Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi WiFi Amplifier 2 (English Version) {4.26€}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το εχω παρει για την κοπελα μου η οποια ειχε προβλημα σε ολο το σπιτι με το σημα. Το τοποθετησα σε εναν διαδρομο οπου το σημα ηταν ισχυρο, πανω σε εναν κινεζικο φορτιστη του 1 ευρω και το προβλημα λυθηκε. Πλεον εχει φουλ σημα σε ολο το σπιτι. Οποτε παρρηγειλα ακομα 1 να βρισκεται.

• Like 2
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό τι κάνει ακριβώς? Repeater απλά μάρκα Xiaomi?
Για τι χρήση δλδ είναι καλύτερο?
Μπαίνει πάνω σε USB ρεύμα ή θέλει συσκευή pc για να λειτουργήσει?

Δημοσ.

Αυτό τι κάνει ακριβώς? Repeater απλά μάρκα Xiaomi?

Για τι χρήση δλδ είναι καλύτερο?

Μπαίνει πάνω σε USB ρεύμα ή θέλει συσκευή pc για να λειτουργήσει?

Ρευμα μονο απο USB θελει. Το ρυθμιζεις ασυρματα απο την εφαρμογη του στο κινητο. Συνδεεται με το ρουτερ σου και ξανα δινει ασυρματα απο αυτο το πραμματακι. 

Παραγγειλα κι εγω ενα, 4€ σιγα δε γ@μιεται :P Καπου μπορει να χρειαστει.

Thanks TS

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά, παίζει ρόλο το "Shipping Methods" για τελωνία και τέτοια; πρώτη φορά παίρνω απο εξωτερικό.. 
το Unregistered Air Mail θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα;

Δημοσ.

Παιδιά, παίζει ρόλο το "Shipping Methods" για τελωνία και τέτοια; πρώτη φορά παίρνω απο εξωτερικό.. 

το Unregistered Air Mail θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα;

υπαρχει ελλαδα στα 10€ αν δεν θες μπλεξιματα η το βιαζεσαι

https://www.skroutz.gr/s/12983359/Xiaomi-Mi-Wi-Fi-Repeater-2.html

Δημοσ.

δεν το βιαζομαι αλλά γενικά θέλω να αρχίσω να παίρνω μπιχλιμπιδια απο το εξωτερικό και θέλω να μάθω τι παίζει με τελωνίο ή με οτιδήποτε άλλο πρέπει να προσέχω. Σε ευχαριστώ πάντως φίλε μου.

Δημοσ.

δεν το βιαζομαι αλλά γενικά θέλω να αρχίσω να παίρνω μπιχλιμπιδια απο το εξωτερικό και θέλω να μάθω τι παίζει με τελωνίο ή με οτιδήποτε άλλο πρέπει να προσέχω. Σε ευχαριστώ πάντως φίλε μου.

Μέχρι νομίζω τα 20 ευρώ δεν έχεις θέμα. Ψάξε γενικά υπάρχουν thread για το τέρας του τελωνείου :P

• Like 1
Δημοσ.

Άσχημη εποχή διάλεξες να ξεκινήσεις το "άθλημα", οι περισσότεροι το έχουν κόψει ήδη
  • Like 1
Δημοσ.

To εχω εδω και καιρο, πολύ καλό για το μεγεθός του και δουλευει αψογα.Για οποιον βιάζεται να το πάρει υπάρχει στο Golden Hall με 7 ευρω αν θυμάμαι καλα

Εάν όντως έχει 7€ στο Mi store του Golden Hall δεν άξιζει τον κόπο της αναμονής μιας και εάν κάποιος βάλει registered air mail για να έχει και tracking number, πάει στα 6,32€, διαφορά 0,68€.

Πληροφοριακά μιας και μίλησα τώρα με το Mi Store, έχουν μόνο το Mi WiFi Repeater 2 στα 9,90€.

Δημοσ.

Γιατί  φίλε μου; Έχει γίνει κάτι; 

!!

Της "κακομοιρας" εχει γινει απο τον Ιουνιο και μετα και συνεχιζει να γινεται.

Υπαρχουν ειδικα νηματα αποκλειστικα για αυτο το θεμα, εδω και σε αλλα φορουμ.

• Like 1
Δημοσ.

Ρευμα μονο απο USB θελει. Το ρυθμιζεις ασυρματα απο την εφαρμογη του στο κινητο. Συνδεεται με το ρουτερ σου και ξανα δινει ασυρματα απο αυτο το πραμματακι. 

Παραγγειλα κι εγω ενα, 4€ σιγα δε γ@μιεται :P Καπου μπορει να χρειαστει.

Thanks TS

Το 3G που γράφει γιατί είναι? εάν χρειάζεται σύνδεση μόνο από τη συσκευή σου για να μπει στο ρούτερ?

Δημοσ.

ερωτηση για αυτους που το εχουν επειδη με ενδιαφερει κ η επιβαρυνση στην υγεια 

οταν το wifi απο το ρουτερ ειναι κλειστο το extender συνεχιζει να αναμεταδιδει?

• Like 1
Δημοσ.

Το 3G που γράφει γιατί είναι? εάν χρειάζεται σύνδεση μόνο από τη συσκευή σου για να μπει στο ρούτερ?

Δε το ειχα προσεξει καν αυτο. Δε ξερω γιατι το λεει μου φαινεται σα λαθος ή κινέζικη παρερμηνεια :P 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...