Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το iOS προσφέρει τα πάντα. Και κατά καιρούς πολλοί δίνουν καλές εφαρμογές τζάμπα. Στο android αυτό δε γίνεται ποτέ.

Μόλις χθες πέρασα από το iOS (5s) στο Android 7 και ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το σοκ. Ήθελα οικονομικά, μεγαλύτερη οθόνη, αλλά προφανώς ότι δίνεις παίρνεις. Με βλέπω να γυρίζω πίσω πριν ξημερώσει Δευτέρα!

• Like 4
  • Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Κανενας ουσιαστικος περιορισμος πλεον στο ios και benchmark στο θεο που android ονειρευονται ( εν αντιθεση με λιγα χρονια πριν ) οποτε λογικο

Φιλε ονειρευομαι τα benchmarns τωρα που εχω g6 με περσινο επεξεργαστη.Κανει 1 χιλιοστο του δευτερολεπτου πιο πολυ απο s8 να ανοιξει τις εφαρμογές και 2 χιλιοστα πιο πολυ απο το iphone.Αξιζε να δωσω 1000 ευρω παραπανω για αυτο.

Δημοσ.

Το iOS προσφέρει τα πάντα. Και κατά καιρούς πολλοί δίνουν καλές εφαρμογές τζάμπα. Στο android αυτό δε γίνεται ποτέ.

Μόλις χθες πέρασα από το iOS (5s) στο Android 7 και ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το σοκ. Ήθελα οικονομικά, μεγαλύτερη οθόνη, αλλά προφανώς ότι δίνεις παίρνεις. Με βλέπω να γυρίζω πίσω πριν ξημερώσει Δευτέρα!

Για πεες μας περισσότερα, για το πως σε σόκαρε η αλλαγή. Τι απο τα πάντα έχασες, και για πες μας για δωρεάν εφαρμογές στο iOS που δυσκολεύεσαι να βρείς στο Google Play.

• Like 4
Δημοσ.

Ισωσ Υπάρχει μια σχετική απάντηση επιτουτου.

Ήταν λογικό μαζί με την αναγέννηση των τηλεφώνων δηλαδή των smartphones οι χρήστες να ασχοληθούν εκτενώς με κάτι τι καινούργιο.οπως κάνει ο κόσμος με οτιδήποτε καινοτόμο βγαίνει. Να ψάξουν τα πάντα γύρω από αυτό

Σήμερα το έξυπνο τηλέφωνο αποτελεί καθημερινότητα

Αφήνοντας τον καθημερινό χρήστη ίσως αδιάφορο και δίνοντας όπως όλοι βλέπουμε χαρά στα κοινωνικά δίκτυα που τότε ήταν σε πρώιμο στάδιο και κυρίως σε ένα μεγάλο κομμάτι της αγοράς των smartphones που είναι η κάμερα και η φωτογραφίσεις (selfies etc)

Έχει δωθεί λοιπόν με το πέρασμα του χρόνου άλλο mood

Επίσης όσο αφορά την Apple ναι ίσως υπάρχει μια μερίδα κόσμου του φενεσθαι αλλά όσοι έχουμε από το 2007 το μήλο μας έδειξε ένα πράγμα και μόνο ότι σαν λογισμικό ήταν σταθερό δεν έβγαλε ποτέ ιδιαίτερα προβλήματα και πάντα είχε ένα ελαφρύ και εύκολο λειτουργικό.

Μιλάω για όλους όσους το τηλέφωνο ήταν για οτιδήποτε άλλο εκτός από το hacking jailbreak etc

Ίσως κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι κάπου εκεί βαδίσαμε τα 10 αυτά χρόνια

• Like 4
Δημοσ.

κ εγω ειμαι με 9.3.3 σε iphone6 γιατι εχω αρκετα tweaks στο κινητο που τα θεωρω βασικα που δεν τα εχει το ios11 καν.

εν συντομια , μικρυνε δραματικα η jailbreak σκηνη.(δεν πεθανε)

1)γιατι το να βρεις exploits για να καταφερεις jailbreak εχει δυσκολεψει κατα πολυ στο ios , ειδικα μετα τις 64bit συσκευες

2)γιατι αρκετοι developers/security researchers , πηγαν σε αλλα project που θα τους δωσουν παραπανω ψωμακι να φανε

3)γιατι ολο το community κατακληστηκε απο 'ξερολες' 'εγωιστες' και 'παιδακια'

επισης τα crashαρισματα και τα 'κολληματα' δεν οφειλονται στο jailbreak , αλλα στο οτι ο χρηστης παει και βαζει εκατονταδες tweak απο αναξιοπιστα και μη συμβατα apps με την συσκευη/ios του.

Δημοσ.

Μεγαλωσανε πια για να ασχολουνται με μαμπο τζαμπο βλακειες.

Κινητο ειναι αν δεν σου αρεσει το λειτουργικο πας σε αλλο, αν δεν σε καλυπτει το αλλο, alcatel.

• Like 12
Δημοσ.

Έχει ωριμασει η τεχνολογια των smartphones. Οτι θες από ενα κινητο, το κανει η μαμισια εκδοση λιγο πολυ. Γενικα τα κινητά πλησιάζουν μενταλιτι λευκης συσκευης. Για μενα βεβαια πάντα έτσι ήταν. Το κινητο ειναι εξειδικευμενη συσκευη, που θελεις αξιοπιστια, κουραστικο να καγκουριάζεις πανω του.

Κι από άποψη εφαρμογων επισης, οι περισσοτεροι 5, το πολυ 10, εφαρμογες χρησιμοποιουν καθημερινα. Οι περισσοτερες μαλιστα ειναι και δωρεαν. Πανε οι εποχές που δοκιμαζαμε οτι κινούνταν.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως, ο λογος που εφυγα οριστικα απο Android ηταν ακριβως αυτος - τα mods.

Το iOS καλυπτε τις δικες μου αναγκες, χωρις jailbreak και χωρις να αναγκαζομαι να βαζω ROMs για να φερω το κινητο στα μετρα μου.

Αυτα ειναι επιλογες, οπως βολευεται ο καθενας.

Απο την αλλη, δεν αξιζει να ασχολειται κανεις με τους φτωχομπινεδες που νομιζουν οτι μονο γκομενιτσες εχουν iOS.

• Like 8
Δημοσ.

Ποτε μου δεν το εβαλα, θελω μια συσκευη να λειτουργει σωστα και να ειναι γρηγορη και να εχει την καλυτερη επιδοση για την δουλεια μου. Δεν υπαρχει αντροιντ ολοι ξεκινανε οταν το περνουν το εχω 3 εβδομαδεσ και δεν κολαει....μετα το χαος 

• Like 2
Δημοσ.

εμένα με προβληματίζει οι non-iOS users.

σε κάθε thread που γράφει Apple-iOS , τα ίδια κομπλεξικα..

έλεος και δεν μας λέτε και τπτ καινούριο . οι ίδιοι και οι ίδιοι ύποπτοι

το iOS-Apple για γκομενάκια, πάρτε Android για τον File manager..

έλεος

υπάρχουν γιατροί γιαυτές τις περιπτώσεις

• Like 11
Δημοσ.

3. Μονο οι γκομενιτσες εχουν μεινει με Iphone.

Επιστημονικες αναλυσεις made @Greece.

Απο εκει και περα, λογικο βρισκω να μη ψαχνεται ο κοσμος τοσο πολυ για jailbreak οσο παλιοτερα:

1. Παλια οι εφαρμογες ηταν πολυ λιγοτερες κι ετσι δεν υπηρχαν εναλλακτικες για μια που ηταν επι πληρωμη. Τωρα για καθε εφαρμογη που ζηταει λεφτα, βρισκεις αλλες 10 free στο apple store και κανεις τη δουλεια σου με μια απο αυτες.

2. Αρκετη ταλαιπωρια για τον μεσο χρηστη το jailbreak, τοσο που απο ενα σημειο και μετα, σε συνδυασμο με το (1), απλα δεν εχει νοημα.

3. Οι συνεπειες του jailbreaking σε επιπεδο σταθεροτητας, ασφαλειας κλπ αρχισαν να γινονται γνωστες σε πολλους χρηστες the hard way, οποτε σε συνδυασμο με το (1) και το (2) δεν ξανασχοληθηκαν.

Με λιγα λογια:

Το 2012 ηθελες jailbreak για να κανεις τα βασικα δωρεαν.

Το 2017 θελεις jailbreak για να κανεις παρα πολυ συγκεκριμενα πραγματα, και το tradeoff συνηθως δεν αξιζει τον κοπο.

• Like 3
Δημοσ.

Ποτε μου δεν το εβαλα, θελω μια συσκευη να λειτουργει σωστα και να ειναι γρηγορη και να εχει την καλυτερη επιδοση για την δουλεια μου. Δεν υπαρχει αντροιντ ολοι ξεκινανε οταν το περνουν το εχω 3 εβδομαδεσ και δεν κολαει....μετα το χαος 

ο ορισμος του ατομου που βλεπει μονοφθαλμα ....

ειναι απλο παρε απο iphone 6- 9s το ιδιο μενου και την ιδια λογικη ,οταν εχεις τα παντα sandbox τπτ δεν κολλαει, ωστοσο ποσες ελευθεριες εχει? το θεμα ειναι οτι εαν δεν κανεις τπτ και στο android στις ναυαρχιδες την δια αποδοση εχεις.

• Like 1
Δημοσ.

ο ορισμος του ατομου που βλεπει μονοφθαλμα ....

ειναι απλο παρε απο iphone 6- 9s το ιδιο μενου και την ιδια λογικη ,οταν εχεις τα παντα sandbox τπτ δεν κολλαει, ωστοσο ποσες ελευθεριες εχει? το θεμα ειναι οτι εαν δεν κανεις τπτ και στο android στις ναυαρχιδες την δια αποδοση εχεις.

πως φαίνεται ότι ούτε iphone έχεις ούτε Android.

για πες μας λοιπόν ποιές είναι οι professional ελευθερίες του Android ? Μήπως τα ποκεμον εικονίδια , ή τα τσάμπα ringtones της Πάολας?

έχω την τύχη να έχω δουλέψει σε 2 μεγάλα IT. Ένα μεγάλου Telco και μια μεγάλης τράπεζας.

guess what . οι περισσότεροι iphone είχαν.. άντε με την καραμέλα

σταματήστε να συναναστρέφεστε με "γκομενάκια" και πιτσιρικαρία γιατί σας βγαίνουν επικίνδυνα κόμπλεξ και ανασφάλειες.

• Like 1
Δημοσ.

πως φαίνεται ότι ούτε iphone έχεις ούτε Android.

για πες μας λοιπόν ποιές είναι οι professional ελευθερίες του Android ? Μήπως τα ποκεμον εικονίδια , ή τα τσάμπα ringtones της Πάολας?

έχω την τύχη να έχω δουλέψει σε 2 μεγάλα IT. Ένα μεγάλου Telco και μια μεγάλης τράπεζας.

guess what . οι περισσότεροι iphone είχαν.. άντε με την καραμέλα

σταματήστε να συναναστρέφεστε με "γκομενάκια" και πιτσιρικαρία γιατί σας βγαίνουν επικίνδυνα κόμπλεξ και ανασφάλειες.

εισαι ειλικρινα ανεκδιηγητος προσφατα εδωσα iphone 8 plus και εχω ακομα oneplus 5 τι κριμα να διαβαζω τετοια χωρις καμια αιτιολογια....  το τι δουλεψες δεν με αφορα το οτι ειχα iphone Και δεν το προτιμω για οτι αναφερα ισχυει , προφανως και εχω την  δυνατοτητα  να αγορασω οτι γουσταρω αλλα δεν ειμαι ουτε φανατισμενος ουτε θεωρω οτι η apple αποτελει την θεικη λυση ,ειμαι εννιοτε καυστικος σε οσους εχουν χαρακτηριστικα τυφλης εμπιστοσυνης σε εταιριες   καλα κανεις πριν  μιλησεις να περασεις λιγο απο το θεμα των mac να δεις ποσες apple συσκευες ειχα....

Δημοσ.

Τί να συζητάμε γιατί έκλεισε το site, για τον ίδιο λόγο που έκλεισαν και τα site με flashing/jtag/cfw περιεχόμενο για τις κονσόλες. Γιατί δεν υπάρχει πλέον ΝΕΟ περιεχόμενο, Ας γίνονταν τα PS4/ONE να πάρουν cfw, ας γίνονταν το νέο ios jailbreak και σαν τα μανιτάρια θα ξεφύτρωναν.

Τώρα για όσους πιστεύουν ότι τα iphone είναι αιώνες μπροστά από τα android, είναι οι ίδιοι δεκαετίες πίσω.

Ναι στην εποχή του symbian και του πρώιμου android τα iphone μέρα με νύχτα με τον ανταγωνισμό.

Πλέον είναι θέμα τσέπης-εδικών χαρακτηριστικών κάθε συσκευής-γούστου. Άντε να πάμε παρακάτω καμία φορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...