Fil_X Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 5 ώρες πριν, nodas_21greek είπε Επιστρέφω με update. Καταρχήν να πω ότι πάνω στο δέμα φαινόταν σαν χώρα αποστολής Κίνα, με αντικείμενο αποστολής κινητό τηλέφωνο και κανονική αξία, άρα λογικό να το τσιμοήσουν (δεν είχα μιλήσει μαζί τους για μικρότερες αξίες, gift κτλ). Άνοιξα χθες μεσημέρι ticket, ανέβασα και φωτογραφίες από το δέμα και την απόδειξη. Σήμερα στις 11 το πρωί μου είχαν κάνει refund στο paypal. Έμεινα έκπληκτος είναι η αλήθεια. Μάλλον πάθανε Amazon Οπότε όλα οκ, πολύ ικανοποιημένος, ελπίζω όποιος του κάτσει τελεωνείο να τύχει ίδιας αντιμετώπισης από το μαγαζί. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους Ωραιος,καλοδουλευτο φιλε μου και καλη χρονια,αϊ να δουμε ποσα θα μου ζητησουν για το Mi6!
nodas_21greek Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Μου γύρισαν πίσω ακριβώς ότι χρειάστηκε να πληρώσω. 35,83€ που αναλύονται σε 20.83 φόρο και 15 εκτελωνισμο. Πολύ τίμιοι 1
Amaretos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μπραβο ωραια, αντε να δουμε οταν ερθει και το δικο μου τι καπελακι θα πληρωσω
nasmania Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Με γειες φίλε nodas ! Το τηλεφωνάκι τι λέει ???
nodas_21greek Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 16 ώρες πριν, nasmania είπε Με γειες φίλε nodas ! Το τηλεφωνάκι τι λέει ??? Έχω το μι6, οπότε θα πάει δωράκι αυτό. Κατά συνέπεια δεν έχω feedback
Parolos4 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Για την ιστορία, πλήρωσα τελωνείο 45€. Ανοιξα τικετ και μου τα εβαλαν ως refund στο paypal σε 2 μέρες! 1 1
Fil_X Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Parolos4 είπε Για την ιστορία, πλήρωσα τελωνείο 45€. Ανοιξα τικετ και μου τα εβαλαν ως refund στο paypal σε 2 μέρες! Με NLPost στο έστειλαν?
Parolos4 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Ναι το tracking ηταν RU............NL όπως είδα στο δέμα και στην αποδειξη τελωνείου απο τα ΕΛΤΑ, το οποίο βέβαια δεν μου το ειχαν δώσει, παραμόνο ένα με σκέτους αριθμους το οποιο δεν ηταν και τοσο ενημερωμένο. Έπαθα πλάκα όμως με την άμεση καταβολή του refund. 1
Fil_X Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 2018-01-01 23:04 The item has arrived in the country of destination Αντε να δούμε πότε θα ξεκολλήσει και το δικό μου.
la4ky Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια μη λετε οτι σας κατεβει. Εχω κανει 3 παραγγελειες μεχρι τωρα ολες πληρωμενες με καρτα. 1) 2015, φορεμα με custom made διαστασεις, αψογη παραλαβη στον προβλεπομενο χρονο, απλη αποστολη με trucking number. 2) 2015, στην παραπανω παραγγελια αρχικα ειχα μπερδεψει ιντσες με εκατοστα και εκανα ακυρωση στη λαθος παραγγελια και μου επεστρεψαν ολη την αξια της παραγγελιας. 3) 2018, Μαρτιος, κινητο homtom τελειο σε επιδοσεις, με αψογα προεγκατεστημενο android στα ελληνικα που κανονικα δεν προβλεποταν, και extra βυσμα στο φορτιστη για να μπαινει στανταρ σε ελληνικη πριζα χωρις να το ζητησω. Περασε τελωνειο, τους εστειλα φωτογραφια το unboxing με την ετικετα του τελωνειου, ανοιξα αιτημα και μου επεστρεψαν ολο το κοστος του. 4) σεπτεμβριος 2018 ψειρες led αψογη παραλαβη επισης. Σε ολα εχω πληρωσει ασφαλεια αποστολης και δασμων τελωνειων κλπ. Φουλ επαγγελματιες. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από la4ky
Μακιαβέλλι Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, la4ky είπε Παιδια μη λετε οτι σας κατεβει. Εχω κανει 3 παραγγελειες μεχρι τωρα ολες πληρωμενες με καρτα. 1) 2015, φορεμα με custom made διαστασεις, αψογη παραλαβη στον προβλεπομενο χρονο, απλη αποστολη με trucking number. 2) 2015, στην παραπανω παραγγελια αρχικα ειχα μπερδεψει ιντσες με εκατοστα και εκανα ακυρωση στη λαθος παραγγελια και μου επεστρεψαν ολη την αξια της παραγγελιας. 3) 2018, Μαρτιος, κινητο homtom τελειο σε επιδοσεις, με αψογα προεγκατεστημενο android στα ελληνικα που κανονικα δεν προβλεποταν, και extra βυσμα στο φορτιστη για να μπαινει στανταρ σε ελληνικη πριζα χωρις να το ζητησω. Περασε τελωνειο, τους εστειλα φωτογραφια το unboxing με την ετικετα του τελωνειου, ανοιξα αιτημα και μου επεστρεψαν ολο το κοστος του. 4) σεπτεμβριος 2018 ψειρες led αψογη παραλαβη επισης. Σε ολα εχω πληρωσει ασφαλεια αποστολης και δασμων τελωνειων κλπ. Φουλ επαγγελματιες. Φιλτατε με 4 παραγγελίες όλες κι όλες σε 3-4 χρόνια να λες ότι καποιοι με μερικές 100αδες παραγγελίες εδώ μέσα λένε ότι τους κατέβει είναι κάπως άτοπο... Σαν να εριξες 3 τρίποντα αμαρκαριστος σε γήπεδο δημοτικού σχολείου τα έβαλες και αμφισβητείς το σουτ του Ρέτζι Μίλλερ ένα πράγμα. 2
la4ky Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Φιλτατε με 4 παραγγελίες όλες κι όλες σε 3-4 χρόνια να λες ότι καποιοι με μερικές 100αδες παραγγελίες εδώ μέσα λένε ότι τους κατέβει είναι κάπως άτοπο... Σαν να εριξες 3 τρίποντα αμαρκαριστος σε γήπεδο δημοτικού σχολείου τα έβαλες και αμφισβητείς το σουτ του Ρέτζι Μίλλερ ένα πράγμα. Δεν διευκρινισα οτι μιλαω μονο για το lightinthebox, να με συγχωρεις. Δεν ακουσα καποιον να διαμαρτυρεται για light in the box, μονο να αποτρεπει ακουσα. Επισης, οι συγκεκρινενες αφορουν μονο αυτο το σαιτ και ειναι αξιας τριαντα ευρω και ανω. Και κατι ακομη, στο lightinthebox, δε σου πουλανε τριτοι σου πουλαει η εταιρια που βλεπεις η ιδια, δεν ειναι σαν "χρυση ευκαιρια" που σε φερνει σε επαφη με τριτους ιδιωτες και επιχειρησεις Τελος εχω καθε δικαιωμα να δωσω θετικα reviews χωρις να "τις μετρησουμε" (τις παραγγελιες). Δεν ειδα κανεναν να τις μετραει οταν επροκειτο για αρνητικα σχολια. Η δουλεια μου ειναι σχετικη με ηλεκτρονικο και φυσικο εμποριο χονδρικης και λιανικης, οποτε γνωριζω κατι παραπανω και σαν πωλητης και σαν αγοραστης, δε χρειαζομαι καποιον να μου μετρησει ποσες παραγγελιες εκτελω η λαμβανω για να εκφερω αποψη. Στις 12/12/2017 στις 11:51 ΠΜ, wotofoko είπε Πληροφοριακά μόνο, έχουν σταματήσει απο το lightinthebox να στέλνουν Ελλάδα. Με ο,τι αυτό συνεπάγεται. Μια χαρα στελνουν! Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από la4ky
Μακιαβέλλι Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 31 λεπτά πριν, la4ky είπε Δεν διευκρινισα οτι μιλαω μονο για το lightinthebox, να με συγχωρεις. Δεν ακουσα καποιον να διαμαρτυρεται για light in the box, μονο να αποτρεπει ακουσα. Επισης, οι συγκεκρινενες αφορουν μονο αυτο το σαιτ και ειναι αξιας τριαντα ευρω και ανω. Και κατι ακομη, στο lightinthebox, δε σου πουλανε τριτοι σου πουλαει η εταιρια που βλεπεις η ιδια, δεν ειναι σαν "χρυση ευκαιρια" που σε φερνει σε επαφη με τριτους ιδιωτες και επιχειρησεις Τελος εχω καθε δικαιωμα να δωσω θετικα reviews χωρις να "τις μετρησουμε" (τις παραγγελιες). Δεν ειδα κανεναν να τις μετραει οταν επροκειτο για αρνητικα σχολια. Η δουλεια μου ειναι σχετικη με ηλεκτρονικο και φυσικο εμποριο χονδρικης και λιανικης, οποτε γνωριζω κατι παραπανω και σαν πωλητης και σαν αγοραστης, δε χρειαζομαι καποιον να μου μετρησει ποσες παραγγελιες εκτελω η λαμβανω για να εκφερω αποψη. Μια χαρα στελνουν! Δεν σου είπα να μην μας μεταδωσεις την εμπειρία σου. Πολύ καλά κάνεις! Μακάρι να γραφανε όλοι τις εμπειρίες τους. Επίσης δεν είπα ότι χρειάζεσαι ορισμένο όγκο παραγγελιών για να εκφέρεις άποψη, είπα ότι η εμπειρία σου είναι μικρή για να λες ότι κάποιοι "λένε ότι τους κατέβει". Δεν είχα καμία διάθεση να σε θίξω αν έτσι το πήρες. Αλλά είναι πολλά άτομα με πολλές αγορές από Κίνα μεριά και πολλά σάιτ εδώ που βοηθάνε κόσμο και καλό θα ήταν να εκτιμαμε την προσφορά τους και όχι να τους μειώνουμε. Εντελώς φιλικά, καλή Πρωτοχρονιά!
la4ky Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Δεν σου είπα να μην μας μεταδωσεις την εμπειρία σου. Πολύ καλά κάνεις! Μακάρι να γραφανε όλοι τις εμπειρίες τους. Επίσης δεν είπα ότι χρειάζεσαι ορισμένο όγκο παραγγελιών για να εκφέρεις άποψη, είπα ότι η εμπειρία σου είναι μικρή για να λες ότι κάποιοι "λένε ότι τους κατέβει". Δεν είχα καμία διάθεση να σε θίξω αν έτσι το πήρες. Αλλά είναι πολλά άτομα με πολλές αγορές από Κίνα μεριά και πολλά σάιτ εδώ που βοηθάνε κόσμο και καλό θα ήταν να εκτιμαμε την προσφορά τους και όχι να τους μειώνουμε. Εντελώς φιλικά, καλή Πρωτοχρονιά! Σχετικα με την εμπειρια να επαναλαβω οτι ειμαι του συναφιου (χονρεμποριο-λιανεμποριο παγκοσμιως). Φυσικα και να βοηθησουμε ολοι. Προσωπικα συμβουλευω να αποφευγονται παραγγελιες σε οποιοδηποτε σαιτ 1) αν δεν αναλαμβανει δασμους και φορους ο πωλητης 2) αν δεν υπαρχει σαφης και γρηγορος τροπος επικοινωνιας με τον πωλητη 3) αν δεν εχω σιγουρια για τα αγγλικα μου. Εκτος και αν η παραγγελια ειναι αξιας το πολυ 5 ευρω.... Στο lightinthebox υπαρχει προβλημα μονο α) αν ισχυει το 3 γιατι η ελληνικη μεταφραση μερικες φορες μπερδευει και καλο θα ηταν να τη χρησιμοποιουμε επικουρικα στην εγγλεζικη β) αν δεν διαβαζουμε καλα και σωστα μεχρι το τελος τη φορμα παραγγελιας. Ευχαριστω για τις ευχες και ανταποδιδω! Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από la4ky 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις