tatshs Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) μου αρεσει να κατεβαζω σειρες-ταινιες απο τους πειρατες, να βρισκω τους αντιστοιχους υποτιτλους και να τις βλεπω απο την τηλεοραση μου.σε καποιες σειρες - ταινιες που κατεβαζω αδυνατω να βρω υποτιτλους ενω σε site προβολης on line ταινιων προβαλοντε με υποτιτλους.μου ειπαν οτι το SubRip εχει τη δυνατοτητα μεσω ocr να σου ξεχωριζει-κατεβαζει υποτιτλους απο σειρες- ταινιες που προβαλοντε με υποτιτλους.το βρηκα το κατεβασα, αλλα αδυνατώ να το δουλεψω.κολλαω στο σημειο που ενω επιλεγω VOB στη συνεχεια ανοιγμα ifo δεν μπορω να επιλεξω ελληνικη γραμματοσειρα για να αφαιρεσω υποτιτλους.μπορει να βοηθήσει καποιος? ευχαριστω. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2017 από tatshs
micos000 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Η διαδικασία με τα vob είναι για να ριπάρεις τους υπότιτλους από dvd όπου είναι σε bitmap μορφή. Εσύ πρέπει να πας File->Open Hard subbed video files αλλά δεν ξέρω αν υποστηρίζει κάτι άλλο πέρα από avi. Και μην περιμένεις αν στους "κατεβάσει". Η διαδικασία του ocr τραβάει αρκετά λεπτά και στην αρχή ιδίως πρέπει να είσαι από πάνω και να του λες τι είναι αυτό που βλέπει. Όσο προχωράει βέβαια θα πηγαίνει ποιο γρήγορα αλλά πρέπει να προσέχεις μη δώσεις κάτι λάθος γιατί θα στο πάει μέχρι τέλος λάθος. Μετά θα πάρεις το srt αρχείο και και θα κάτσεις να το επεξεργαστείς και να το διορθώσεις γιατί θα έχει πολλές ατέλειες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα