Προς το περιεχόμενο

Android tv box και cosmote tv go

alexx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα. Παιζει σε σας το cosmote tv go? Μεχρι Πριν λιγο καιρο επαιζε μια χαρα. Τωρα τελευταια μετα απο αναβαθμιση της εφαρμογης σταματησε, Δοκιμασα και προηγουμενες εκδοσεις αλλα τιποτα παλι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποιό android tv box έχεις?Έπαιζε σε σένα και μετά από νέα έκδοση του player go σταμάτησε.Άρα στις αναβαθμίσεις τους κόβουν τα tv box.Εγώ είχα ένα MXIII no root και έπαιζε κανονικά.Μου κάηκε όμως και πήρα ένα alfawise s92 το οποίο ήταν root και δεν επαιζε από την αρχή.Ψάχνοντας σε διάφορα φόρουμ και με διάφορα apps από το play store προσπάθησα να το κρύψω μπας και παίξει αλλά τίποτα.Μέχρι τώρα ήξερα ότι τα περισσότερα που έρχονται ρουταρισμένα δεν παίζουν.Αλλά να παίζει και σε αναβάθμιση της εφαρμογής να σταματάει,δεν το είχα ακούσει.Για αυτό βγάζω συμπέρασμα ότι με τις αναβαθμίσεις κόβουν τα tv box.

Έχω το docooler m9s pro. Έπαιζε κανονικά πριν λίγο καιρό. Το νοβα παίζει ακόμα. Στο κοσμοτε όταν πατάς το κανάλι γυρνάει ο κέρσορας και μετά από λίγο σταματάει. Όταν πας να προβάλλεις σε παράθυρο, ανοίγει δείχνει ένα καρέ και κολλάει εκεί. Δοκίμασα και προηγούμενες εκδόσεις της εφαρμογής αλλά κάνει το ίδιο, και σε κάποιες παλαιότερες μου βγάζει network error.

Τους πήρες τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών?Φυσικά δεν θα πεις ότι η συσκευή είναι tv box.Πες τους ότι είναι tablet.Μου κάνει εντύπωση που δεν παίζει.Για κάλεσε τους μήπως είναι κάποιο άλλο πρόβλημα.Το ίδιο πρόβλημα με τον κέρσορα που γύρισε λίγο και σταμάταγε μου έκανε και μένα στον υπολογιστή όμως.Τους πήρα τηλέφωνο και με τις οδηγίες τους έφτιαξε.

Το βλέπουν αυτοί από κει αν είσαι συνδεδεμένος γενικά σε τι κατάσταση είσαι,μπορεί να σου πούνε να το απεγκαταστήσεις και ξανά πάλι εγκατάσταση.Αυτοί λένε ότι αν έπαιζε πριν πρέπει να παίζει και τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...