lionheart75 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά μη το ρισκάρετε με την καμμία! Παρέλαβα μετά από κοντά 3 μήνες ένα blackview A7 και χρεώθηκα και 34 ευρώ καπέλο τελωνείο (35 κόστιζε η συσκευή). Μόνο με priority ή eu express από τα αντίστοιχα καταστήματα αλλιώς προσπεράστε. 1
klainmein Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά μη το ρισκάρετε με την καμμία! Παρέλαβα μετά από κοντά 3 μήνες ένα blackview A7 και χρεώθηκα και 34 ευρώ καπέλο τελωνείο (35 κόστιζε η συσκευή). Μόνο με priority ή eu express από τα αντίστοιχα καταστήματα αλλιώς προσπεράστε. Αφού γράφουνε ότι αυτοί -εάν τους στείλεις αποδείξεις - τα λεφτά του τελωνείου σου τα δίνουν πίσω. 1
lionheart75 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Ακόμα και έτσι να είναι θα περιμένεις πάνω απο 2 μήνες στην καλύτερη. Βάλε 3 μήνες να είσαι μέσα. Αξίζει η αναμονή; αν ναι πάω πάσο φίλε μου.
th3rul3r Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 ποιοι 3 μηνες? απο που βγαζεις αυτα τα νουμερα ??? αμεσα σε αποζημιωνουν αμα αρνηθουν και πας paypal εκει θα παρει κανα 15-20ημερο. Επισης για να σου λενε πως καλυπτουν τελωνειο προφανως χρησιμοποιουν μεθοδο που δεν θα περασει και σε καλυπτουν αν 1/πολλες κατσει στραβη δεν ειναι βλακες να μπαινουν μεσα σε καθε συσκευη .. 1
Mpiftekis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Όσοι λένε για την καθυστέρηση στο τελωνείο, έχουν δίκιο. Είχα παραγγείλει κάποια πράματα από Κίνα κι ήρθανε μέσα σε 1 εβδομάδα Ελλάδα αλλά περάσανε 2.5 μήνες για να τα παραλάβω σπίτι μου, "τελωνειακώς ελεύθερα"!
th3rul3r Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 δεν ειναι ο κανονας αυτο που λες ομως επισης αμα περασει το μεγιστο διαστημα παραδοσης που οριζει το καταστημα παιρνεις full refund ειτε απο το μαγαζι ειτε απο το paypal. Αμα κατι σου λεει 15 μερες και κανει 60 παιρνεις τα λεφτα σου πισω αρκει να το τρεξεις λιγο αμα περιμενεις να γινει μονο του αστα
lionheart75 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 ποιοι 3 μηνες? απο που βγαζεις αυτα τα νουμερα ??? αμεσα σε αποζημιωνουν αμα αρνηθουν και πας paypal εκει θα παρει κανα 15-20ημερο. Επισης για να σου λενε πως καλυπτουν τελωνειο προφανως χρησιμοποιουν μεθοδο που δεν θα περασει και σε καλυπτουν αν 1/πολλες κατσει στραβη δεν ειναι βλακες να μπαινουν μεσα σε καθε συσκευη .. Διάβασες καθόλου αυτά που έγραψα ή μπα; Οφείλω να ενημερώσω τι συνέβη σε εμένα προσωπικά όταν ρίσκαρα τελευταία (διότι χρόνια ψώνιζα απο Κινεζομάγαζα με free μεταφορικά) και δεν επέλεξα συγκεκριμένα eu express σε μια παραγγελία απο gearbest. Παραγγελία από Αύγουστο που μου παραδόθηκε με καπέλο Νοέμβριο. Από εκεί και πέρα κάνει ο κανένας ότι θέλει. Εφόσον είναι έτσι όπως τα λένε λοιπόν προχωράτε. Αλήθεια Dispute στο Paypal αν κάτσει στραβή (που εύχομαι πραγματικά να είναι έτσι και να μην έχετε θέμα) μετά από πόσο καιρό θα αποφασίσεις να κάνεις; μπορείς να μου πείς; έτσι ενημερωτικά. δεν ειναι ο κανονας αυτο που λες ομως επισης αμα περασει το μεγιστο διαστημα παραδοσης που οριζει το καταστημα παιρνεις full refund ειτε απο το μαγαζι ειτε απο το paypal. Αμα κατι σου λεει 15 μερες και κανει 60 παιρνεις τα λεφτα σου πισω αρκει να το τρεξεις λιγο αμα περιμενεις να γινει μονο του αστα Ποιό είναι το μέγιστο που προβλέπει το εν λόγο κατάστημα αλήθεια; Διότι 2 φορές χρειάστηκα refund απο Gearbest και δεν μου επέστρεφαν τίποτα αν δεν έκλειναν 2 μήνες απο την ημερομηνία αποστολής... Οι μόνοι που μου έκαναν refund χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα και άμεσα μπορώ να πώ ήταν το Banggood σε μία παραγγελία που είχε ξεπεράσει το μήνα (κοντά 40 μέρες). Μη λέμε λοιπόν εύκολα για refunds, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Φιλικά.
aneral Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Οποιος αγόρασε απο το συγκεκριμένο κατάστημα με την συγκεκριμένη επιλογή για επιστροφή δασμών ας ενημερώσει με ποιον τρόπο έρχεται η παραγγελία του
th3rul3r Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 η προσωπικη σου εμπειρια δεν ειναι ο κανονας καθε παραγγελια εχει μεγιστο διαστημα μπορεις ευκολα καποιος να το διαβασει ποσο ειναι. Αν κανεις unregistered παραγγελιες και εχει παραδοση 35 η 45 εργασιμες λογικο ειναι να περιμενεις 2μηνο για refund αμα η παραγγελια σου εχει μεγιστο 20 εργασιμες και κανει πανω απο 20 ζητας refund απο το μαγαζι αν σου κανουν νερα dispute αμεσα. Εδω μεσα απορω ωρες ωρες πως σκεφτεστε καποιοι τι σχεση εχει το τελωνειο που εφαγες εσυ και οι 3 μηνες αναμονη επειδη εβαλες unregisted απο gearbest και την εφαγες δηλαδη(γνωριζοντας πως το λογικοτερο ηταν το τελωνειο), με το θεμα εδω που το μαγαζι σου λεει ξεκαθαρα ΚΑΛΥΠΤΕΙ το τελωνειο!!
lionheart75 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Ωραία λοιπόν μένει να το δούμε για να έχουμε άλλη μια επιλογή πέρα απο GB και BG.
dimitris.ch Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μπορώ να σας δείξω πώς ήρθε η παραγγελία μου τον Ιούλιο (με το νέο τιμολόγιο εκτελωνισμού ΕΛΤΑ). PostNL Registered με παράδοση από τα ΕΛΤΑ. Δείτε και το screenshot του op. Πλήρωσα την ασφάλιση για αποζημίωση τελωνείου και ναι, εμένα μου τα αποζημίωσαν άμεσα, αλλά κρίνοντας από τον χρόνο που παραμένουν πλέον τα δέματα για να εκτελωνιστούν στο αεροδρόμιο (45+ ημέρες από την άφιξή τους στην Ελλάδα αυτά που έλαβα πρόσφατα τελωνειακώς ελεύθερα) δε νομίζω ότι θα ψώνιζα τώρα από αυτό το κατάστημα. Μπορεί να είστε πιο τυχεροί και να έρθουν γρηγορότερα, για εμένα όμως δεν αξίζει.
stelrp Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Κλαιν τα δεδομενα της Wind/Q ειναι τραγικα ,δουλεύουν καλα σε ελαχιστα σημεια. Δεν ξέρω, είχα πάντα θέματα με την wind και τα κινέζικα κινητά, πήρα όμως το redmi 4a από επίσημο μαγαζί της infoquiest και έχω σχεδόν παντού 4g, σφαιρατο. Με την ίδια κάρτα wind και voda μαζί που είχα πάντα. 1
lionheart75 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μπορώ να σας δείξω πώς ήρθε η παραγγελία μου τον Ιούλιο (με το νέο τιμολόγιο εκτελωνισμού ΕΛΤΑ). PostNL Registered με παράδοση από τα ΕΛΤΑ. Δείτε και το screenshot του op. Πλήρωσα την ασφάλιση για αποζημίωση τελωνείου και ναι, εμένα μου τα αποζημίωσαν άμεσα, αλλά κρίνοντας από τον χρόνο που παραμένουν πλέον τα δέματα για να εκτελωνιστούν στο αεροδρόμιο (45+ ημέρες από την άφιξή τους στην Ελλάδα αυτά που έλαβα πρόσφατα τελωνειακώς ελεύθερα) δε νομίζω ότι θα ψώνιζα τώρα από αυτό το κατάστημα. Μπορεί να είστε πιο τυχεροί και να έρθουν γρηγορότερα, για εμένα όμως δεν αξίζει. front.jpg back.jpg A γεια σου! Μετά σου λένε που είδαμε τους 2,5 - 3 μήνες αναμονή... Τα μόνα σίγουρα μέχρι τα τώρα δεδομένα που έχουμε για αποφυγή τελωνείου είναι eu express του Gearbest συνήθως 40-45 μέρες max αναμονή και Banggood priority express με αναμονή γύρω στις 10-15 max μέρες.
th3rul3r Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 οτι του καλυψαν αμεσα το τελωνειο το διαβασες? οταν γινουν αρκετες παραγγελειες θα εχουμε δειγμα το σιγουρο ειναι πως κανεις δεν θα χασει τα λεφτα του το χειροτερο σεναριο ειναι η αναμονη επισης το δεμα του φιλου εχει αποσταλει με priority post nl.. λογικα αυτο που χρησιμοποιει το bangood και απλα εκατσε στραβη
Προτεινόμενες αναρτήσεις