Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi WiFi Amplifier 2 (English Version) {4.26€}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Σας αναβει πρασινο; Που σημαινει οτι ειναι τοποθετημενο σε σημειο που εχει καλη επαφη με τον router. Δεν εχω κανει ποτε μετρηση για να ειμαι ειλικρινης.

δεν μπορειτε να το βαλετε με 1-2 γραμμες που λεει ενας αλλος.

οταν τρεχεις το mi home σου λεει αν το εχεις τοποθετησει σωστα. Ικανοποιημενος ειμαι το εχω βαλει σε ενα γειτονα φιλο και του δινω internet. Βασικα σε αλλον το εχω βαλει :)

Για βαλτο καπου αρκετα κοντα να δεις τι κανει...και μετρα εκει. Το αλλο με το στικακι hotspot-pc δεν καταλαβα τι σχεση εχει. Μηπως εκπεμπετε μεσα σε πολλα wifi γειτονικα και τον πινετε απο channel overlap;

Είναι υπηρεσία και δεν υπάρχει wifi, μόνο ενσύρματα. Το στικακι μπήκε γι αυτό τον λόγο. Θα δοκιμάσω την μέτρηση από κοντά, ευχαριστώ πολύ 

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ το έχω ανάμεσα από 2 τοίχους από το ρούτερ, και στριμάρω νετφλιξ 4Κ σταθερά. Το έχω χρησιμοποιήσει και με steam link για παιχνίδι.

• Like 1
  • Thanks 1
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το παρηγγειλα κι εγω, να βρισκεται!

Το μονο αρνητικο σημειο πιστευω ειναι η 'εξαρτηση' απο το app της xiaomi.  Βεβαια, σεταρεις μια φορα και το ξεχνας.

Αλλα αν πχ σου αλλαξει ρουτερ ο οτε, ή σου καει, ή παρεις αλλο, ή πας το mi καπου αλλου, αν για οποιοδηποτε λογο χρειαστεις τελωσπαντων ξανα σεταρισμα πες σε 2-3 χρονια, θα υποστηριζει αραγε η εφαρμογη της xiaomi το repeater? Γενικα αυτη η εξαρτηση με προβληματιζει. Αλλα μπορει και να κανουν καλη δουλεια και να εχουν καλο support, και να μην δημιουργηθει ποτε θεμα. Ιδωμεν.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tiniakos είπε

Συζητάμε για 3 χρόνια μετά για αγορά 5 ευρώ! 

Υπερβολικο ε; Οκ, αναλωσιμο τοτε λοιπον! Απλα βαριεμαι συνεχεις αλλαγες hardware. Προτιμω να δινω για μελανια για τον παλιο μου εκτυπωτη, ακομη και αν με το κοστος των μελανιων αγοραζω νεο εκτυπωτη! Τα σεταρισματα...τα βαριεμαι!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το έχω πάρει το συγκεκριμένο

Τοποθετικε σ ένα φωρτιστη άναψε ένα πορτοκάλι φωτάκι που αναμοσβηνει πάνω από δύο ώρες.. έκανα reset και εξακολουθεί τα ίδια...στο κινητό μου δείχνει ότι είναι λέει συνδεδεμένο ..... χωρίς ίντερνετ

Κάποιος ίσως με βοηθήσει..

Φταίει μήπως η συσκευή

Πάροχος cosmote  ρούτερ καινούργιο...

Τι μπορώ να κάνω;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Vasia Kosmos είπε

Το έχω πάρει το συγκεκριμένο

Τοποθετικε σ ένα φωρτιστη άναψε ένα πορτοκάλι φωτάκι που αναμοσβηνει πάνω από δύο ώρες.. έκανα reset και εξακολουθεί τα ίδια...στο κινητό μου δείχνει ότι είναι λέει συνδεδεμένο ..... χωρίς ίντερνετ

Κάποιος ίσως με βοηθήσει..

Φταίει μήπως η συσκευή

Πάροχος cosmote  ρούτερ καινούργιο...

Τι μπορώ να κάνω;

τι φορτιστή έχεις βάλει ? Αν είναι με χαμηλά mA πχ 500 και πιο κάτω ίσως αυτό να είναι το θέμα σου

Δημοσ.

Και φωρτιστη του κινητού 1amper 5volt και καί από power bank .. απλά το λαμπάκι αναμοσβηνει κίτρινο και δεν σταθεροποιητέ που πρέπει να γίνει μπλε

Τι κινητό το διαβάζει γραφωντας μου δεν έχει συνδεθεί στο ίντερνετ....(το αναγνωρίζει σαν συσκευή)..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...