Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για Peugeot 208 1.2 PureTech 82 Active Plus 5p

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, συγνώμη εάν ποστάρω σε λάθος κατηγορία του forum. Θα ήθελα την άποψη σας και ιδιαίτερα για αυτούς που έχουν οδηγήσει ή έχουν στην κατοχή τους το Peugeot 208. Πρόσφατα μου προσφέρθηκε μια καλή προσφορά και το αυτοκίνητο φαίνεται αρκετά καλό και όμορφο. Έχω στο νου μου και το Nissan Micra 2017 αλλά δεν έχει τον ίδιο εξοπλισμό και είναι πιο ακριβό.

Δημοσ.

Μου έχουν δώσει το diesel 208 του 2015 από τη Leaseplan επειδή στούκαρα το δικό μου Astra, οπότε μπορώ να σου πω μια οπτική που έχω σαν χρήστης του για 3 εβδομάδες και ενώ το αυτοκίνητο έχει 43κ χιλιόμετρα (σχετικά καινούργιο)

Λοιπόν:

-Το πάτημα του μου αρέσει. Δεν θα σου πω για γκάζια κλπ, δεν έχει και νόημα με τον κινητήρα που θες να δεις. Μ' αρέσει όμως το πως σκέκεται στον δρόμο, είναι προς τη σφιχτή πλευρά η ανάρτηση

-Καθίσματα: η πλευρική στήριξη είναι αστεία, εξαιρετικά μαλακά αφρολέξ τα οποία ίσως προβληματίσουν με την αντοχή τους στο μέλλον.

-Χώροι: Κούκλα το μικρό. Καλό πορτ παγκάζ για την κατηγορία, άνετα 4 άτομα στο αυτοκίνητο.

-Infotainment: Το δικό μου έχει ένα περίεργο lag στις εντολές από το τιμόνι. Κατά τ' άλλα ικανοποιητικό, ωραία ηχιάκια.

-Γενική ποιότητα κατασκευής: Meh. Δεν τρίζει, τα γυαλιστερά πλαστικά γεμίζουν γρατζουνιές από day 1, ο ουρανός είναι φτιαγμένος από χαρτί πιστεύω και το πορτ παγκάζ οταν το κλείνεις ακούγεται λες και θα σπάσει. Γενικά, γερμανό δε το λες, αλλά για τη κακομεταχείρηση που δεδομένα έχει φάει το συγκεκριμένο σαν αμάξι αντικατάστασης όλη του τη ζωή, καλά τα πάει.

Άλλα διάφορα: Καλά φώτα, πολύ ελαφρύ τιμόνι. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για το αν μου αρέσει το όλο θέμα του μικρού κοντέρ πίσω από το τιμόνι καθώς και το ότι το τιμόνι είναι εξαιρετικά μικρό. Σε κάθε περίπτωση, κοίτα να το πάρεις με δερμάτινο τιμόνι καθώς το πλαστικό το αδικεί απίστευτα και "σκίζει". Βρες το test drive, κάνε 5-10 βόλτες και σκέψου το. Το Micra δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά, περιμένει όμως ένα συγγενής μου εντός του Δεκέμβρη. Αν είμαστε ακόμα εδώ και δεν έχεις καταλήξει, θα σου πω κι εκεί μια γνώμη

Δημοσ.

Φοβερή απάντηση φίλε μου. Με καλυψες πλήρως και με το παραπανω! Πιστεύω πως μετά από όλα αυτά που διάβασα το αμάξι θα μου ταιριάζει. Φυσικά και θα πάρω το δερμάτινο τιμόνι. Απλά όπου έχει πλαστικό δεν με πειράζει ιδιαίτερα και γενικά όπου έχει φθηνά πράγματα δεν με πειράζει γιατί προσέχω πολύ τα αυτοκίνητα και έχω ελαφρύ χερι. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι για την απάντηση! Σήμερα θα πάω να κάνω και test drive.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...