asemnos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Το εχω παρει για την κοπελα μου η οποια ειχε προβλημα σε ολο το σπιτι με το σημα. Το τοποθετησα σε εναν διαδρομο οπου το σημα ηταν ισχυρο, πανω σε εναν κινεζικο φορτιστη του 1 ευρω και το προβλημα λυθηκε. Πλεον εχει φουλ σημα σε ολο το σπιτι. Οποτε παρρηγειλα ακομα 1 να βρισκεται. 2
G@rg@oun Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Αυτό τι κάνει ακριβώς? Repeater απλά μάρκα Xiaomi?Για τι χρήση δλδ είναι καλύτερο?Μπαίνει πάνω σε USB ρεύμα ή θέλει συσκευή pc για να λειτουργήσει?
.::NikoS::. Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Αυτό τι κάνει ακριβώς? Repeater απλά μάρκα Xiaomi? Για τι χρήση δλδ είναι καλύτερο? Μπαίνει πάνω σε USB ρεύμα ή θέλει συσκευή pc για να λειτουργήσει? Ρευμα μονο απο USB θελει. Το ρυθμιζεις ασυρματα απο την εφαρμογη του στο κινητο. Συνδεεται με το ρουτερ σου και ξανα δινει ασυρματα απο αυτο το πραμματακι. Παραγγειλα κι εγω ενα, 4€ σιγα δε γ@μιεται Καπου μπορει να χρειαστει. Thanks TS 2
JimGer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Πήρα και εγώ 2 να υπάρχουν. Παιδια ανανεώστε τον κωδικό στο 1ο post...
Σαρμης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά, παίζει ρόλο το "Shipping Methods" για τελωνία και τέτοια; πρώτη φορά παίρνω απο εξωτερικό.. το Unregistered Air Mail θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα;
crashnburn Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά, παίζει ρόλο το "Shipping Methods" για τελωνία και τέτοια; πρώτη φορά παίρνω απο εξωτερικό.. το Unregistered Air Mail θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα; υπαρχει ελλαδα στα 10€ αν δεν θες μπλεξιματα η το βιαζεσαι https://www.skroutz.gr/s/12983359/Xiaomi-Mi-Wi-Fi-Repeater-2.html
Σαρμης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 δεν το βιαζομαι αλλά γενικά θέλω να αρχίσω να παίρνω μπιχλιμπιδια απο το εξωτερικό και θέλω να μάθω τι παίζει με τελωνίο ή με οτιδήποτε άλλο πρέπει να προσέχω. Σε ευχαριστώ πάντως φίλε μου.
JimGer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 δεν το βιαζομαι αλλά γενικά θέλω να αρχίσω να παίρνω μπιχλιμπιδια απο το εξωτερικό και θέλω να μάθω τι παίζει με τελωνίο ή με οτιδήποτε άλλο πρέπει να προσέχω. Σε ευχαριστώ πάντως φίλε μου. Μέχρι νομίζω τα 20 ευρώ δεν έχεις θέμα. Ψάξε γενικά υπάρχουν thread για το τέρας του τελωνείου 1
hara75gr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 δεν το βιαζομαι αλλά γενικά θέλω να αρχίσω να παίρνω μπιχλιμπιδια απο το εξωτερικό και θέλω να μάθω τι παίζει με τελωνίο ή με οτιδήποτε άλλο πρέπει να προσέχω. Σε ευχαριστώ πάντως φίλε μου.Άσχημη εποχή διάλεξες να ξεκινήσεις το "άθλημα", οι περισσότεροι το έχουν κόψει ήδη 1
Σαρμης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Άσχημη εποχή διάλεξες να ξεκινήσεις το "άθλημα", οι περισσότεροι το έχουν κόψει ήδη Γιατί φίλε μου; Έχει γίνει κάτι;
sts4x4 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 To εχω εδω και καιρο, πολύ καλό για το μεγεθός του και δουλευει αψογα.Για οποιον βιάζεται να το πάρει υπάρχει στο Golden Hall με 7 ευρω αν θυμάμαι καλαΕάν όντως έχει 7€ στο Mi store του Golden Hall δεν άξιζει τον κόπο της αναμονής μιας και εάν κάποιος βάλει registered air mail για να έχει και tracking number, πάει στα 6,32€, διαφορά 0,68€.Πληροφοριακά μιας και μίλησα τώρα με το Mi Store, έχουν μόνο το Mi WiFi Repeater 2 στα 9,90€.
nek4d Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Γιατί φίλε μου; Έχει γίνει κάτι; !! Της "κακομοιρας" εχει γινει απο τον Ιουνιο και μετα και συνεχιζει να γινεται. Υπαρχουν ειδικα νηματα αποκλειστικα για αυτο το θεμα, εδω και σε αλλα φορουμ. 1
G@rg@oun Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Ρευμα μονο απο USB θελει. Το ρυθμιζεις ασυρματα απο την εφαρμογη του στο κινητο. Συνδεεται με το ρουτερ σου και ξανα δινει ασυρματα απο αυτο το πραμματακι. Παραγγειλα κι εγω ενα, 4€ σιγα δε γ@μιεται Καπου μπορει να χρειαστει. Thanks TS Το 3G που γράφει γιατί είναι? εάν χρειάζεται σύνδεση μόνο από τη συσκευή σου για να μπει στο ρούτερ?
crashnburn Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 ερωτηση για αυτους που το εχουν επειδη με ενδιαφερει κ η επιβαρυνση στην υγεια οταν το wifi απο το ρουτερ ειναι κλειστο το extender συνεχιζει να αναμεταδιδει? 1
.::NikoS::. Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Το 3G που γράφει γιατί είναι? εάν χρειάζεται σύνδεση μόνο από τη συσκευή σου για να μπει στο ρούτερ? Δε το ειχα προσεξει καν αυτο. Δε ξερω γιατι το λεει μου φαινεται σα λαθος ή κινέζικη παρερμηνεια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις