Drake27 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Είμαι συνδρομητής της Nova από τον Φλεβάρη,εδώ και τρεις εβδομάδες είχα συχνές αποσυνδέσεις με το ρούτερ, επειδή ήξερα ότι ήταν το ρούτερ γιατί το είχα δοκιμάσει με ένα άλλο τους έλεγα να μου κάνουν αλλαγή το ρούτερ αλλά δεν μου το έκαναν,με λίγα και τα πολλά τελικά μου άλλαξαν,πριν από 3 μέρες αντιμετώπισα χαμηλή ταχύτητα,από τα 12-13mb έπεσα στα 5mb και δεν είχα καθόλου τηλέφωνο. Επειδή δεν έχουν κάποιον αριθμό να τους καλέσω από το κινητό τους έστειλα mail,το απόγευμα της επόμενης μέρας πήραν τηλέφωνο στο σταθερό,ενώ ήταν νεκρό μιάμιση μέρα,και είπα ότι διορθώθηκε το πρόβλημα και ότι είχαν κάποιο θέμα με το αστικό κέντρο εδώ στον Βόλο. Χθες το μεσημέρι πάλι τα ίδια,στα 5mb η γραμμή και χωρίς σταθερό για ακόμη μια φορά. Και εδώ ξεκινάει το πανηγύρι,αφού είπα στον αδερφό μου να τους πάρει τηλέφωνο από το σπίτι του και να τους πει να με πάρουν στο κινητό,με κάλεσαν και το πρώτο πράγμα που είπαν ότι δεν έχω πρόβλημα στην γραμμή και θα πρέπει να έρθουν να δουν την γραμμή του σπιτιού και να τους πληρωσω και 30€ απλά για την διάγνωση. Ενώ τους είπα ότι και χθες τα ίδια προβλήματα είχαν μου έλεγε ότι τους έκαναν μαζική αναφορά για να κοιτάξουν το αστικό κέντρο!!!!!!!! Η πλάκα είναι ότι εγώ είχα φέρει δικό μου άνθρωπο και είχε κοιτάξει την γραμμή πριν από 3 βδομάδες και ήταν μια χαρά, έχοντας και την αναφορά του,η Nova δεν την δέχεται. Είναι πεπεισμένος και αυτός που μιλούσα στο τηλέφωνο ότι φταίει η εσωτερική καλωδίωση. Με τα λίγα και τα πολλά το μόνο που κατάφερε ήταν να με νευριαση και να μου το κλείσει. Μετά από αυτό κατέθεσα online παράπονα στην ΕΕΤΤ. Έχετε κάποια άλλη ιδέα γενικά εσείς?!
soteras Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Ερωτηση μηπως σε εχουν γυρισει σε voip τηλεφωνια όπου πρεπει να βαλεις το τηλεφωνο πανω στο μοντεμ ?
Drake27 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Η Nova δεν υποστηρίζει VoIP,από όσο ξέρω μόνο ο ΟΤΕ και η cyta έχει τώρα.
bill2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 υποστιρίζει οι επαγγελματίες και για δευτερο νουμερο σου δίνει voip επισης πλεον όλοι μεχρι τπ 2018 το αργοτερο 2020 θα εχουμε voip
Drake27 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Υπάρχει δηλαδή πιθανότητα να έχουν αλλάξει σε VoIP και τα τζιμανια στην nova να μην το ξέρουν καν?! Η πλάκα είναι ότι αν καλέσω το νούμερο μου χτυπάει κανονικά από το κινητό αλλά στο σταθερό δεν κάνει τίποτα. Κάθησα και τράβηξα καινούργια γραμμή από τον τρίτο όροφο μέχρι κάτω,το συνδεσα κατευθείαν πάνω στο καλώδιο της γραμμής και πάλι τίποτα. 5mb internet και τηλέφωνο καπουτ.
bill2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 συνέχεια δενν έχεις τηλ η για καποιες ωρες ; δοκιμασε αποσύνδεσε το ρουτερ καιδες τι κανει δοκιμασε στο 8001001112 είναι δωρεαν απο κινητο η σταθερό
panos30x Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Nα καλεσεις τεχνικους και τις nova και του οτε..να βρουν το πρόβλημα.. στη γραμμη απο αστικο κεντρο στο καφαο και απο το καφαο στο διανεμητι τις ποληκατικιας
Drake27 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δεν έχω καθόλου από τα χθες το μεσημέρι. Το έκανα αρκετές φορές αυτό. Στο 800 δεν μπορώ να πάρω από κινητό,και γενικά κανένα 800 δεν μπορείς να καλέσεις από το κινητό. Χθες το βράδυ ο τυπικός που μου μιλούσε,είχε ένα ύφος του στυλ ότι είμαι βλάκας,άσε που έλεγε συνέχεια ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην γραμμή. Εδώ είπα ότι θα κάνω και καταγγελία και γυρνάει και λέει με υφακι,και τι νομίζετε ότι θα φοβηθεί ολόκληρη εταιρεία εσάς?! Nα καλεσεις τεχνικους και τις nova και του οτε..να βρουν το πρόβλημα.. στη γραμμη απο αστικο κεντρο στο καφαο και απο το καφαο στο διανεμητι τις ποληκατικιαςΜα αυτό έλεγα στο άλλον το βλάκα στην τεχνική υποστήριξη και δεν το δεχόταν,εδώ έλεγε ότι δεν θα τους πει ο πελάτης πως θα δουλέψουν.Αν πάρω στον ΟΤΕ θα με εξυπηρετήσουν ασχέτως αν είμαι σε άλλον πάροχο?!
bill2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 στον οτε δεν νομιζω να μπορούν δοκίμασε στο 800 εγω παλίοτερα με κινητό vf μπόρεσα και έβγαλα κλήση
Drake27 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Τελικά μίλησα με ένα ευγενικό παιδί,του εξήγησα τι γίνεται,του είπα της ενέργειες που έκανα και το παιδί είδε από της μετρήσεις ότι πράγματι υπάρχει εξωτερική βλάβη και το προώθησε στον ΟΤΕ,θα έχω ενημερώσει σε 3 εργάσιμες μου είπε. Η πλάκα είναι ότι μόλις κλείσαμε το τηλέφωνο επανήλθε. Ας το δει ο ΟΤΕ τι γίνεται και να το φτιάξουν. στον οτε δεν νομιζω να μπορούν δοκίμασε στο 800 εγω παλίοτερα με κινητό vf μπόρεσα και έβγαλα κλήση Δυστυχώς δεν ισχύει πλέον, όσες φορές προσπάθησα απλά έκλεινε η κλήση από μόνη της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα