pajoee Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα στην κοινότητα του insomnia. Έχω μια παλιά τηλεόραση lg μοντέλο 42le5500. Πριν από περίπου 2 χρόνια παρουσίασε το πρόβλημα με τις νεκρές hdmi (γεμάτο το διαδίκτυο από παρόμοιες αναφορές). Ακολουθησα την διαδικασία του reflow (ψήσιμο της πλακέτας στον φούρνο) που έχει δώσει λύση σε πάρα πολλούς με το ίδιο πρόβλημα. Πρόσφατα τα hdmi σταμάτησαν να παίζουν πάλι και το νεο reflow δεν έφτιαξε την κατασταση. Σε τεχνικο που την πήγα μου είπε ότι θέλω αλλαγή πλακέτας. Μεταχειρισμένη ίδια δεν βρήκα. Η ερώτηση μου είναι: αν βρω πλακέτα από άλλη 42αρα με τις ίδιες ακριβώς συνδέσεις για τροφοδοσια, remote και πάνελ, υπάρχει περίπτωση να παίξει?
villasg Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Οχι , εαν επαιζε θα την εδινε η LG σαν ανταλλακτικο και για το δικο σου μοντελο
pajoee Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Η lg δεν την δίνει (την διαφορετική πλακέτα) σαν ανταλλακτικό γιατί με διαφορετική πλακέτα αλλάζουν τα χαρακτηριστικά της τηλεόρασης. Πχ το μοντέλο 42le5400 μπορεί να μην έχει ethernet ή να έχει λιγότερα hdmi οπότε προφανώς δεν θα ταιριάζει και η πλάτη. Εμένα με νοιάζει η τηλεόραση να λειτουργήσει έστω και με 1 hdmi και χωρίς ethernet. Για αυτό ψάχνω εναλλακτική πλακέτα.
dj.disquo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 καλησπερα απο αναζητησεις επεσα πανω σε αυτο το θρεντ και μπορει να μη το δει και κανεις....,αλλα ας δοκιμασω. πηρα τσαμπα απο ενα φιλο μου αυτη τη τηλεοραση με το ιδιο ακριβως προβλημα. καταφερες μηπως να βρεις board?
ZELOMOTH Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 4/12/2018 στις 1:37 ΠΜ, dj.disquo είπε καλησπερα απο αναζητησεις επεσα πανω σε αυτο το θρεντ και μπορει να μη το δει και κανεις....,αλλα ας δοκιμασω. πηρα τσαμπα απο ενα φιλο μου αυτη τη τηλεοραση με το ιδιο ακριβως προβλημα. καταφερες μηπως να βρεις board? Κανε του παράθεση ωστε οταν ξανα συνδεθει να δει οτι καποιος του "μιλάει" και να σου απαντησει. Απ ο,τι είδα την Κυριακή είχε συνδεθει τελευταια φορά αρα εχεις πολλες πιθανότες να λάβεις απαντηση.. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από ZELOMOTH
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα