Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Πριν από 10 μέρες περίπου μου εμφανίστηκε το εξής πρόβλημα, μόλις μπουταρε απενεργοποιουνται όλες οι πίσω θύρες usb.

Δηλ μέχρι τα μπαιος λειτουργούν ποντίκι πλήκτρολογιο με το που ξεκινάει το win logo σβήνουν όλα.

Δοκίμασα τα βασικά να βάλω βγάλω ρεσταρτ και λοιπά, τίποτα.

Δοκίμασα scan για mallware, τίποτα.

Έκανα επαναφορά το pc και φτιάχτηκε.

Σήμερα μου έκανε πάλι το ίδιο.

Τι μπορεί να φταίει;;;

Υπόψιν δεν εχει γίνει καμία εγκατάσταση τις τελευταίες 30 μέρες όπως και επίσης μετά την επαναφορά. Απλά κλείνω τον υπολογιστή και την επόμενη μέρα μου σκάει το πρόβλημα.

Τα μπροστινά usb στο κουτί λειτουργούν όμως......

Σε win 10 pro όλα αυτά.

Δημοσ.

Μιας και δεν έχεις υπογραφή γράψε λίγο τα specs

Δοκίμασε να αποσυνδέσεις όλα όσα έχεις κουμπωμένα στα usb κάνε επανεκκινήσεις και δες χωρίς τίποτα επάνω. Άν λειτουργεί ρολόϊ σύνδεσε ένα ένα τα περιφερειακά μέχρι να βρείς ποιό κάνει το θέμα (άν το κάνει)

Δημοσ.

Ποια μητρικη εχεις?

επειδη εχεις windows 10 ειναι πιθανο να εχεις ενεργοποιημενο το ultra fast boot ή fast boot ή usb configuration

στο bios και να συμβαινει αυτο πρεπει να εχει ρυθμιση για αυτο σε ρωτησα 

εαν δεν ειναι θέμα καποια εξωτερικης συσκευης που σε ρωταει ο radiohead

Δημοσ.

Μιας και δεν έχεις υπογραφή γράψε λίγο τα specs

Δοκίμασε να αποσυνδέσεις όλα όσα έχεις κουμπωμένα στα usb κάνε επανεκκινήσεις και δες χωρίς τίποτα επάνω. Άν λειτουργεί ρολόϊ σύνδεσε ένα ένα τα περιφερειακά μέχρι να βρείς ποιό κάνει το θέμα (άν το κάνει)

Τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά. Είναι σίγουρα software πρόβλημα και όχι hardware αφού μόλις έκανα επαναφορά των Windows λειτούργησαν όλα κανονικά και μετά από 10 μέρες τα ίδια.

I5 650 / Asus p7h55 m σε 1156 αν δεν με απατά η μνήμη μου.

Δημοσ.

Απο παρόμοια θέματα λένε άν εξακολουθεί να στο κάνει και σε safe mode είτε πρέπει να κάνεις αλλαγές σε registry είτε στο bios είτε στο power management.

Δεν δοκιμάζεις να ξαναπεράσεις drivers;

Δημοσ.

Μαλλον καποιο τελευταιο update της M$ τα μαμησε ολα .

Παρουσιαστηκε το ιδιο σε μηχανηματα με Amd επεξεργαστες και ενσωματωμενα γραφικα .

Μετα το ρεστορε "κοψε" τα updates των windows να δεις εαν στο ξανακανει

Δημοσ.

Απο παρόμοια θέματα λένε άν εξακολουθεί να στο κάνει και σε safe mode είτε πρέπει να κάνεις αλλαγές σε registry είτε στο bios είτε στο power management.

Δεν δοκιμάζεις να ξαναπεράσεις drivers;

Δεν έχω περάσει drivers σε motherboard γιατί δεν ήταν συμβατά, ούτε καν έκαναν install σε 10αρια.

Μαλλον καποιο τελευταιο update της M$ τα μαμησε ολα .

Παρουσιαστηκε το ιδιο σε μηχανηματα με Amd επεξεργαστες και ενσωματωμενα γραφικα .

Μετα το ρεστορε "κοψε" τα updates των windows να δεις εαν στο ξανακανει

Εν το μεταξύ έκανε update πριν 15 μέρες αλλά θεώρησα αυτονόητο ότι δεν θα έκαναν τέτοια πατάτα.

Θα δοκιμάσω όταν γυρίσω σπίτι.

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Επανήλθα. Το θέμα λύθηκε μέσο bios το οποίο έκλεισα το legacy usb και από power : s1 only.

Από δω στα κομ βρήκα την λύση, σε ευχαριστώ και πάλι.
  • Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επανέρχομαι. Γυρνάω σήμερα από την δουλειά και αφού έχω να μπω κανένα 24 ωρο, ανοίγω pc και πάλι τα ίδια. Μπαίνω μπιος ίδιες ρυθμίσεις που είχα.

Δηλ γιατί ξηγιεται έτσι;

Και το παίρνω απόφαση και λέω θα φάει σουτ, 8600k και τέτοια μεγαλεία, μετά θυμάμαι ότι χθες έκραζα την γυναίκα γιατί πήρε μια παλέτα για μακιγιάζ 80ε και γω κρυφοκοιταω monitor 500e και gpu 500e σαν μικρό παιδί που περιμένει πως και πως το δώρο από τον Άγιο Βασίλη.

Το πολύ πολύ να κοιμάμαι αγκαλιά σε κανένα παγκάκι με το case, χωρίς γκρίνιες, πεθερές. Απλά και τίμια.

• Like 1
Δημοσ.

Gold τροφοδοτικο η μνημη 8αρα παιρνεις ρε γυναικα τι παλετα και βλακειες δεν της ειπες; :P

Σοβαρα τωρα σιγουρα ρε συ δεν στο προκαλει καμμια συσκευη; Περιφερειακο κλπ εννοω

Δημοσ.

Gold τροφοδοτικο η μνημη 8αρα παιρνεις ρε γυναικα τι παλετα και βλακειες δεν της ειπες; :P

Σοβαρα τωρα σιγουρα ρε συ δεν στο προκαλει καμμια συσκευη; Περιφερειακο κλπ εννοω

Χαχαχαχαχ μην μπλέξεις σε θέμα με καλλυντικά εύχομαι.

Το θέμα είναι ότι το pc παραμένει ίδιο, καμία εγκατάσταση καμία προσθήκη συσκευής.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται αλήθεια.

Δημοσ.

Απο τις υπαρχουσες εννοω οχι κατι καινουργιο. Εξαντλησε το αυτο το ειχα παθει με wifi adapter.

Δημοσ.

Απο τις υπαρχουσες εννοω οχι κατι καινουργιο. Εξαντλησε το αυτο το ειχα παθει με wifi adapter.

Συνδεσα αλλο ποντικι , χωρις να βγαλω τιποτα , στο μπροστινο πανελ του κουτιου . Κανω ρεσταρτ μπαινω μπιος δεν αλλαζω τιποτα μα τιποτα , κανει boot windows και παιζουν ολα . Βγαζω ποντικι μπροστινο που εβαλα εξτρα . Ρεσταρτ και δεν δουλευει τιποτα . Δηλ τι να πω..................................

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...