lionheart75 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Φίλε μου ωραία όλα αυτά αλλά ειλικρινά τώρα ... ποιός σοβαρός επιχειρηματίας θα δεχόταν να πληρώνει η επιχείρησή του το καπέλο του καθενός τελώνη στην Ελλάδα το οποίο δεν είναι και στάνταρ (βλέπε thread Blackview A7 όπου σε μένα βάλανε 34 ευρώ καπέλο και σε ένα άλλο παιδί 50 για το ίδιο τηλέφωνο, ότι να ναι κοινώς) και δεν θα καθόταν να φτιάξει μια ασφαλή αποστολή αποφυγής κερατιάτικων ακολουθώντας το παράδειγμα του GB και BG με το ανάλογο τίμημα; Διότι τα πράγματα στάνταρ θα κάτσουν τελωνείο με αυτή τη μέθοδο. Aκόμα και αν δεχτώ ότι το έκανε γιατί είναι αφελής, πράγμα που ΔΕΝ παίζει, ή για να τραβήξει πελάτες χτυπώντας τα 2 μεγάλα BG & GB, πόσο θα κρατήσει αυτό το αστείο; για πάντα; Όταν αρχίσουν τα κοστούμια να πέφτουν το ένα μετά το άλλο θα ΠΑΨΕΙ να καλύπτει, μπήκες; Και ξαναλέω, ποιός ο λόγος για την ταλαιπωρία και την αναμονή; Πραγματικά απορώ...
DownUNDERground Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 http://litbimg.rightinthebox.com/images/wholesale/201602/customesdutiesexplanation.jpg Αν 10 αγοραστές πληρώσουν tax insurance και τελωνείο δεν κάτσει σε όλους αλλά σε 2-3, μάλλον τα λεφτά για την αποζημίωση των 2-3 τα βγάζουν και με το παραπάνω από τους 7-8 που πλήρωσαν insurance και δεν πέρασαν τελωνείο. Με βάση και το ιστορικό των πωλήσεών τους μπορούν προφανώς κάθε τόσο να αναπροσαρμόζουν το καπέλο του tax insurance έτσι ώστε και να μην μπαίνουν μέσα και να έχουν τους καταναλωτές ευχαριστημένους. 1
lionheart75 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Συμφωνώ απόλυτα και προφανώς έτσι το σκέφτηκαν αρχικά, αλλά πλέον όπως ξέρεις είναι απίθανο κινητό να μήν κάτσει τελωνείο. Οι καλές εποχές δυστυχώς πέρασαν ανεπιστρεπτί.
crashnburn Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 αργα η γρηγορα θα μπλοκαρουν την ελλαδα η θα βαλουν αλλους ορους , σιγα μην συνεχισουν να πληρωνουν κερατιατικα κ τοτε ολοι αυτοι που διαβεβαιωνουν με σιγουρια οτι θα παρεις τα λεφτα σου πισω θα εξαφανιστουν πιο καλα bg που ξερεις απο την αρχη τι θα σου κοστισει κ δεν θα εχεις ντραβαλα κ αγχος κ σουπα μουπες για να παρεις ενα τηλεφωνο 2
DownUNDERground Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Συμφωνώ απόλυτα και προφανώς έτσι το σκέφτηκαν αρχικά, αλλά πλέον όπως ξέρεις είναι απίθανο κινητό να μήν κάτσει τελωνείο. Οι καλές εποχές δυστυχώς πέρασαν ανεπιστρεπτί. Δεν έχουν νταραβέρια μόνο με την Ελλάδα όμως. Insurance πληρώνoυν και άλλοι. αργα η γρηγορα θα μπλοκαρουν την ελλαδα η θα βαλουν αλλους ορους , σιγα μην συνεχισουν να πληρωνουν κερατιατικα κ τοτε ολοι αυτοι που διαβεβαιωνουν με σιγουρια οτι θα παρεις τα λεφτα σου πισω θα εξαφανιστουν πιο καλα bg που ξερεις απο την αρχη τι θα σου κοστισει κ δεν θα εχεις ντραβαλα κ αγχος κ σουπα μουπες για να παρεις ενα τηλεφωνο Σίγουρα στο bg είναι πιο συγκεκριμένα τα πράγματα. Αυτό όμως δε σε εμποδίζει όσο ισχύει το παραπάνω σύστημα να αγοράσεις κάτι που είναι σε ευκαιρία και από το lightinthebox. Αν αποφασίσουν να μπλοκάρουν την Ελλάδα δε θα σου δίνουν τη δυνατότητα να τικάρεις το κουτάκι, οπότε θα το πάρεις χαμπάρι και θα μπορείς να σταματήσεις ν' αγοράζεις ΤΟΤΕ από εκεί. Μέχρι νεοτέρας (και αν ισχύουν αυτά, δεν έχω προσωπική εμπειρία) γιατί όχι;
Fil_X Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά μη λέτε χαζομάρες περί 2 μηνών στο τελωνείο,όλα τα δέματα είχαν κάτσει εκεί ανεξαρτήτως ποσού/μεγέθους/εκτελωνισμού,τα priority είναι τριγωνική αποστολή και φαίνονται σαν δέματα εντός ΕΕ και παρακάμπτουν τον έλεγχο,εξού και η γρήγορη αποστολή.Περι τελωνείου,πήρα δυο σάπια Homtom για φίλους απο Aliexpress περάσαν "διασάφηση" +24€ για ποσό των 60€ και η ολη φάση έκανε γύρω στις 22 μέρες.Οσο για το LightInTheBox.το είχα στα υπόψιν αλλά δεν προχώρησα ποτέ σε παραγγελία.Στην παραγγελια του Mi6 έβαλα την ασφάλεια για δασμούς και λογικά θα μου το στείλουν 1-2 Δεκεμβρίου με Ταχυδρομική Υπηρεσία,τώρα ποια δεν ξέρω όταν το λάβω θα σας ενημερώσω.
imvrios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Φίλε μου ωραία όλα αυτά αλλά ειλικρινά τώρα ... ποιός σοβαρός επιχειρηματίας θα δεχόταν να πληρώνει η επιχείρησή του το καπέλο του καθενός τελώνη στην Ελλάδα το οποίο δεν είναι και στάνταρ (βλέπε thread Blackview A7 όπου σε μένα βάλανε 34 ευρώ καπέλο και σε ένα άλλο παιδί 50 για το ίδιο τηλέφωνο, ότι να ναι κοινώς) και δεν θα καθόταν να φτιάξει μια ασφαλή αποστολή αποφυγής κερατιάτικων ακολουθώντας το παράδειγμα του GB και BG με το ανάλογο τίμημα; Διότι τα πράγματα στάνταρ θα κάτσουν τελωνείο με αυτή τη μέθοδο. Aκόμα και αν δεχτώ ότι το έκανε γιατί είναι αφελής, πράγμα που ΔΕΝ παίζει, ή για να τραβήξει πελάτες χτυπώντας τα 2 μεγάλα BG & GB, πόσο θα κρατήσει αυτό το αστείο; για πάντα; Όταν αρχίσουν τα κοστούμια να πέφτουν το ένα μετά το άλλο θα ΠΑΨΕΙ να καλύπτει, μπήκες; Και ξαναλέω, ποιός ο λόγος για την ταλαιπωρία και την αναμονή; Πραγματικά απορώ... 1. Ένα κατάστημα δε το παντρευόμαστε. Όταν πάψει να μας προσφέρει αυτά που εμείς θεωρούμε σημαντικά (π.χ. ποιότητα, ταχήτητα αποστολής, γνήσια προϊόντα, after sales κλπ) θα επιλέξουμε κάποιο ανταγωνιστή. Όχι ότι έχουμε παντρευτεί το LightInTheBox δηλαδή. Από παντού ψωνίζουμε. Απλώς το συγκεκριμένο θέμα αφορά αυτό το κατάστημα. 2. Γιατί έχουν αυτή την πολιτική με το τελωνείο δε μπορούμε να ξέρουμε με σιγουριά. Άλλα όσο υπάρχει, γιατί να μην την εκμεταλλευτούμε; 3. Αν αναφερθεί περιστατικό όπου κάποιος πλήρωσε την ασφάλεια τελωνείου αλλά αρνήθηκαν να του επιστρέψουν τα χρήματα του, πολυ απλά πληρώνει, παραλαμβάνει το δέμα του, μας ενημερώνει και δε ψωνίζει κανείς από εκεί ξανά. Άσε που μπορείς να διεκδικήσεις τα χρήματα σου και μέσω Paypal. 4. Είδες καθόλου σε πόσο λίγες εργάσιμες ημέρες υπόσχονται αποστολή; Ίσα ίσα, στο χάος που υπάρχει αυτό το διάστημα με τις αποστολές από τρίτες χώρες, το expedited shipping του LightInTheBox φαίνεται να είναι ο πιο γρήγορος τρόπος αποστολής από Κίνα. 5. Τώρα, αν υπάρχει γενικά ρίσκο όταν κάποιος πραγματοποιεί αγορές από την άλλη άκρη του κόσμου, φυσικά και υπάρχει. Καθυστερήσεις, πρόσθετες χρεώσεις, κακή ποιότητα προϊόντων (γιατί με εξαίρεση κάποια συγκεκριμένα brands, τα κινεζικά brands δε τα γνωρίζουμε), απώλεια δεμάτων, όλα είναι πιθανά. Το γιατί το κάνει είναι προφανές, για να λάβει τη καλύτερη δυνατή ποιότητα σε σχέση με τα χρήματα που μπορεί να διαθέσει. Βάζεις σε μία ζυγαριά όλες τις επιλογές αγοράς, βλέπεις τα υπέρ και τα κατά και αποφασίζεις. Είμαστε στο 2017, όλη η Ελλάδα παραγγέλνει απο Κίνα. Αυτό συμβαίνει γιατί έχουμε όλοι μία συλλογική εμπειρία που δείχνει ότι παρά το ρίσκο, στις περισσότερες περιπτώσεις η επιλογή αυτή συμφέρει. 2
lorens95 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Εκανα παραγγελια ενα LEECO LE MAX 2 απο LIGHTINTHEBOX στις 24/11. Στις 26/11 ξεκινησε απο KINA και στις 27/11 εφτασε ΕΛΛΑΔΑ. Πληρωσα 124 για το κινητο και 3.30+2.60 για τελωνειο και ασφαλεια δεματος αντιστοιχα. http://imageshack.com/a/img923/2382/qzqgDT.png Οριστε και η πορεια του δεματος. Με τo local λογικα θα εννοει την πολη μου. Ποιος ξερει. Αναμενω Package status: In transit Destination country: Greece Origin country: China 2017-11-30 16:07 GREECE, 【GREECE】 Arrived at the local distribution center 2017-11-30 16:07 Greece, 【Greece】 The shipment is being forwarded, please wait patiently. 2017-11-27 03:42 Greece, 【Greece】 Shipment arrive at Greece distribution center 2017-11-27 03:42 Greece, 【Greece】 The shipment is being forwarded, please wait patiently. 2017-11-26 13:55 HONG KONG, 【HONG KONG】 Shipment transiting to next station 2017-11-26 13:36 HONG KONG, 【HONG KONG】 Shipment arrive at HONG KONG distribution center 2017-11-26 02:53 SHENZHEN CITY, 【SHENZHEN CITY】 Shipment transiting to next station 2017-11-26 02:06 CHINA, 【CHINA】 Shipment ready for leaving the warehouse. 2017-11-26 02:06 SHENZHEN CITY, 【SHENZHEN CITY】 Shipment arrive at SHENZHEN CITY distribution center 2017-11-26 01:25 CHINA, 【CHINA】 Shipment arrive at the warehouse. 2017-11-25 22:35 SHENZHEN CITY, 【SHENZHEN CITY】 Shipment transiting to next station 2017-11-25 21:58 CHINA, 【CHINA】 Shipment arrive at the warehouse. 2017-11-25 15:24 SHENZHEN CITY, 【SHENZHEN CITY】 S.F. Express has picked up the shipment 2017-11-24 17:38 Order information saved. ====================================== Powered by www.17track.net 1
Parolos4 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 ^@ lorens95Φίλε μου παρήγγειλα ακριβώς το ίδιο κινητό (Max 2) αλλα δεν μου το έχουν στείλει ακόμη (παραγγελία παρασκευή 24/11) Πόσες μέρες έκαναν να στο στείλουν για να ξέρω περίπου?
stroumfita2 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Εκανα παραγγελια ενα LEECO LE MAX 2 απο LIGHTINTHEBOX στις 24/11. Στις 26/11 ξεκινησε απο KINA και στις 27/11 εφτασε ΕΛΛΑΔΑ. Πληρωσα 124 για το κινητο και 3.30+2.60 για τελωνειο και ασφαλεια δεματος αντιστοιχα. http://imageshack.com/a/img923/2382/qzqgDT.png Οριστε και η πορεια του δεματος. Με τo local λογικα θα εννοει την πολη μου. Ποιος ξερει. Αναμενω Package status: In transit Destination country: Greece Origin country: China 2017-11-30 16:07 GREECE, 【GREECE】 Arrived at the local distribution center 2017-11-30 16:07 Greece, 【Greece】 The shipment is being forwarded, please wait patiently. 2017-11-27 03:42 Greece, 【Greece】 Shipment arrive at Greece distribution center 2017-11-27 03:42 Greece, 【Greece】 The shipment is being forwarded, please wait patiently. 2017-11-26 13:55 HONG KONG, 【HONG KONG】 Shipment transiting to next station 2017-11-26 13:36 HONG KONG, 【HONG KONG】 Shipment arrive at HONG KONG distribution center 2017-11-26 02:53 SHENZHEN CITY, 【SHENZHEN CITY】 Shipment transiting to next station 2017-11-26 02:06 CHINA, 【CHINA】 Shipment ready for leaving the warehouse. 2017-11-26 02:06 SHENZHEN CITY, 【SHENZHEN CITY】 Shipment arrive at SHENZHEN CITY distribution center 2017-11-26 01:25 CHINA, 【CHINA】 Shipment arrive at the warehouse. 2017-11-25 22:35 SHENZHEN CITY, 【SHENZHEN CITY】 Shipment transiting to next station 2017-11-25 21:58 CHINA, 【CHINA】 Shipment arrive at the warehouse. 2017-11-25 15:24 SHENZHEN CITY, 【SHENZHEN CITY】 S.F. Express has picked up the shipment 2017-11-24 17:38 Order information saved. ====================================== Powered by www.17track.net παίξε τζοκερ
lorens95 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 ^ @ lorens95Φίλε μου παρήγγειλα ακριβώς το ίδιο κινητό (Max 2) αλλα δεν μου το έχουν στείλει ακόμη (παραγγελία παρασκευή 24/11) Πόσες μέρες έκαναν να στο στείλουν για να ξέρω περίπου? Οπως αναφερω και στο σχολιο στις 24/11 εγινε confirmed. Παρεμεινε μεχρι 26/11 στην Κινα και στις 13:55 της ιδιας μερα ξεκινησε για Ελλαδα. Την επομενη μερα στις 03:42 εφτασε Αθηνα. παίξε τζοκερ Το σκεφτομαι να σου πω την αληθεια. Απο οτι δειχνουν οι πληροφοριες αποστολης δεν περασε καν τελωνειο... απιστευτο φαινεται
DownUNDERground Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Απο οτι δειχνουν οι πληροφοριες αποστολης δεν περασε καν τελωνειο... απιστευτο φαινεται Δεν το ξέρεις ακόμα αυτό σύμφωνα με όσα παρέθεσες. Είτε ΕΛΤΑ, είτε DHL, το δέμα απλά έχει παραληφθεί.
lorens95 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δεν το ξέρεις ακόμα αυτό σύμφωνα με όσα παρέθεσες. Είτε ΕΛΤΑ, είτε DHL, το δέμα απλά έχει παραληφθεί. To υποθετω συμφωνα με αυτο. Arrived at the local distribution center. Ως local βαζω την πολη μου.
Parolos4 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μάλιστα κι εγώ την ίδια μέρα παραγγελία και ούτε καν ship δεν το έκαναν.. Ο ορισμός της γκαντεμιάς δλδ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις