GeorgeAl92 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Όλοι οι φερόμενοι ως επιχειρηματίες με τα iphones τους, είναι η αιτία για την οικονομική κατάσταση της χώρας μας.
Fotis13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Αφού δε βγαίνει jailbreak ρε γατουληδες γιατί όλοι έχουν ενταχθεί μισθολόγιο. Όταν εξαφανισθεί το jailbreak και ξεφύγει η ασφάλεια ,θα τους πετάξουν. Η βιομηχανία ειναι πονηρή και αδίστακτη. Αυτό είναι πταίσμα μπροστά σε αλλά που κάνουν χαρην κατασκοπείας η ανταγωνισμού γενικότερα. Αυτη την εκδοχη φιλε δεν την ειχα σκεφτει ,οτι δλδ τους πληρωνει η Αpple για να μην βγαζουν νεες εκδοσεις jb .Ενδιαφερουσα αποψη,βρε τι μαθαινει κανεις στο ιντερνετ ... Όλοι οι φερόμενοι ως επιχειρηματίες με τα iphones τους, είναι η αιτία για την οικονομική κατάσταση της χώρας μας. ΔΙΕΙΑΔΩΣΤΑΙ ?!!!!11111 1
gasantony Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Εγώ πάντως έφυγα απο την apple οταν πέρασαν έξι μήνες και δεν βγήκε jb για το 7άρι που έιχα.Ολες οι δυνατότητες που ήθελα υπήρχαν απλά έτοιμες στο android.Βαρέθηκα να κανω αίτηση με χαρτόσημο και φωτογραφία για να αλλάξω ringtone για να μην πώ για themes , εικονίδια . 1
tsakfot Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Εγώ πάντως έφυγα απο την apple οταν πέρασαν έξι μήνες και δεν βγήκε jb για το 7άρι που έιχα.Ολες οι δυνατότητες που ήθελα υπήρχαν απλά έτοιμες στο android. θέλεις να τις μοιραστείς μαζί μας? Εγώ πάντως έφυγα απο την apple οταν πέρασαν έξι μήνες και δεν βγήκε jb για το 7άρι που έιχα.Ολες οι δυνατότητες που ήθελα υπήρχαν απλά έτοιμες στο android.Βαρέθηκα να κανω αίτηση με χαρτόσημο και φωτογραφία για να αλλάξω ringtone για να μην πώ για themes , εικονίδια . άρα επιβεβαιώνεις τα παραπάνω που έχουμε γράψει.. σαν επαγγελματίας φαντάζομαι, σου έκοψε τα χέρια το ρημάδι ε? και μετά μιλάμε για τις γκομενίτσες με τα iphones 2
zio10 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Εγώ πάντως έφυγα απο την apple οταν πέρασαν έξι μήνες και δεν βγήκε jb για το 7άρι που έιχα.Ολες οι δυνατότητες που ήθελα υπήρχαν απλά έτοιμες στο android.Βαρέθηκα να κανω αίτηση με χαρτόσημο και φωτογραφία για να αλλάξω ringtone για να μην πώ για themes , εικονίδια . Πιο σωστό μου φαίνεται αυτό παρά να κάνεις jb... 1
apostolosapok Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Η πλειοψηφία των χρηστών που κάνουν root/jailbreak δεν θα έπρεπε να το κάνουν έτσι και αλλιώς γιατί δεν έχουν γνώσεις πάνω σε λειτουργικά συστήματα και ασφάλεια δεδομένων και πάνε και δίνουν root access σε εφαρμογές που έγραψε ο pajeet και στύνονται στα τέσσερα με το παντελόνι κατεβασμένο.Όσο για τις συγκρίσεις IOS Android που γίνονται από αργόσχολους με 100 ευρώ xiaomi κινητό που θέλουν να δικαιολογήσουν την αγορά τους πρέπει να σας αφήνουν παντελά αδιάφορους.Το καθένα έχει τα υπέρ και τα κατά του τέλος δεν σου αρέσει μην μας πρίζεις το συκώτι.
Zus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Αν αύριο τους δώσεις iOS σε specs Xiaomi δεν θα προλαβαίνουν να αλλάζουν παντελόνια από την υγρασία...
tsakfot Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 6 σελίδες posts για την μείωση του jailbreak σε iOS συσκευές (omg really) 4 σελίδες μετά βίας το S9 & S9+ για να βγάλουν κάποιοι τα εσώψυχα τους. αντικείμενο κοινωνιολογικής διερεύνησης εγώ πάω πάσο. τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους
papp0us Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 6 σελίδες posts για την μείωση του jailbreak σε iOS συσκευές (omg really) 4 σελίδες μετά βίας το S9 & S9+ για να βγάλουν κάποιοι τα εσώψυχα τους. αντικείμενο κοινωνιολογικής διερεύνησης εγώ πάω πάσο. τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους 6 σελίδες αυτό, 9 σελίδες μια κατά λάθος προσφορά για mi6. Omg, έχω σοβαρό επιχείρημα τώρα. Έλα τώρα αφού καταβαθος θες να κρατήσεις επίπεδο, γιατί το ρίχνεις;
tsakfot Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 6 σελίδες αυτό, 9 σελίδες μια κατά λάθος προσφορά για mi6. Omg, έχω σοβαρό επιχείρημα τώρα. Έλα τώρα αφού καταβαθος θες να κρατήσεις επίπεδο, γιατί το ρίχνεις; κανένα επίπεδο δεν κρατάω. πέφτω όσο χαμηλά αρμόζει στον συνομιλούντα πάντα. εγώ τους ίδιους και τους ίδιους βλέπω στα iOS θέματα. Είτε μιλάμε για jailbreak, είτε για το Χ, τα ίδια και τα ίδια εσένα δεν σε προβληματίζει? αντιθέτως εγώ και αρκετοί "fan boys" δεν ασχολούμαστε καν με τα αντίστοιχα θέματα του Android? έβγαλε κανένας τα εσώψυχα του στην προσφορά για το Mi ή κατέληξε σε flamewar? έλα έξυπνο παιδί είσαι, περίμενα κάτι καλύτερο 1
papp0us Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 κανένα επίπεδο δεν κρατάω. πέφτω όσο χαμηλά αρμόζει στον συνομιλούντα πάντα. εγώ τους ίδιους και τους ίδιους βλέπω στα iOS θέματα. Είτε μιλάμε για jailbreak, είτε για το Χ, τα ίδια και τα ίδια εσένα δεν σε προβληματίζει? αντιθέτως εγώ και αρκετοί "fan boys" δεν ασχολούμαστε καν με τα αντίστοιχα θέματα του Android? έβγαλε κανένας τα εσώψυχα του στην προσφορά για το Mi ή κατέληξε σε flamewar? έλα έξυπνο παιδί είσαι, περίμενα κάτι καλύτερο Για ακόμα μια φορά το παίρνεις πιο προσωπικά απο οτι θα έπρεπε(το θέμα, οχι εμένα). Ρίξε μια ματιά τι γίνεται στα θέματα της Tesla. Βλέπεις κανένα με Tesla?? Κάποια θέματα "πουλάνε" περισσότερα απο άλλα, ακόμα και σε ουδέτερους χρήστες σαν και εμένα. Όσο για το αν μπαίνουν τρολς αλλού, και βέβαια μπαίνουν. Oneplus 5T, πριν πιάσουμε δεύτερη σελίδα, σκάει αυτός https://prnt.sc/hfvj5j Δεν είναι Flame αυτος; Δεν έγινε Derailed το thread. του ειπαμε οκ(2-3 φορες), και πήγαμε παρακάτω. ΟΣΟ ΤΣΑΝΤΙΖΕΣΤΕ με τρολς, τόσο τους προκαλείτε. Και όσο χρησιμοποιείται απαξιωτικά λόγια για όλους τους χρήστες Android, του τυπου ταλαίπωροι, φτωχομπινέδες, κτλ, τόσο φανατίζετε και απλούς χρήστες. Βαζετε τα χεράκια σας και βγάζετε τα ματάκια σας. Τα 13χρονα δε θα εκλείψουν αν με πεις φτωχομπινέ επειδή πήρα Android, που στο κάτω κάτω με βολευει, απλά θα με στείλεις και εμένα στην άλλη πλευρά. 1
tsakfot Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Για ακόμα μια φορά το παίρνεις πιο προσωπικά απο οτι θα έπρεπε(το θέμα, οχι εμένα). Ρίξε μια ματιά τι γίνεται στα θέματα της Tesla. Βλέπεις κανένα με Tesla?? Κάποια θέματα "πουλάνε" περισσότερα απο άλλα, ακόμα και σε ουδέτερους χρήστες σαν και εμένα. Όσο για το αν μπαίνουν τρολς αλλού, και βέβαια μπαίνουν. Oneplus 5T, πριν πιάσουμε δεύτερη σελίδα, σκάει αυτός https://prnt.sc/hfvj5j Δεν είναι Flame αυτος; Δεν έγινε Derailed το thread. του ειπαμε οκ(2-3 φορες), και πήγαμε παρακάτω. ΟΣΟ ΤΣΑΝΤΙΖΕΣΤΕ με τρολς, τόσο τους προκαλείτε. Και όσο χρησιμοποιείται απαξιωτικά λόγια για όλους τους χρήστες Android, του τυπου ταλαίπωροι, φτωχομπινέδες, κτλ, τόσο φανατίζετε και απλούς χρήστες. Βαζετε τα χεράκια σας και βγάζετε τα ματάκια σας. Τα 13χρονα δε θα εκλείψουν αν με πεις φτωχομπινέ επειδή πήρα Android, που στο κάτω κάτω με βολευει, απλά θα με στείλεις και εμένα στην άλλη πλευρά. δεν έχω εκφραστεί ποτέ σε κάποιον με τους τέτοιους χαρακτηρισμούς. επίσης δεν ασχολούμαι με troll-αλεξιπτωτιστές. αντιθέτως συνομιλώ με ανθρώπους που θεωρώ ότι έχουν να προσφέρουν ένα επιχείρημα. δυστυχώς όμως βλέπω τους ίδιους και τους ίδιους, με τα ίδια επιχειρήματα, ανεξάρτητα του θέματος, απλά επειδή υπάρχει το Apple στο θέμα και αναρωτιέμαι τι παίζει. δεν μιλάμε, ξαναλέω για τύπους με 10 posts, και τα μισά είναι μονολεκτικές παπαριές για να περνάει η ώρα εσένα δεν σε προβληματίζει? Υ.Γ : στα διάλλειματακια της δουλειάς μου, ρίχνω και ένα γελάκι με αυτά που διαβάζω. σιγά μην τσαντιστώ κιόλας. είναι το spicy της υπόθεσης και για να περνάει η μέρα ευχάριστα μέχρι να γυρίσουμε σπίτι
vagelisda Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Αυτη την εκδοχη φιλε δεν την ειχα σκεφτει ,οτι δλδ τους πληρωνει η Αpple για να μην βγαζουν νεες εκδοσεις jb .Ενδιαφερουσα αποψη,βρε τι μαθαινει κανεις στο ιντερνετ ... ΔΙΕΙΑΔΩΣΤΑΙ ?!!!!11111 δεν τους πληρωνει για "να μη βγαλουν αλλο jb". τους προσλαμβανει και κανουν αλλα προτζεκτακια ,λιγοτερο επικινδυνα . ποιος ειναι αυτος που θα το προσλαβει αμεσα η εμμεσα η apple ,και θα παει να βγαλει κατι που εναντια στα θελω της? το κολπο ειναι παλιο και κλασικο σε ολες τις κοινωνιες ,σε ολα τα στρωματα.
Mpegleris Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Παίδες προσωπική άποψη εξέφρασα. Δεν είμαι κανας κ@λμενος ούτε με τα μήλα ούτε με τα ντρόιντς. Απλά είπα ότι με τα μήλα μπορώ να δουλεύω σωστά χωρίς προβλήματα. Και μάλιστα έγραψα δυστοιχως γιατί ναι συμφωνώ ότι είναι πανάκριβα. Αλλά τουλάχιστον σε αυτά που κάνω εγώ δεν υπάρχει άλλη λύση. Τώρα ξέρω γω σε αλλά επαγγέλματα μπορει να εξυπηρετούν καλύτερα τα αλλά.. και δεν με αφορά. Οσον αφορά το JB βρίσκω λογικό ότι έχει πέσει κατακόρυφα η ¨δημοτικότητα¨ του εφόσον έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι τιμές στα μηλόφωνα. Κάποτε στοίχιζαν τα τοπ 500 άντε 600, άντε πες σε επαιρνε για δοκιμές και πειραματα, τώρα τα τελευταία έχουν εκτιναχθει στα διπλάσια.... Ποιος θα μπει στην διαδικασία να ρισκάρει την ασφάλεια και την λειτουργια της πανάκριβης συσκευής του? Άσε που έχει βελτιωθεί κατά πολύ το iOS που ελάχιστα πλέον πράγματα δεν καλύπτονται...
keysmith Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Το jailbreak παραδέχεται εκ του ονόματος ότι το IOS είναι βασικά ένα "jail". Αρχίζοντας από αυτήν την παρατήρηση (την οποία ασπάζομαι) δεν καταλαβαίνω γιατί εσέις που το θέλετε (και καταλαβαίνω τι το θέλετε) δεν πάτε απλά σε Android (και με root σε πολλές συσκευές σχεδόν από την μάνα τους πχ xiaomi με dev roms).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα