Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω το παρακάτω σύστημα και σκέφτομαι κάποια στιγμή να ξεκινήσω  να ανεβάζω λιγάκι τον επεξεργαστή (περισότερο για το χαβαλέ μου και όχι γιατί το χρειάζομαι πραγματικά).

Επειδή η τεχνολογία έχει προχωρίσει πολύ μπροστά (σε σχέση μ`αυτο που έχω) και σίγουρα στο μέλλον θα βρεθούν ευκαιρίες σε μεταχειρισμένα,θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιες μητρικές αξιόπιστες για κλοκάρισμα του 1090t μου.

Δεν καίγομαι για άμεση αγορά,απλά θέλω να έχω το νου μου σε τυχόν ευκαιρίες που θα προκύψουν. 

Δεν αναφέρω τιμή,αλλά για να είναι ευκαιρία, θα πρέπει να είναι κάτω απο τα 80 ευρώ...

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω το παρακάτω σύστημα και σκέφτομαι κάποια στιγμή να ξεκινήσω  να ανεβάζω λιγάκι τον επεξεργαστή (περισότερο για το χαβαλέ μου και όχι γιατί το χρειάζομαι πραγματικά).

Επειδή η τεχνολογία έχει προχωρίσει πολύ μπροστά (σε σχέση μ`αυτο που έχω) και σίγουρα στο μέλλον θα βρεθούν ευκαιρίες σε μεταχειρισμένα,θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιες μητρικές αξιόπιστες για κλοκάρισμα του 1090t μου.

Δεν καίγομαι για άμεση αγορά,απλά θέλω να έχω το νου μου σε τυχόν ευκαιρίες που θα προκύψουν. 

Δεν αναφέρω τιμή,αλλά για να είναι ευκαιρία, θα πρέπει να είναι κάτω απο τα 80 ευρώ...

970a-ud3p revision 2.0 gigabyte ...socket am3+

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι καλύτερα να είναι am3+ socket ή am3 ; 

Να βλέπω για 970 chipset;

Ισχύει οτι,μακριά απο msi;

Επεξ/σία από dimpa16
Δημοσ.

Είναι καλύτερα να είναι am3+ socket ή am3 ; 

Να βλέπω για 970 chipset;

Ισχύει οτι,μακριά απο msi;

Μακριά από MSI .

Αν θες να κλοκάρεις καλά, κοίταξε μητρικές με 8+2  κύκλωμα τροφοδοσίας .

Θα προτιμούσα AM3+ μητρικές με 990Χ/990FX Chipset.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...