Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Δεν ξέρω εάν το έγραψα σωστά στον τίτλο, αλλά η ερώτησή μου είναι η εξής:

Έχετε να προτείνεται κάποιο theme στο WordPress για στήσιμο σελίδας με πίνακες ζωγραφικής; Δηλαδή να υπάρχει η φωτογραφία και από κάτω ή δίπλα να μπορεί να μπει κάποιο κείμενο με την περιγραφή, τις διαστάσεις, κλπ.

Με λίγα λόγια θέλω ένα theme με ωραία αισθητική στο μάτι. Και εύχρηστο όταν γίνεται μεγέθυνση ή ζουμ στον πίνακα αλλά και κατά την αλλαγή μεταξύ των σελίδων.

Το Elementor για custom αξίζει ή είναι ταλαιπωρία για να ασχοληθεί κάποιος; Επίσης έχετε και κάποιο άλλο να προτείνετε;

*Δεν έχω ασχοληθεί κατά το παρελθόν ξανά με το WordPress και δεν γνωρίζω πολλά πράγματα. Μόνο με blogs. Μου ζήτησε όμως ένας φίλος ζωγράφος τη βοήθεια μου για κάποια σελίδα έτσι ώστε να μπορεί να παρουσιάσει τη δουλειά του.

Η δημιουργία της σελίδας θα ξεκινήσει ουσιαστικά μέσα στο καλοκαίρι αλλά είπα να αρχίσω να το ψάχνω το πράγμα από τώρα σιγά-σιγά και να πειραματιστώ.

Για Web Hosting λέω να επιλέξω HostGator. Τι λέτε;

Κάθε βοήθεια δεκτή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Κοίτα themes τα οποία απευθύνονται σε φωτογράφους.

Έχεις να προτείνεις κάποια συγκεκριμένα να μπω να τα κοιτάξω; Κάποια ας πούμε που έχεις δουλέψει ή που γνωρίζεις ότι αξίζουν;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Θα ειναι eshop ή απλα παρουσιαση των πινακων;

Μόνο παρουσίαση φωτό και κείμενο. Για πώληση θα δίνονται ξεχωριστές πληροφορίες. Δεν θα γίνεται online.

Δημοσ.

Τοτε δεν εχει σημασια και τοσο να βρεις ενα ετοιμο theme για αυτο το σκοπο. Σχεδον οτι theme και να βαλεις θα ταιριαζει τεχνικα. Αρκει να βρεις κατι που σου αρεσει στην εμφανιση. Εψαξες στο themeforest να δεις;

Δημοσ.

Τοτε δεν εχει σημασια και τοσο να βρεις ενα ετοιμο theme για αυτο το σκοπο. Σχεδον οτι theme και να βαλεις θα ταιριαζει τεχνικα. Αρκει να βρεις κατι που σου αρεσει στην εμφανιση. Εψαξες στο themeforest να δεις;

Όχι, θα μπω όμως να ψάξω. Σ' ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αν είναι πολλοί σε αριθμό ψάξε για masonry style , ειδάλλως για portofio themes

Κάτι τέτοιο εννοείς, σωστά; Ωραία ιδέα.

Ψάχνω ένα theme όπως αυτό π.χ. Για να καταλάβετε περίπου τι ψάχνω δηλαδή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...