Προς το περιεχόμενο

DScaler πρόβλημα

Panahs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βάζω το DScaler 3.1 ή 4 στον υπολογιστή μου μαζί με την WinFast της Leadtek και δουλεύει κανονικά. Μετά από λίγο καιρό όμως ανακαλύπτω ότι δουλεύει μόνο εαν ο wizard της WinFast είναι ενεργοποιημένος στο παρασκήνιο (στο taskbar κάτω δεξιά στα Windows).

Εάν κλείσω το WinFast από κάτω και ανοίξω το DScaler, τότε αυτό παίζει για λίγο κανονικά και μετά κολλάει!

ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ?????

(To PC είναι P4 2400, ΜΒ MSI 648 MAX, GForce 4200, 768 MB RAM, WIN XP PRO)

Δημοσ.

eixa to idio akrivos provlima me alli karta. mipos exeis norton antivirus?

an nai ekei einai to provlima sou. I to kaneis uninstall i apenergopoieis to messenger scanning kai eisai ok logika.

an den exeis norton... xmmm... rikse mia matia sto support forum tou dscaler kai katevase tin teleftaia ekdosi 4.18

Δημοσ.

Έχω Norton!

Ξέχασα να διευκρινίσω γιατί θέλω το DScaler χωρίς το WinFast απο πίσω (γιατί μπορείτε να μου πείτε "κράτα το DScaler με το WinFast ανοιχτό)

Το θέμα είναι ότι θέλω να εγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα για remote, ώστε να έχω το DScaler και με τηλεκοντρόλ, όμως για να γίνει αυτό πρέπει να κλείσει το πρόγραμμα της κάρτας, δηλαδή ο WinFast Wizard. Εάν όμως κλείσει, το DScaler κολλάει.

Δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να απεγκαταστήσω το Norton (δεν έχω καλύτερο antivirus). Από την άλλη το messenger scanning τι είναι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...