QuantumWanderer Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Τί θα προτείνατε για επώνυμο gaming PC στα 2000 (+-10%) ευρώ, για fps, racing και esports gaming. Αναζητώ συνδυασμό μηχανήματος και οθόνης, ώστε το ποσό αυτό να μεγιστοποιήσει την απόδοση της εμπειρίας. Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας.
adtakhs Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Τί θα προτείνατε για επώνυμο gaming PC στα 2000 (+-10%) ευρώ, για fps, racing και esports gaming. Αναζητώ συνδυασμό μηχανήματος και οθόνης, ώστε το ποσό αυτό να μεγιστοποιήσει την απόδοση της εμπειρίας. Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας. INTEL I5 8400 ASROCK Z370 KILLER SLI G. SKILL 16GB DDR4 3000Mhz SAMSUNG 960 EVO 250GB TOSHIBA P300 2TB HDD SATA III RX VEGA 64 8GB HBM SEASONIC FOCUS 750 GOLD NZXT ELITE S350 ASUS MG279Q (144HZ, IPS, 2K, AMD FREE SYNC) ή AOC AG322QCX (32", VA, 144Hz, 2k, AMD FREE SYNC) SHARKOON SHARK ZONE GK15 ---------------------------------------------------------------------------- 2060€ Καλορίζικο ! 1
QuantumWanderer Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Για το λόγο που ξεκίνησα σε διπλανό θέμα αυτές τις μέρες, ότι στην επαρχία δεν υπάρχει αξιόπιστος τρόπος να σού ετοιμάσει κάποιος custom σύνθεση. Διερευνώ όλες τις επιλογές και θα αξιολογήσω το σύνολο της αξιοπιστίας της βέλτιστης επιλογής. Δεν με ενδιαφέρει να καταναλώσω ούτε 1 λεπτό από τη ζωή μου επιστρέφοντας μεμονωμένα κομμάτια ή να συναρμολογήσω μόνος μου ή να αρχίσω debate με ένα τραμπαρίφα πωλητή ή μια αναξιόπιστη αλυσίδα στο γιατί δεν ταιριάζουν τα κομμάτια μεταξύ τους και γιατί το σύνολο του συστήματος δεν παίζει. INTEL I5 8400 ASROCK Z370 KILLER SLI G. SKILL 16GB DDR4 3000Mhz SAMSUNG 960 EVO 250GB TOSHIBA P300 2TB HDD SATA III RX VEGA 64 8GB HBM SEASONIC FOCUS 750 GOLD NZXT ELITE S350 ASUS MG279Q (144HZ, IPS, 2K, AMD FREE SYNC) SHARKOON SHARK ZONE GK15 ---------------------------------------------------------------------------- 2060€ Καλορίζικο ! Ευχαριστώ πολύ για τον κόπο, αλλά δεν αναφέρομαι σε custom σύνθεση, αλλά σε έτοιμη επώνυμη λύση. (branded pc)
adtakhs Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Για το λόγο που ξεκίνησα σε διπλανό θέμα αυτές τις μέρες, ότι στην επαρχία δεν υπάρχει αξιόπιστος τρόπος να σού ετοιμάσει κάποιος custom σύνθεση. Διερευνώ όλες τις επιλογές και θα αξιολογήσω το σύνολο της αξιοπιστίας της βέλτιστης επιλογής. Δεν με ενδιαφέρει να καταναλώσω ούτε 1 λεπτό από τη ζωή μου επιστρέφοντας μεμονωμένα κομμάτια ή να συναρμολογήσω μόνος μου ή να αρχίσω debate με ένα τραμπαρίφα πωλητή ή μια αναξιόπιστη αλυσίδα στο γιατί δεν ταιριάζουν τα κομμάτια μεταξύ τους και γιατί το σύνολο του συστήματος δεν παίζει. Ευχαριστώ πολύ για τον κόπο, αλλά δεν αναφέρομαι σε custom σύνθεση, αλλά σε έτοιμη επώνυμη λύση. (branded pc) Τότε ετοιμάσου να πάρεις το τίποτα .... Παραπάνω σου έχω φτιάξει μια σύνθεση που ούτε στα όνειρά σου δεν θα βρεις στα 2000 σε έτοιμο σύστημα . 144hz και 2K οθόνες με AMD FREE SYNC, οι δυο κορυφαίες στο είδος τους . Πλήρες σύστημα με Κορυφαίους NVME , Τροφοδοτικά , κάρτες γραφικών και Κουτί . Ένα ίδιο θα χτίσω για τον αδερφό μου αποκλειστικά για gaming.
QuantumWanderer Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Τότε ετοιμάσου να πάρεις το τίποτα .... Στα φοιτητικά χρόνια έστηνα μόνος μου τα πάντα. Οι ανάγκες αλλάζουν και σίγουρα δεν ταιριάζουν όλες οι λύσεις σε όλους.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Βρές έναν τεχνικό στην περιοχή σου που εμπιστεύεσαι τότε και πήγαινε τα κομμάτια δώσ'του ένα μεροκάματο και είσαι jet Νομίζεις οτι θα γλιτώσεις ταλαιπωρία με έτοιμο gaming άν γίνει στραβή;
adtakhs Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Στα φοιτητικά χρόνια έστηνα μόνος μου τα πάντα. Οι ανάγκες αλλάζουν και σίγουρα δεν ταιριάζουν όλες οι λύσεις σε όλους. Αν δηλαδή το πάρεις έτοιμο στημένο από επώνυμο κατάστημα ? και πάρεις μια οθόνη από το κατάστημα που την δίνει φτηνότερα τι θα πάθεις ? Δεν είπα να το συναρμολογήσεις μόνος σου.
QuantumWanderer Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστώ όλους για τους χρόνο σας, πραγματικά , αλλά οι απαντήσεις που έχω πάρει αφορούν ένα άλλο θέμα που ίσως ξεκινήσω αν καταλήξω να πάρω custom λύση, όπως πολλά ερωτήματα για συνθέσεις που γίνονται εδώ μέσα. Έχω πολύ κακή εμπειρία στην περιοχή μου από ανθρώπους που κάνουν συνθέσεις, αυτή τη στιγμή διερευνώ τις δυνατότητες μιας branded λύσης, όποιος θέλει να βοηθήσει.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Τότε ετοιμάσου να πάρεις το τίποτα .... Παραπάνω σου έχω φτιάξει μια σύνθεση που ούτε στα όνειρά σου δεν θα βρεις στα 2000 σε έτοιμο σύστημα . 144hz και 2K οθόνες με AMD FREE SYNC, οι δυο κορυφαίες στο είδος τους . Πλήρες σύστημα με Κορυφαίους NVME , Τροφοδοτικά , κάρτες γραφικών και Κουτί . Ένα ίδιο θα χτίσω για τον αδερφό μου αποκλειστικά για gaming. βάλε 8600k στον Bro
QuantumWanderer Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστώ όλους για τους χρόνο σας, πραγματικά , αλλά οι απαντήσεις που έχω πάρει αφορούν ένα άλλο θέμα που ίσως ξεκινήσω αν καταλήξω να πάρω custom λύση, όπως πολλά ερωτήματα για συνθέσεις που γίνονται εδώ μέσα. Έχω πολύ κακή εμπειρία στην περιοχή μου από ανθρώπους που κάνουν συνθέσεις, αυτή τη στιγμή διερευνώ τις δυνατότητες μιας branded λύσης, όποιος θέλει να βοηθήσει. http://www.insomnia.gr/topic/661615-%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CF%8C%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-pc-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AF%CE%B1/ Δεν γνωρίζω στα Ιωάννινα κάποιον αξιόπιστο, ως εκ τούτου διερευνώ branded pc.
adtakhs Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 http://www.insomnia.gr/topic/661615-%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CF%8C%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-pc-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AF%CE%B1/ Δεν γνωρίζω στα Ιωάννινα κάποιον αξιόπιστο, ως εκ τούτου διερευνώ branded pc. Mα και branded να είναι αν χρειαστεις επισκευή σε κάτι δεν θα το στείλεις Αθήνα, Θεσσαλονίκη ? Δεν νομίζω πως έχει πχ η infoquest κατάστημα στα Γιάννενα ... ούτε κάποιος άλλος. Δεν ξέρω αν έχει κανένα πλάισιο που στείνει PC ότι θες με ISO και χαρτιά και σου ονομάζει TURBO X την δική σου σύνθεση με σειριακό κ.λ.π. Είχα αγοράσει ένα τέτοιο με επιδότηση το 2007 ... 2750€ όπου ζητούσαν χαρτιά πιστοποίηση μηχανήματος για να πάρω την επιδότηση , οπότε αναγκάστηκα και αγόρασα από Πλαίσιο.
QuantumWanderer Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Mα και branded να είναι αν χρειαστεις επισκευή σε κάτι δεν θα το στείλεις Αθήνα, Θεσσαλονίκη ? Η πολύ κακή εμπειρία που είχα ήταν προϊόν δήθεν τεκμηρίωσης ότι όλα τα υποσυστήματα (κομμάτια) δεν είχαν βλάβη, αλλά το σύστημα στο σύνολο δεν έπαιζε. Δεν εμπιστεύομαι κανέναν να ξεκινήσω ένα τέτοιο διάλογο από απόσταση. Ένα branded pc θα φύγει αυτούσιο για service και δεν θα εμπλέξει τον πελάτη στο ανούσιο debate για τα υποσυστήματα. Είμαι σε φάση και εποχή που δεν έχω όρεξη να ανοίξω τέτοιες συζητήσεις με άσχετους πωλητές ή τεχνικούς που δεν στροφάρουν, και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι.
adtakhs Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Η πολύ κακή εμπειρία που είχα ήταν προϊόν δήθεν τεκμηρίωσης ότι όλα τα υποσυστήματα (κομμάτια) δεν είχαν βλάβη, αλλά το σύστημα στο σύνολο δεν έπαιζε. Δεν εμπιστεύομαι κανέναν να ξεκινήσω ένα τέτοιο διάλογο από απόσταση. Ένα branded pc θα φύγει αυτούσιο για service και δεν θα εμπλέξει τον πελάτη στο ανούσιο debate για τα υποσυστήματα. Είμαι σε φάση και εποχή που δεν έχω όρεξη να ανοίξω τέτοιες συζητήσεις με άσχετους πωλητές ή τεχνικούς που δεν στροφάρουν, και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι. Διάβασε τι σου έχω γράψει παραπάνω για το ΠΛΑΙΣΙΟ και τι έκανα εγώ σε τέτοια περίπτωση. Το σύστημα στήθηκε για την Σάμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα