε air η κάτι στα 500??

Επίσις τα modela που γράφουν wifi & cellular τι παρέχουν? και οι φώτος ποσο μέγεθος λέτε να έχουν ? 35/64gb θα ειναι αρκετά ?

Επεξ/σία από stergios1055

Παιδιά αποφάσισα να πάρω το pro 2017 10.5 - Είδα to smart keyboard το οποίο είναι και θήκη- σωστα ?????
https://www.skroutz.gr/s/12367912/Apple-Smart-Keyboard-iPad-Pro-10-5.html?from=catspan&keyphrase=smart+keyboard+10.5

Αξίζει να ρισκάρω και να παρω κατι απο άλλη εταιρια η να τα στάξω?

Μπορεί κάποιος να που υποδίξει και ένα ανθεκτικό τζαμάκι για προστασία τις οθόνης? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...