Mp@mp1s Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα, έχω αγοράσει ένα galazy s7 t mobile απο Αμερική Το τηλέφωνο είναι πλήρως λειτουργικό και ξεκλείδωτο. Το μόνο κακό είναι ότι δεν υποστηρίζει Ελληνικά στο 100% . Για να το κάνω root δεν μπορώ να βρώ ακριβώς το firmware για την συγκεκριμένη έκδοση, αν βάλω κάποια άλλη θα υπάρξει πρόβλημα? Υπάρχει περίπτωση να περαστούν τα Ελληνικά απο πάνω? Ευχαριστώ
saruman123 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Αν έχεις android 7 εδώ σου έχω πλήρη οδηγό http://galaxys7root.com/galaxy-s7-s7-edge-root/how-to-root-t-mobile-galaxy-s7-or-s7-edge-on-android-7-0-nougat/ Αφού το ρουταρης μετά δες αυτόν τον οδηγό για Ελληνικά http://www.doctorandroid.gr/2017/03/alltrans-xposed-module-translate.html?m=1 1
Mp@mp1s Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα, και ευχαριστώ για τον οδηγό και την άμεση απάντηση. Υπάρχει κάποιος τρόπος να περαστουν απο πάνω? ή με κάποιο πρόγραμμα να μεταφράζονται αυτόματα όλα?
Mp@mp1s Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δεν υπάρχει τρ΄οπος να εγκαταστήσω άμεσα μαζί με το root την Ευρωπαική/Ελληνική ρομ?
saruman123 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Μόνο άμα το ρουταρης και βρεις καμία custom rom που να συμπεριλαμβάνει Ελληνικά. Ας πούμε η Cyanogen στο 99% πάντα βάζουν Ελληνικά. Αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει για το δικό σου ή αν μπορείς να βάλεις του T-Mobile Samsung Galaxy S7 Edge . Να μην σε πάρω και στο λαιμό μου.
Mp@mp1s Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Αυτο φοβάμαι κι εγώ μην πάω για μαλλί και τελικά βγω κουρεμένος. Τέλος πάντων χίλια ευχαριστώ φίλε καλό σου απόγευμα
georgesalo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 cf autoroot Και εισαι κομπλε αλλιως TWRP + SUPERSU.ZIP
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα