Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ λέω να μείνεις εκεί μέχρι το τέλος της χρονιάς να δεις και πως θα πάει (δεν ξέρεις ποτε ,μπορεί τελικά στο τέλος να σου αρέσει ) και ταυτόχρονα να κάνεις το 10%.

Δημοσ.

Μη μείνεις σε μια σχολή που δε σε ενδιαφέρει. Είναι μεγάλο κρίμα.

Ποια ήταν η φετινή βάση του Χημικού(90% και 10%) 

Χημεία Θεσσαλονίκης: 17.714 Χημεία Ηρακλείου 17.275 και Χημεία Ιωαννίνων 17.320 οι κανονικές βάσεις

Με 10% του 2016: Χημεία Θεσσαλονίκης 18.116 Χημεία Ηρακλείου 17.955 Χημεία Ιωαννίνων 17.832

Με 10% του 2015(2η χρονιά) Χημεία Θεσσαλονίκης 15.218 Χημεία Κρήτης 14.222 και Χημεία Ιωαννίνων 13.814

Οι περσινές βάσεις του χημικού ( οχι 10%) ήταν πολύ χαμηλότερες όμως λόγω της μείωσης των θέσεων στα ΑΕΙ και της εισαγωγής του χημικού στο 3ο πεδίο, εκτοξεύτηκαν!

Ασκησεις πραξεις σε εμας δεν ηθελε παρακολουθηση..Βασικα τα μαθηματα ηταν ειτε μεμονωμενα ειτε με εργαστηριακο μερος.Δηλαδη πχ ενα μαθημα χωριζονταν σε 3 ωρες την εβδομαδα ΑΠ(μη υποχρεωτικο) και 2 ωρες εργαστηριο(υποχρεωτικο).Μπορουσες να δωσεις ξεχωριστα οτι γουσταρες απλα το εργαστηριο ειχε παρουσιες και για να το δωσεις ηθελε να εχεις παρακολουθησει.Μπορουσες ας πουμε να δωσεις το εργαστηριο στο 1ο εξαμηνο και την θεωρια(ΑΠ) 10ο εξαμηνο ξερω γω,απλα το μαθημα σαν συνολο δεν θεωρειται περασμενο αν δεν περαστουν και τα δυο.Μηπως ειναι και σε εσας καπως ετσι?Γιατι μου κανει εντυπωση να θελει υποχρεωτικα τα παντα(και απ οπως λες και εργαστηριο) ..

Δυστυχώς είναι το μόνο ΤΕΙ στην Ελλάδα που είναι υποχρεωτικά.

• Like 1
  • 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ειχα δωσει πανελλαδικες το 2022 και ειχα συγκεντρωσει 14.270 μορια. Η βαση της σχολης αστυφυλακων για τους τριτεκνους ηταν 14.520 ειχα δηλαδη -250 μορια αποκλιση.Φετος παιρνει 44 ατομα με 10% απο το 2022 και 1 άτομο απο την ειδικη κατηγορία των τριτεκνων. Πιστευετε εχω πιθανοτητες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...