Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν θέλω να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου αλλά θεωρώ πολύ πιθανόν και το ίδιο το eshop κατά καιρούς να έχει "εξαπατηθεί" και να πουλάει μαϊμού ως γνήσια. Στην τελική από κίνα εισάγουν (για να έχουν καλύτερες τιμές συχνά ως bulk), δεν τα παίρνουν από την αντιπροσωπία (όποια και αν είναι αυτή). Πάντα υπάρχει πιθανότητα και αυτούς να τους κοροϊδέψουν. Το φαινόμενο έχει παρουσιαστεί με πολλά πράγματα και σε άλλα γνωστά κινέζικα καταστήματα πχ gearbest aliexpress κτλ. Ακόμα και για το amazon (διάφοροι προμηθευτές του) έχει κατηγορηθεί για μαϊμού. 

Δεν μπορώ να σκεφτώ τρόπο να "γλυτώσεις" από τέτοια εξαπάτηση εκτός αν αγοράζεις σε μη προσφορές, μη bulk και πάντα από αντιπροσωπία (και άρα μη φτηνά). 

Δημοσ.

Στο eshop που πήρα τηλέφωνο μόλις τα παρέλαβα τους είπα ότι είναι μαϊμού και μου είπαν να τα επιστρέψω σαν να μην συμβαίνει τίποτα... ούτε είπε θα το κοιτάζουμε κτλ, αν τα ανοίξατε λέει δεν μπορείτε να τα επιστρέψετε λόγο υγιεινής, σύντομα θα πάω σε άλλη πόλη καθώς στην δικιά μου δεν έχει eshop point και θα τους τα γυρίσω με έτσι θέλω με απόδειξη τα original.

Όσο αναφορά  "το ίδιο το eshop κατά καιρούς να έχει "εξαπατηθεί" δεν νομίζω διότι ξέχασα να αναφέρω ότι τα fake δεν έχουν serial number κατασκευαστή, αλλά serial number του eshop.

Δημοσ.

προσωπικά δεν πιστεύω πως είναι "fake", λογικά είναι το ίδιο προϊόν από τη Sony με μικρές διαφοροποιήσεις που προορίζεται για διαφορετική αγορά.

Δημοσ.

Εννοείται ότι είναι καραμπινάτες μαϊμούδες. Μόνο μπανάνες δεν είχαν στη συσκευασία.

Απλά πράγματα:

1) Τα ακουστικά της Sony έχουν μεγάλο παρελθόν στις απομιμήσεις.

2) Ένα "Product of the Year 2014" δεν μπορεί να πωλείται με "διαφοροποιήσεις" από αγορά σε αγορά.

3) Όσοι δοκίμασαν original και fake διαπιστώνουν μεγάλη διαφορά στον ήχο.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορω να κανω επεξεργασια το ποστ μου δεν ξερω γιατι με την πρωτη ευκαιρια θα βγαλω το λινκ να τελειωνουμε με τις κινεζιες

edit: αποτι φαινεται σε αυτο το ποστ μπορω να κανω επεξεργασια αλλα στο αρχικο οχι, λογικα θα ειναι bug απο την ανανεωση του site οποτε καλυτερα μην απαντατε στο θεμα για να φυγει κατω

Επεξ/σία από paparockas
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά, ενδιαφέρομαι και εγώ να αγοράσω τα εν λόγο ακουστικά. Λέτε να μην τα πάρω από το eshop? Αν είναι να τα πάρω από κατάστημα του skroutz, από ποιο τα πήρατε εσείς και μείνατε ευχαριστημένοι? Επίσης, σκεφτόμουνα να πάρω τα χρυσά αλλά διάβασα ότι με το χρόνο φεύγει το χρώμα και δεν είναι τόσο ωραία οπτικά. Ισχύει κάτι τέτοιο? Ή να πάρω αυτά με το γκρι χρώμα? Ευχαριστώ!

Δημοσ.
18 ώρες πριν, nick185 είπε

Παιδιά, ενδιαφέρομαι και εγώ να αγοράσω τα εν λόγο ακουστικά. Λέτε να μην τα πάρω από το eshop? Αν είναι να τα πάρω από κατάστημα του skroutz, από ποιο τα πήρατε εσείς και μείνατε ευχαριστημένοι? Επίσης, σκεφτόμουνα να πάρω τα χρυσά αλλά διάβασα ότι με το χρόνο φεύγει το χρώμα και δεν είναι τόσο ωραία οπτικά. Ισχύει κάτι τέτοιο? Ή να πάρω αυτά με το γκρι χρώμα? Ευχαριστώ!

Ρε φιλε μας δουλευεις;Εχει γινει ολοκληρη συζυτηση οτι αυτα του e-shop ειναι μαιμου και εσυ ακομα εχεις απορια αν πρεπει να τα παρεις απο εκει;

Στο θεμα μας ευχαριστω τον φιλο που μου ανοιξε τα ματια για αυτο το βρωμοκαταστημα και πλεον δεν θα παιρνω απο εκει ουτε μπαταριες...

Δημοσ.
6 ώρες πριν, White Wolf είπε

Ρε φιλε μας δουλευεις;Εχει γινει ολοκληρη συζυτηση οτι αυτα του e-shop ειναι μαιμου και εσυ ακομα εχεις απορια αν πρεπει να τα παρεις απο εκει;

Στο θεμα μας ευχαριστω τον φιλο που μου ανοιξε τα ματια για αυτο το βρωμοκαταστημα και πλεον δεν θα παιρνω απο εκει ουτε μπαταριες...

΄Έχω πάρει αρκετά προϊόντα τεχνολογίας από το eshop και κανένα δεν έτυχε να μου είναι προβληματικό ή μη αυθεντικό. Αλλά όπως είπα, μπορεί να έτυχε... Δεν μας είπες, εαν αγόρεσες εσύ τα συγκεκριμένα ακουστικά και αν ναι, από που τα πηρες!

Δημοσ.

εγώ πάντως είχα πάρει από το αδερφάκι του ένα dualshock2 παλιά και πρέπει να ήταν μαιμού. Γενικά πολλές φορές το eshop πουλάει ελαττωματικά προιόντα όπως στο stockhouse του π.χ. χαλασμένους ψηφιακούς δέκτες ή τηλεοράσεις με πολλά καμμένα πίξελς.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Δεν είχα δει το τοπικ και έκανα παραγγελία τα Sony MDR EX650AP από το e-shop 😕
Ευχαριστώ τον φίλο petroudis για τις πολύ καθαρές φωτογραφίες που ανέβασε, μόλις τα δω απο κοντά, θα ξέρω αν είναι μαϊμού ή γνήσια 

Barcode στη βαση πρέπει να είναι αυτοκόλλητο και οχι τυπωμένο
Εκτύπωση του 3.5 Jack στο πλάι πρεπει να εχει 4 rings αντι για 3 rings
Το καλώδιο δεν πρέπει να έχει "χύμα" προστατευτικό πλέξιμο, αλλά να είναι πυκνό 

Δημοσ.
Στις 23/12/2019 στις 2:22 ΠΜ, Wagner669 είπε

Δεν είχα δει το τοπικ και έκανα παραγγελία τα Sony MDR EX650AP από το e-shop 😕
Ευχαριστώ τον φίλο petroudis για τις πολύ καθαρές φωτογραφίες που ανέβασε, μόλις τα δω απο κοντά, θα ξέρω αν είναι μαϊμού ή γνήσια 

Barcode στη βαση πρέπει να είναι αυτοκόλλητο και οχι τυπωμένο
Εκτύπωση του 3.5 Jack στο πλάι πρεπει να εχει 4 rings αντι για 3 rings
Το καλώδιο δεν πρέπει να έχει "χύμα" προστατευτικό πλέξιμο, αλλά να είναι πυκνό 

Και ναι, ήταν μαϊμού!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...