Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους θέλω να αγοράσω μια tv 55-65 ίντσες κατα κύριο λόγο για ταινίες 4k από Netflix επίσης βλέπω αθλητικά φανατικά,απο gaming λίγο με ps4,επίσης θα έχω το pc συνδεδεμένο πάνω στη tv συνέχεια,και θέλω να πάρω κάποια στην οποία αυτό που θα βλέπω να με ευχαριστεί.

αυή τη στιγμή έχω αυτή εδώ  LG 65UH615V και έχω απόσταση θέασης περίπου 2,50-3,00 μέτρα ανάλογα  σε ποιό μέρος του καναπέ θα κάτσω,σε υλικό του νετφλιξ φάινεται αρκετά καλά θα έλεγα,στα επίγεια όμως μέτρια όπως και στη nova και ote.

Ο προβληματίσμος μου ο μεγάλος είναι να πάρω 65 η 55? (θέλω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε 4k υλικό όπως προ ανέφερα παιδιά) αν πέσω 10 'ιντσες θα με κακοφανεί πολύ θα το παλέψω λέτε?

έχω τσεκάρει μερικά μοντέλα σε 55 ίντσες και είναι αυτά εδώ τα 4.. (τώρα αν πάω σε 65 ίντσες δεν ξέρω καθόλου τι να πάρω)

Samsung UE55KS8000 Sony KD55XE9005 55 Panasonic TX-58EX780E LG OLED 55B7V 55  

Δημοσ.

Budget δεν λες ομως. Αν μπορεις εννοειται παιρνεις την oled, ασυζητητι Αλλιως την sony.

Οχι σ αυτη την αποσταση θεασης θα σε καλυψει και η 55αρα, η οποια θα ειναι κλασεις ανωτερη απο τη 65αρα μουφα της lg που σκεφτεσαι!

Δημοσ.

Budget δεν λες ομως. Αν μπορεις εννοειται παιρνεις την oled, ασυζητητι Αλλιως την sony.

Οχι σ αυτη την αποσταση θεασης θα σε καλυψει και η 55αρα, η οποια θα ειναι κλασεις ανωτερη απο τη 65αρα μουφα της lg που σκεφτεσαι!

η lg οντως μου βγηκε μουφα,και αυτην εχω τωρα φιλος την lg απλα (σκεφτομουνα αγορασω ποιο μικρη απλα)

Δημοσ.

αφου εισαι κολλημενος με νετφλιξ και αθλητικα γενικα πας σε oled οσο σηκωνει  η τσεπη

Δημοσ.

η lg οντως μου βγηκε μουφα,και αυτην εχω τωρα φιλος την lg απλα (σκεφτομουνα αγορασω ποιο μικρη απλα)

Διαβασα οτι σκεφτοσουν να παρεις την συγκεκριμενη lg εκ παραδρομης, οχι οτι την εχεις ηδη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...