pavloa Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Από εδώ δεν θα βρεις κάτι αξιόλογο. Από έξω θα βρεις και με android 7 και μην σου πω και με 3gb ram,αλλά έχεις τις συνέπειες του τελωνείου και τις αναμονής. Απο έξω το ξέρω οτι θα βρω κάτι καλό..Αλλά αν είναι να πληρώσω τελωνείο ας τα δώσω τα λεφτά και να πάρω κάτι καλό απο εδώ.. Για πρότεινε κάτι απο έξω και απο Ελλάδα κάτι καλό και ας αποφασίσει τι θέλει να πάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Από Ελλάδα με αυτά τα λεφτά το Samsung που είπες ποιο πάνω. Από έξω αυτό http://m.igogo.es/product512953.html?utm_source=tt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Οκ..θα της τα δείξω και ας αποφασίσει.. Με 3g δεν υπάρχει κάτι καλό απο Ελλάδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό έχει 4G .. καλό είναι;; https://www.skroutz.gr/s/9282568/Samsung-Galaxy-Tab-A-2016-10-1-4G-16GB.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Είναι το ίδιο που προτείνεις ποιο πάνω μόνο που αυτό είναι και 4G. Αλλά έχει αρκετά λεφτά και δεν νομίζω να συμφέρει. Το Huawei που σου είπα είναι ποιο καλό ,έχει και επεξεργαστή Snapdragon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Είναι το ίδιο που προτείνεις ποιο πάνω μόνο που αυτό είναι και 4G. Αλλά έχει αρκετά λεφτά και δεν νομίζω να συμφέρει. Το Huawei που σου είπα είναι ποιο καλό ,έχει και επεξεργαστή Snapdragon είναι γερμανία για λίγες μέρες και το βρήκαμε στο γερμανικό media markt 240.. ναι το είδα το Huawei αλλά είναι ρίσκο για το τελωνείο Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2017 από pavloa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα