Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δινω προσβαση σε ενα φιλο σε ενα φακελο στην ftp μου για να παρει κατι και σε ενα αλλο φακελο για να μου στειλει κατι.Στην πρωτη περιπτωση ειναι ΟΚ αλλα δεν μπορει να δει τον φακελο να μου στειλει παρολο που εχω κλικαρει ολες τις επιλογες εκτος το να σβησει βεβαια...Τι κανω λαθος????Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DViRuS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 einai ston idio hds oi dio fakeloi? exeis kanei add ston user kai tous 2 fakelous ?(mesa sto servu) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Ναι φυσικα ειναι στον ιδιο hd και στο ιδιο partition .Εχω κανει add τον user και στους δυο φακελους αλλα οχι απο τον servu αλλα τον G6. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δεξί κλίκ στο φάκελο που δεν βλέπει και create shortcut in home directory Αλλιώς δεν πρόκειται να τον δεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Ευχαριστω με υποδειξη του 3dvirus του εδωσα αλλο acount για upload και ειναι ΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δεξί κλίκ στο φάκελο που δεν βλέπει και create shortcut in home directory Αλλιώς δεν πρόκειται να τον δεί. Δοιμασα και ετσι και μου λεει: Τι εννοει???? :?: :?: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Πολύ απλά ότι πρέπει να πάς εκεί που λέει "Links & Message" και να τσεκάρεις το resolve. Για καλύτερα αποτελέσματα σε κάτι τέτοια ειδικός είναι το serv-u :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.