Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες!

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω πληκτρολόγιο και ποντίκι. Δεν είμαι gamer και συνεπώς δεν στοχεύω σε προϊοντικές κατηγορίες άνω των 60 € για έκαστη αγορά (αν και μ αρέσουν ωστόσο όλα όσα ακριβά keyboard και ποντίκια έχω δει σ' αυτό το price range :P).

Όσον αφορά το πληκτρολόγιο και το ποντίκι θα ήθελα να είναι στιβαρές κατασκευές και να βγάλουν αξιοπρεπώς ένα εύλογο χρονικό διάστημα χρήσης (ας πούμε μια 2ετία). Επίσης θα ήθελα να είναι όσο το δυνατόν πιο αθόρυβα. Προτιμάω ενσύρματες λύσεις.

Το συνολικό μου budget κυμαίνεται μέχρι 50-60 € για την αγορά και των δύο.

Το πληκτρολόγιο θα ήθελα να είναι φωτιζόμενο με δυνατότητα ρύθμισης της έντασης φωτισμού. Όσο το δυνατόν πιο αθόρυβο και με καλό travel στα πλήκτρα (να καταλαβαίνεις ότι το πατάς, που λέμε :)). Το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα πολύ καθημερινά για τις ανάγκες της δουλειάς μου. Ήδη π.χ. ένα turbo-x που έχω τώρα έχει αρχίσει να "τρίζει" στα πλήκτρα και κάθε φορά σηκώνομαι με πονοκέφαλο από το desktop.

Το ποντίκι θα ήθελα να μην είναι πούπουλο. Σαφώς με ενδιαφέρει να είναι ευμεγέθες, επειδή έχω και μεγάλα χέρια. Τα πλαϊνά πλήκτρα είναι must για την καθημερινή χρήση και τις συνήθειές μου. Όπως και για το πληκτρολόγιο, θα προτιμούσα να είναι αθόρυβο μεν αλλά να νιώθω και το feedback ότι έχω κλικάρει. (Ελπίζω να επικοινωνώ επαρκώς τα θέλω μου :P). Δεν έχω ιδιαίτερη κάψα να είναι φωτιζόμενο (π.χ. όπως μερικά με led straps που έχω δει) - αλλά δεν λέω και όχι αν υπάρχει μια καλή λύση στο εύρος τιμής που θέλω να παίξω.

Έχω δει ορισμένες λύσεις από eshop για αγορά και των δύο που κυμαίνονται από 25-60 €. Δυστυχώς όμως στην αγορά κυκλοφορούν τόσες δεκάδες προϊόντα που μ' έπιασε πονοκέφαλος. Επειδή γενικά δεν πιστεύω ότι υπάρχουν και αμέτρητες επιλογές που να είναι και ποιοτικές και στιβαρές και σ' αυτό το εύρος τιμής που ψάχνω (είμαι ρεαλιστής - δεν περιμένω και το θαύμα :P) θα ήθελα όποιος μου προτείνει κάτι να παραθέσει και μια προσωπική του άποψη ως προς το γιατί το προτείνει - π.χ. λόγω προσωπικής εμπειρίας χρήσης ή πληροφόρησης από γνωστό του κτλ.

Συγνώμη για το ευμεγέθες post μου και ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον μπορέσει να βοηθήσει.

P.S.: Αν δεν έβαλα το θέμα μου στη σωστή ενότητα πείτε μου που πρέπει να το παραθέσω. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Σαν να έχεις ενσύρματο, ξεχνάς να αλλάξεις μπαταρίες https://www.skroutz.gr/s/4000215/Logitech-G602.html?from=catspan&keyphrase=g602

Aυτό δεν αλλάζει απλά φορτίζει https://www.skroutz.gr/s/7179712/Logitech-MX-Master.html

https://www.skroutz.gr/s/10821934/Corsair-K55-RGB.html

Αμφότερες απο τις πιο σοβαρές εταιρίες για το aftersales.

Πάνω έγραφες 60 για έκαστη αγορά παρακάτω 60 και για τα δύο. Προτίμησα το πρώτο ;)

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ πολύ @radiohead! Για τη σειρά MX της Logitech έχω διαβάσει και δει τα καλύτερα. Και το πληκτρολόγιο φαίνεται πολύ καλό επίσης. 

Bonus Question: Υπάρχει καμιά πιθανότητα να παίξει καμιά προσφορά cyber monday ή να μην έχω ελπίδες;

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα..

Προτείνω πάντως να μαζέψεις να πάρεις κάτι όπως αυτά που σου πρότεινα απο το να αλλάζεις κάθε λίγο καλή ώρα Turbox κλπ κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...