Fil_X Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Ενημέρωση για την παραγγελία του Mi6.Είχα ανοίξει ticket διότι δεν το είχαν stock,σήμερα μου έστειλαν την παρούσα απάντηση: Dear customer,Thank you for shopping with us.We are glad to tell that your order is being packed now and will be shipped within 24 hours. Once we mail out your order, we will send you a shipment notification including the shipping tracking information.***************************************************As a token of our apology we would like to offer you a EUR 315 Rewards.Note:1. Please find these Rewards 24 hour later in your Personal Center : My Rewards & Credit.2. The Expiration Date is 3 months from today.3. The Total Price for All Products must be over TWICE of the rewards value.4. The payment currency has to be identical to your Rewards currency.5. It will automatically appear in your checkout payment process when meeting the requirement.6. Rewards cannot be withdrawn or replaced for a cash refund.We apologize again for the delay and any inconvenience this may have caused. Thank you for your patience and support.Sincerely,WilkensLightInTheBox Customer Service
Fil_X Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Update N.2Η αποστολή του Mi6 έγινε με PostNL υποψιάζομαι ότι είναι με PriorityLine όταν έρθει Ελλάδα θα ξανά ενημερώσω το thread.
Amaretos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Και εγω στο τσακ ειμαι να παραγγειλω το mix 2... αλλα προβληματιζομαι ρε γμτ.
nodas_21greek Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Πάντως στο δικό μου tracking λέει χώρα προέλευσης Ολλανδια, σε αποστολή με NL. Το ίδιο λέει και στα ΕΛΤΑ (που τώρα είναι down το site), δεν φαίνεται δλδ η Κίνα. Ο θεός και η ψυχή του. edit: Είδα και σε 2-3 παλαιότερες παραγγελίες που πέρασαν τελικά από τελωνείο ότι δεν αναφερόταν Κίνα σαν χώρα προέλευσης (στο track17, γιατί ελτα είναι ακόμα κάτω), οπότε δεν λέει κάτι αυτό που ανέφερα πριν
Fil_X Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Και εγω στο τσακ ειμαι να παραγγειλω το mix 2... αλλα προβληματιζομαι ρε γμτ. Αγορα με PayPal και αν δεν στα δώσουν ανοίγεις case,ισως πάρει λίγο καιρό να τα παρεις πισω αλλα αν ειναι ετσι οπως τα λενε τοτε αξιζει το ρισκο της αναμονης.Επισης ειδα πολλα feedback απο ιδιώτες οτι τους εκαναν refund το ποσο του τελωνειου μεσα σε μια μερα.
Amaretos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Ναι τελικα την εκανα τη παραγγελια με paypal και ο θεος βοηθος
imvrios Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Εντωμεταξύ τα ΕΛΤΑ θέλουν δύο γράμματα μπροστά και αν τους πεις για να το βρούν με όνομα σου λένε όχι δεν γίνεται. Η τελευταία κίνηση έγινε χτες λεει.. μεταφέρουν δέματα κυριακάτικα; ... Δε ξέρω εσένα, εμένα κουνήθηκε και πήγε μία βόλτα μέχρι το τελωνείο. Είδα σήμερα το tracking και το local distribution center δεν ήταν και τόσο local τελικά: 2017-12-11 10:19 GREECE, 【GREECE】 Customs clearance in progress 2017-12-10 11:28 GREECE, 【GREECE】 Arrived at the local distribution center 2017-11-13 00:43 Greece, 【Greece】 The shipment is being forwarded, please wait patiently. 2017-11-13 00:43 GREECE, 【GREECE】 Arrived at the destination country 2017-11-12 10:29 GREECE, 【GREECE】 Departed from local distribution center 2017-11-12 10:29 Greece, 【Greece】 The shipment is being forwarded, please wait patiently. 2017-11-11 08:35 GREECE, 【GREECE】 Arrived at the local distribution center Η S.F. express, η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία courier στην Κίνα, με την οποία έστειλαν το δέμα ήταν ταχύτατη (μιλάμε για καλύτερους χρόνους από την DHL). Δυστυχώς δεν έχει παρουσία στην Ελλάδα. Από την καθυστέρηση υποθέτω ότι Ελλάδα αναλαμβάνουν τα ΕΛΤΑ, με ότι αυτό συνεπάγεται. Φυσικά αυτό θα επιβεβαιωθεί όταν παραλάβω. Εν τω μεταξύ η αγορά ήταν 40€. Αν μου ράψουν ένα κουστουμάκι 25€, πάλι μέσα θα τους βάλω στο LightInTheBox με την ασφάλεια τελωνείου που έχω πληρώσει.
wotofoko Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Πληροφοριακά μόνο, έχουν σταματήσει απο το lightinthebox να στέλνουν Ελλάδα. Με ο,τι αυτό συνεπάγεται.
stelios18120 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Πληροφοριακά μόνο, έχουν σταματήσει απο το lightinthebox να στέλνουν Ελλάδα. Με ο,τι αυτό συνεπάγεται. delete Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2017 από stelios18120 1
crashnburn Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) edit παραπληροφορηση Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2017 από crashnburn
wotofoko Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Προφανώς και είδαν οτι δε βγαίνουν. Προσωπικά είχα κανει μια παραγγελία γύρω στα 180Ε τέλη Νοεμβρίου, και ύστερα απο δεύτερη σκέψη την ακύρωσα. Θέλω να πιστεύω πως για όσους πρόλαβαν να αγοράσουν κατι με τη γνωστή "ασφάλεια" να τους δώσουν τα χρήματα πίσω.
th3rul3r Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Παιδες μπαινει καποιος και σας λεει πως σας εκλεψαν το αμαξι, θα αρχισετε το κλαμα και θα παρετε αστυνομια ή μηπως πρεπει να δειτε αν οντως σας εκλεψαν το αμαξι? Μια χαρα στελνει ελλαδα ακομα με καλυψη φορου απορω τι show δινεται εδω μεσα καποιοι 3
wotofoko Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Παιδες μπαινει καποιος και σας λεει πως σας εκλεψαν το αμαξι, θα αρχισετε το κλαμα και θα παρετε αστυνομια ή μηπως πρεπει να δειτε αν οντως σας εκλεψαν το αμαξι? Μια χαρα στελνει ελλαδα ακομα με καλυψη φορου απορω τι show δινεται εδω μεσα καποιοι Χθες και σήμερα το πρωί που τσέκαρα το κινητό του θέματος, εβγαζε το παρακάτω μήνυμα οταν προχωρούσες την παραγγελία "No Shipping Method Available At This Time" Ενώ στην περιγραφή του προιόντος έγραφε οτι στέλνει κανονικά. Όπως επίσης είδα και για τα λάπτοπ οτι δεν έστελνε Ελλάδα και εξακολουθεί να μη στέλνει Ελλάδα. Η παραγγελία που έκανα στα 180Ε ήταν για λαπτοπ και προχωρησε κανονικα πριν 10-15 μέρες μέχρι να την ακυρώσω. Πλέον δεν μπορείς να προχωρήσει. Για μεγάλα πακέτα φαίνεται οτι κατήργησαν την καλυψη για Ελλάδα.
th3rul3r Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Mια χαρα στελνει το κινητο του τιτλου.... Λαπτοπ δεν εστελνε ουτε πριν γιατι παραπληροφορεις και τρομαζεις τον κοσμο δεν ξερω.... Μικρα λαπτοπ ακομα στελνει με 180ε που λες, πριν λιγο παρηγγειλα ενα drone οποτε δεν ειναι θεμα ογκου. Παιδια αμα δεν ξερετε μην γραφετε απλα για να τρομαξετε τον κοσμο μπορει να μην το κανετε με κακη διαθεση αλλα σε κατι κακο καταληγει...Επισης οσοι διαβαζετε ποστ που λενε οτι να ναι πως γινεται να πιστευτε οτι λεει καποιος και να ανχωνεστε ψαξτε το λιγο και μονοι σας 2
imvrios Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Mια χαρα στελνει το κινητο του τιτλου.... Λαπτοπ δεν εστελνε ουτε πριν γιατι παραπληροφορεις και τρομαζεις τον κοσμο δεν ξερω.... Ώπα, εδώ κάνεις λάθος εσύ. Εγώ το Xiaomi Air 13.3'' από εκεί το αγόρασα. Η επικοινωνία που έχω βάλει παραπάνω για refund των τελωνειακών εξόδων είναι από αυτή την αγορά. Και είναι κρίμα που τώρα δε το στέλνουν γιατί το έχουν σε απίστευτη τιμή, 609€ + ασφάλεια αποστολής και τελωνείου. Θα είναι κάτω από 650€ τελική, εγώ πλήρωσα 725€ και παρέλαβα περίπου 20 Οκτωβρίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις