Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδες, ο υπολογιστης αποτελειται απο

Motherboard:GIGABYTE GA-Z87-D3HP

CPU: INTEL I5-4670K  LGA 1150

PSU: CORSAIR TX SERIES 750M 80-PLATINUM

GPU : GIGABYTE 1080 GTX

RAM : GSKIL 16 GB

Αποφασισα να κανω μια μικρη αναβαθμιση αφου ετυχε και βρηκα σε stock  τον εξης επεξεργαστη

ι7-4790Κ LGA1150

Εκανα λοιπον ολες τις απαραιτητες διεργασιες με θρησκευτικη ευλαβεια για να αλλαξω τον επεξεργαστη, αφαιρεσα την ψυκτρα την καθαρισα μεθοδικα απο την παλια παστα,αφαιρεσα με μεγαλη προσοχη τον επεξεργαστη και τοποθετησα τον νεο επεξεργαστη. Βαζω την απαιτουμενη ποσοτητα παστας και κουμπωνω παλι την ψυκτρα. Παω να ανοιξω τον υπολογιστη λοιπον και με το που ανοιγει κλεινει μετα απο 2 δευτερολεπτα ξανανοιγει ξανακλεινει και αυτο γινεται συνεχεια!!!!! Παιζει να εχω κανει μαλλον κατι που ηταν μεγαλη μ@#α  αλλα τι ? Τον υπολογιστη μου τον ειχα στησει μονος μου και λειτουργουσε αψεξαδιαστα στην κυριολεξια μεχρι που αλλαξα τον επεξεργαστη

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ

Δημοσ.

Εάν έχεις τοποθετήσει σωστά την ψύκτρα δοκίμασε boot με ένα στικάκι  ram επάνω και άν δεν δεις φως κάνε clear cmos

To καλώδιο στον επεξεργαστή το έχεις τοποθετήσει σωτά έτσι;

Δημοσ.

το καλωδιο στον επεξεργαστη το εχω τοποθετησει σωστα στικακι δεν εχω ισως καταφερω να βρω απο κανα φιλο αυριο,οσο για την εκδοση του bios δεν εχω ιδεα ποια ειναι πως το κοιταω?  την ψυκτρα την εχω τοποθετησει  σωστα 100%

Δημοσ.

το καλωδιο στον επεξεργαστη το εχω τοποθετησει σωστα στικακι δεν εχω ισως καταφερω να βρω απο κανα φιλο αυριο,οσο για την εκδοση του bios δεν εχω ιδεα ποια ειναι πως το κοιταω?  την ψυκτρα την εχω τοποθετησει  σωστα 100%

κατεβασε το CPU-Z και θα το γραφει σε ενα  πεδιο στην αρχη,θα το δεις ή ανεβασε ενα SCREENSHOT

Δημοσ.

όχι στικάκι ρε 'συ την μία ram εννοώ άν πχ έχεις δύο ή τέσσερις

Δημοσ.

ενας φιλος στραβωσε τα πινακια, στον δικο του ι5 6600 κατα την εγκαστασταση κ του εκανε το ιδιο πραγμα

ευτυχως ενας γνωστος εκατσε με μεγεθυντικο φακο κ τσιμπιδακι για τα φρυδια και του τα γυρισε και δουλευει κανονικα

βεβαια 2-3 πινακια ειναι ακομα στραβωμενα , αλλα δεν φαινεται να εχει θεμα..

μηπως επαθες το ιδιο?

υ.γ λετε να του παθει τπτ κ του φιλου μου μακροχρονια? το χει κανα 2 χρονια ετσι

Δημοσ.

το πιο πιθανο και ανωδυνο να εχει κρατησει ρυθμισεις απο προηγουμενο επεξεργαστη..... clear cmos+1 από μένα ( υπ[αρχει jumper  ή και push button  στην μητρική ) ή αλλιως βγάζεις μπαταρια απο μητρική βγάζεις και καλωδιο τροφοδοσιας ρευματος του psu  και πατας 3-4 φορες το κομυμπι έναρξης του υπολογιστή...

• Like 1
Δημοσ.

Στραβωσανε 2 πινακια! Τον πουλο! Τεχνικο η αλλαγη mb? Κ αντε να βρω 1150 mb! Ευχαριστω ρε παιδες για τις συμβουλες σας

Δημοσ.

δοκιμασε με μεγ. φακο κ τσιμπιδακι.. αν δεν κοπηκανε τα πινακια πολυ πιθανο να παιξει..

ο φιλος μου πραγματικα, 2 χρονια σχεδον δεν εχει θεμα..

τωρα δεν ξερω βεβαια , ισως μεσα στην ατυχια του να ηταν τυχερος , αλλα δεν φαινεται να εχει κανενα προβλημα με τον επεξεργαστη

Δημοσ.

Στραβωσανε 2 πινακια! Τον πουλο! Τεχνικο η αλλαγη mb? Κ αντε να βρω 1150 mb! Ευχαριστω ρε παιδες για τις συμβουλες σας

ίσιωσε τα με οδοντογλυφίδα άν δεν βρείς τσιμπιδάκι. Δεν παίζει πρόβλημα άν τα ισιώσεις ούτε νέες μητρικές.

Μ'αρέσει που έλεγες οτι τον κούμπωσες ευλαβικά :P

Δημοσ.

αυτό που δεν έχει αναφερθεί πλήρως, δες για bios update της μητρικής για να δει devils canyon cpu's, αν έχεις απο τα αρχικά της μητρικής δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει πλήρως τον επεξεργαστή και ίσως χρειαστεί να βάλεις τον i5 πάνω πάλι.

Δημοσ.

1150 μητρικές υπάρχουν και καινούργιες πάντως. Δεν υπάρχει δυσκολία να βρεθούν .

Έτσι είναι αλλα δεν θα χρειαστεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...